STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalina86 samo się zapisuje.
Dzień dobry z rana. Ja miałam dziś 3 pobudki i jestem nie do życia. Czeka mnie wycieczka do rodziców.
A wczoraj w pracy się wściekłam. Czekałam na pismo że mam urlop wychowawczy, by zanieść do mopsu. I czekam i czekam. A wczoraj kadrowa do mnie że: "możliwe że jest zawieszone, bo nie ustalone masz co z urlopem wypoczynkowym zaległym. Miała kierowniczka dzwonić do Ciebie". I do lipca jesteśmy na wypłacie mojego małża. A chciałam być miła i uprzedzić je. A za to podłożę im świnię. Dnia 1 czerwca pokażę im L4. Będą miały pracy po pachy. Tak, wiem, nie powinnam może i tak robić, ale niestety awantury nie zrobię, bo po "cywilu" nie mam wstępu do kierowniczek.
Ech... -
Dzień dobry!
Ja od kilku dni budze sie ok 5:20 i potem tak tylko drzemie, chociaz wczesniej bylam strasznym spiochem ;p
Chyba organizm mi sie przestawia na wczesne wstawanie
U mnie pogoda dzisiaj za oknem piękna, może będzie mi cieplej troszkę. :p oby
I ściskam kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujące !natalina86 lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Kasha czasem ludzie nie zdają sobie sprawy jak swoimi działaniami mogą wpłynąć na innych. Moja Ksiegowa w pracy tez zanim wyślę l4 do zusu to czeka z miesiąc a potem ja od wizyty na pieniądze czekam 2 miesiące
oczywiście nikogo nie obchodzi za co bedziesz żyć...
Nie miej skrupułów. Ja przestałam w tej sprawieczekają na wniosek o urlop wychowawczy na który liczyli a ja za tydzień im wyślę L4.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 08:46
[/url]
-
Rosana wrote:Przepraszam,że zapytam, ale co się stało że straciłaś ciążę w 6 tc?
Patrze na "aniołki" i daty i umieram ze strachu dziewczyny:( -
Witam :*
Zarejestrowałam się do swojego Ginka z poprzedniej ciąży na 1 czerwca
Jutro jedziemy obgadać moją sytuację z księgowym, no i postanowiliśmy z małżem, że od 1 sierpnia zmieniamy już lokum
Ot, takie wspaniałe wieści z rana
Kasha super tabelka
Ja już się wpisałamDodałam też link na pierwszej stronie
Powodzenia mamom dzisiaj wizytującym :*boróweczka, Basia90, dodinka, ojejku, AnnaMaja, Kasha lubią tę wiadomość
-
A może do tabelki dodać by informację skąd kto jest?
justyna1220, Amy_, Kasha lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
A ja z tego linku nie skorzystam . korzystam z tableta i nie mogę tego otworzyć wiec ja odpadam. Dziś dzień nawet ok zjadlam bułeczki pilam wodę dzieci zaprowadzialam do przedszkola. Prawie wstawilam a mój mezus śpi jeszcze bo do pozna był w pracy.
Jak dziewczyny samopoczucie?? Ja mam delikatne mdłości zobaczymy co dzień przyniesie ..
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
nick nieaktualny
-
Też mam lekkie mdłości, i boli trochę głowa, a tabletki zapomniałam w domu:( wczoraj mialam ochotę na ogórki marynowane takie malutkie i salatke jedną z śledzia, tak ze dzisiaj będę sie zajadać tym:)))
Można było by dodać di tabelki liste lekarzy poleconych i nie bardzo, i szpitali, gdzie rodzic kto planuje -
Wszamanka za Twoja radą dodałam do tabelki zakładkę '' skąd jesteśmy''
Żebyście same mogły edytować potrzebuję waszych maili, piszcie na priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 09:18
Amy_ lubi tę wiadomość
-
#Dorotka# wrote:Cześć laseczki. Mam pytanie do Was. Czy Wy też czujecie się takie otępiałe z samego rana? Pytam bo w poprzedniej ciąży czegoś takiego nie doświadczyłam
Mnie budzi moje dziecię, więc jestem nie dożycia z rana,bo jest to godzina 5 rano;) -
#Dorotka# wrote:Cześć laseczki. Mam pytanie do Was. Czy Wy też czujecie się takie otępiałe z samego rana? Pytam bo w poprzedniej ciąży czegoś takiego nie doświadczyłam
ja mam wrażenie że czuję się tak przez cały dzieńAnnaMaja lubi tę wiadomość
-
Hej. No ja dzisiaj taka otepiala jestem ze wstalam o 5 zeby szykoeac wszystko do przedszkola zjadlam kanapki i poszlam dalej spać wiec olalam system... pamiętam ze w ciazy z córką tez nie umialam zebrac sie z rana do pracy... ciagle delikatnie mnie mdli i chce mi sie spac takze jakies tam objawy są. .. jutro wielki dzień. .. wizyta na 17 zobaczymy co powie Pani dr na to... jak bylam ostatnio u niej na wizycie po pologu to proponowala mi wkladke domaciczna a ja powiedzialam ze tabletki wystarczą dala mi wiec recepte i chcialam ja wykupic a moj małż stwierdził a po co będziesz sie trula ... piec lat nic nic nie bylo to i teraz nie bedzie a tu proszę taka niespodzianka. .. az mam stresa jak kiedys przed panią z matmy jak nie mialam zadania
-
Marcza to rzeczywiście nieźle
ciekawe co doktor powie
wspolczuje Wam tego otępienia, ją dzisiaj tylko śpiąca jestem i jakąś taką rozdygotana. Babeczka nie potrafiła mi pobrać krwi bo na jednej ręce mam siniaka z tej bety jeszcze z przed 1,5 tygodnia a w drugiej nie mam widocznych zyl... dwie igły na mnie zuzyla ale się udało... ech. I głodna jestem ciągle
nawet już mnie nie mdli w sumie. Tylko na zapachy intensywne.