STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć angelstw, Coconue, Ana., Beata1987, zicka, MarCza
Cieszę się, że to forum jest takie aktywne
Ja póki co od 3 dni mam poranne mdłości a dziś to ledwo wytrzymuję tak mnie męczą
Na szczęście jestem w domku na L4 i jakby co to niedaleko do toalety
Jeszcze nie witałam się z porcelaną ale czuję, że mnie nie ominie.
Co do zachcianek to od samego początku mam ochotę na pomidorki cherry z solą i ser żółty ale tylko jeden konkrety z KauflanduMięso i wędliny są bee.
zicka lubi tę wiadomość
-
Blueberry88 wrote:Witam wszystkie styczniowe Mamy:-)
Mogę do Was dołączyć?
Jestem już po pierwszym usg, termin mam na 11.01.2017. To moja 3 ciąża, ale poród 2 (mam nadzieję ). Mam cudownego, rocznego synka, także różnica wieku będzie mała bo jedynie 20mcy. Trochę mnie to przeraża, ale mam nadzieję, że dam sobie radę. Najważniejsze, żeby Maleństwo było zdrowe:-)
Witaj
U nas róznica będzie 15 miesięcy więc tez wesołoDamy radę, bo jak nie my to kto ?
-
Mam w końcu zachcianki i ja
Mizeria i to wielka porcjaWczoraj rano zrobiłam z dwóch ogórków i tak jakoś w ciągu dnia wciągnęłam, do tego żelki Mlekosmyki
Czuje się w końcu ciężarnąnever give up, merida17, Blackclouds lubią tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Mam w końcu zachcianki i ja
Mizeria i to wielka porcjaWczoraj rano zrobiłam z dwóch ogórków i tak jakoś w ciągu dnia wciągnęłam, do tego żelki Mlekosmyki
Czuje się w końcu ciężarną
Justynka, chcesz jeszcze moje mdłości, żeby się bardziej ciążowo czuć? Oddam chętnie, dopłacę!!merida17, wszamanka lubią tę wiadomość
-
never give up wrote:Cześć wszystkim mamusiom
Przyjmiecie kolejną styczniową
? Tak jak Blueberry jestem po USG ( to moje drugie USG) i okazało się, że jestem w 6t+1d a termin mam na 20.01. Na pierwszym USG (5t+6d) udało się uchwycić zalążek serduszka a wczoraj Pan Doktor stwierdził, że jest serduszko i pięknie bije i tu ku mojemu zaskoczeniu włączył głośnik
Coś niesamowitego :)gapiłam się w monitor przede mną i nie mogłam uwierzyć. Magia
A Wy kiedy usłyszałyście, zobaczyłyście pierwszy raz swoje maleństwa?
Ja po drugiej becie 956,43 a wizyta dopiero 4.06 niestetynever give up lubi tę wiadomość
-
never give up wrote:hej justyna
na następnje wizycie koniecznie popros aby Ci pokazał maluszka. A masz zdjęcie ?
Już zmieniłam Ginka na tego, który prowadził mi poprzednią ciąże
Mam zdjęcie, ale bardzo słabiutkie. Ten lekarza był na tyle niekompetentny, że stwierdził, ze sam nie wie czy widzi jeden zarodek czy dwa, także tego ..
1 czerwca mam kolejną wizytę, wtedy będzie wszystko już tak jak należy -
Ana. wrote:Justynka, chcesz jeszcze moje mdłości, żeby się bardziej ciążowo czuć? Oddam chętnie, dopłacę!!
O nie! Ja się nacierpiałam za dwoje w poprzedniej ciązyBite 10 tygodni było słychać, jak to mówi mój mąż ''dinozaury'' w łazience
never give up, merida17, Aleksandraa lubią tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:O nie! Ja się nacierpiałam za dwoje w poprzedniej ciązy
Bite 10 tygodni było słychać, jak to mówi mój mąż ''dinozaury'' w łazience
hahahahadobre. Ciekawe jak mój mąż to określi. Póki co jego złota rada z dziś rana brzmi: " Misiu ja myślę, że powinnaś wozić w samochodzie takie woreczki foliowe na wszelki wypadek."
Kochany jest
Pytanie czy martwi sie o mnie czy o auto
merida17, wszamanka lubią tę wiadomość
-
never give up wrote:Tak jestem lubelanką z dziada pradziada
Pochodzę z okolic Opola Lubelskieego
Obecnie powiększyłam grono " słoików" w Wawie
To ja podobnie, od zawsze z lubelszczyzny, do samego Lbna trafiłam jako słoik, jeszcze tu jestem, mimo że już parę lat po studiach ale za kilka miesięcy emigruję w rodzinne strony. Miasta nie lubię, a fe, śmierdzi mi -
never give up wrote:hahahaha
dobre. Ciekawe jak mój mąż to określi. Póki co jego złota rada z dziś rana brzmi: " Misiu ja myślę, że powinnaś wozić w samochodzie takie woreczki foliowe na wszelki wypadek."
Kochany jest
Pytanie czy martwi sie o mnie czy o auto
No wiesz... woreczki mają uchronić samochód, nie Ciebie