STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej super wiesci takze gratuluję. .. no i tez żegnam z sercem na dloni mamy ktorym nie dane było zobaczyc kropka i uslyszec serduszka. .. wiadomo najgorszy okres do 9 tc zbiera żniwo. .. jak to mówią selekcja naturalna... nie lubie tego słowa! No a ja czytam Was na bieżąco ale jestem jak nacpana i ciagle drzemie wiec nie chce mi sie pisac.... a gdzie tu jeszcze przetrwac 10 dni do wizyty... chyba sie wykoncze
-
nick nieaktualnyAngelstw, super!!!
Cieszę sie razem z Tobą
Ja odkopalam stare pierwsze usg córki i tam pisze, ze 5t5d i biło serce- pamietam, jak nam je pokazała na sprzęcie tak starym, ze chyba starszym niż comodore albo atari. Zdecydowanie taka zamierzchla epoka!
To sie pocieszylam, ze za tydz powinnam byc na konkretnej wizycie. I sprzęt nowy tam maja!
I bez serca i pięknego foto nie wyjdę -
Dziewczyny cieszę się waszym szczęściem super ze jest dobrze.
Ojejku przykro mi ze tak się stało.
Ja dziś ostatni dzień 8tygodnia jutro następną tygodniowa i się najbardziej boje bo do końca 9 tyg są najgorsze jak dla mnie bo najbardziej niewiadome.
Ciągnie mnie dziś brzuch dziwne to uczucie ale dziś mam cudowny humorWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 15:26
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
boróweczka wrote:U nas serduszko było 6 t 6 d ale fasoleczka o 3 dni starsza także może dlatego
Justynka jak to 8 cm ma? Tak dużo już? :o
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt ;*
Ojejku przykro mioby następnym razem się udało i wszystko było dobrze kochana :*
Haha przeczytałam nie to co trzebaMa 7 mm
Moje dziecię będzie duże za pewne, ale w takim tempie mam nadzieje, że nie będzie rosło
boróweczka lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wizyt mamusie.
Mi się dni dłużą do 30 maja. Do tego mdłości, jedzeniowstręt i płaczliwość.
Aż nie możliwe. Z córką tak nie miałam.
natalina. Tak strzeliłam z tym projektowaniemW necie można znalezc wszystko. A to dobry sposób, by "zabić" czas. Poczytaj na komputer świat recenzje programów lub na dobre programy.
-
a za mną chodziły chrupki orzechowe, zjadłam pół paczki i teraz mi niedobrze
co do nadmiaru czasu to właśnie aktualnie cierpię na nadmiar.. jestem na l4 i nie jestem przyzwyczajona do takiego lenistwa
a jak człowiek ma za dużo czasu to i myśli za dużo.. muszę chyba jakiś serial sobie znaleźć wciągający albo jakieś inne zajęcie przy którym czas mi szybciej zleci.
29+1, 44 cm, 1430 g -
justyna1220 wrote:Ubiła bym! Kiedy masz kolejną wizytę ??
Jutro zadzwonie i sie umowie. Musze sie zalapac na nfz jeszcze w tym tyg. bo w poniedziałek musze już zrobić te badania a bez skierowania podliczyłam ze bedzie mnie to kosztowac ok. 150 zl
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Sis wrote:Hej dziewczyny
czytam Was od pierwszej strony ale dopiero teraz postanowiłam napisać.
Pierwsze usg miałam w czwartek, zobaczyłam 2 pęcherzyki ale jedno serduszko, mimo wszystko jest duża szansa, że będą bliźniaki tylko jeden zarodek troszkę wolniej się rozwija. Zobaczymy.
Mam 30 lat, jestem na l4 ze względu na plamienia które miałam cały tydzien.
Według belly termin na 7 stycznia.
GratulacjeNo to jest nas dwie
Trzymam kciuki, żeby druga fasolka ujawniła serduszko, u mnie za wcześnie nawet na jedno, a wiadomo, że jedno mogło pojawić się szybciej, drugie później. Nic się nie martw!
-
andziutka wrote:Gratulacje
No to jest nas dwie
Trzymam kciuki, żeby druga fasolka ujawniła serduszko, u mnie za wcześnie nawet na jedno, a wiadomo, że jedno mogło pojawić się szybciej, drugie później. Nic się nie martw!
u mnie w rodzinie nie było do te pory bliźniaków, u męża też nie. Z jednej strony się ucieszyłam bo sama świadomie chyba już bym się nie zdecydowała na kolejną ciążę więc jak się uda będę miała od razu dwoje dzieci tak jak zawsze chciałam i to za jednym zamachem
ale z drugiej strony jest trochę strach jak to będzie i w ciąży i później. Ale.. damy radę
29+1, 44 cm, 1430 g -
Ups, no to tam nie znam żadnego
)
Trzymam kciuk,żeby udało Ci się dostać jak najszybszy termin!!!!
Ps: Rosana - jesteśmy na tym samym etapie i jak porównałam nasze suwaczki, to na pierwszy rzut oka widać, w jaką płeć celujemy
Chociaż ja mówie męzowi, że na 100% synek będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 17:47
zicka