STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na szczęście nie wymiotuje ale mdłości są.
Za to wczoraj wpadłam w panikę, dostałam takich silnych skurczy ze mało nie zemdlałam.
Okazało sie kolka jelitowa. Przeszło mam nadzieje ze tak silny skurcz to maleństwu nie zaszkodzi. Martwię sie trochęHashimotka,
Oluś27.12.2016❤️
Aniołek 09.2015, Aniołek 01.2016 -
never give up wrote:Tak myślałam
Ale w sumie nie powinnam się dziwić bo kiedy mu pokazałam zdjęcie maleństwa to zapytał mnie: " ta mała larwa to nasz potomek "Hmmm, tak ta larwa to Twoja sprawka
Chłopy...
Hahah mój małż nazwał fasole alienem
Ich wyobraźnia mnie powala czasem, my kobiety chyba byśmy na to nie wpadłynever give up lubi tę wiadomość
-
Ana. wrote:To ja podobnie, od zawsze z lubelszczyzny, do samego Lbna trafiłam jako słoik, jeszcze tu jestem, mimo że już parę lat po studiach ale za kilka miesięcy emigruję w rodzinne strony. Miasta nie lubię, a fe, śmierdzi mi
Ana. a z jakich okolic jesteś?
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Brzuchatki i Małe Alieny
I te nowe i te mniej juz nowe
Jak tu gwarno od rana, supe!
My niebawem zmykamy na grupę zajęć: dzieci-rodzice. Duzo tam sie śpiewa, gra, integracja itd
Fajna sprawa
A potem na zakupy
Od jutra znowu tylko praca praca praca! -
anettte wrote:Dzięki Justyna, trochę mnie pocieszylas. Niepotrzebnie sie nakręcam ale po tych 2 stratach każdy najmniejszy ból to strach.
Cześć anetteDoskonale Cię rozumiem. Od samego początku mam skurcze ale macicy i dlatego wylądowałam na zwolnieniu. Mój lekarz doskonale to rozumie bo o tą ciąże walczylismy 4 lata. Lepiej dmuchać na zimne.
-
merida17 wrote:Dzień Dobry Brzuchatki i Małe Alieny
I te nowe i te mniej juz nowe
Jak tu gwarno od rana, supe!
My niebawem zmykamy na grupę zajęć: dzieci-rodzice. Duzo tam sie śpiewa, gra, integracja itd
Fajna sprawa
A potem na zakupy
Od jutra znowu tylko praca praca praca!
Hej merida17Zaciekawiłaś mnie tymi zajęciami. Wrzucisz linka do nich. Chętnie poczytam
-
Spokojnie można pic kawę
jedna dziennie nie zaszkodzi
Ja już przebieram nogami na jutrzejsza wizytędoczekać sie już nie mogę
Ale nas tu już dużo, produktywny ten styczeń będziewitam wszystkie nowe mamusie a wizytującym powodzeni na wizytach
anettte, Kamila ;) lubią tę wiadomość
[/url]
-
Never ja dzis mialam z rana dziwne skurcze i bole i sie zmartwilam.
Generalnie leze non stop poza toaleta i zrobieniem kanapki i mam nadzieje ze dzidzia sie rozwija a krwiak znika
Moj syn 4 letni nic nie wie tylko ze mama ma chory brzuszek. Chyba jednak rozumie bo mi wczoraj powiedzial bym miała czy ym urodziła dziewczynke to on by mial sie z kim bawic i nas nie prosił. On tak jak my pragnie jeszcze jednego czlonka rodziny a najlepiej dwoch.... dzis mnie duma rozpierała jak simę caly sam do przedszkola ubrał.
Wiec tu dzis czytam o roznicach w mcach a u nas... 5 latJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Cześć dziewczyny !
i ja się doczepiam do Was
Wczoraj i dziś zrobiłam testy - pozytywydziś jeszcze bete, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
Jestem 4+3tc, to moja druga ciążaZ pierwszej od prawie 9 lat chodzi po świecie syn Jakub
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:56
merida17, angelstw, justyna1220 lubią tę wiadomość
-
Amelia jaki kochany starszy brat
U nas tez będzie 21 miesięcyprawie 2 lata, tak jak planowaliśmy
Wymyśliłam, ze kupie małej body z napisem "będę starsza siostra" i tak powiemy wszystkim poza najbliższa rodzina, która sie dowie już w dzień mamy po wizycie
[/url]
-
Amelik u nas identycznie, córka 7letnia baaaaaaaardzo ucieszyła się na wiadomość o ciąży. Jest wręcz przeszczesliwa, że nie bedzie jedynaczką, a co najśmieszniejsze sama pilnuje bym zdrowo jadła!
. Będzie już spora różnica wieku, bo 8 lat. Reszta jeszcze nie wie, zastanawiam się czy nie przekazać nowiny w Dzień Matki. Mieliśmy poczekać do wizyty, która ma być za tydzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 09:05
-
zicka wrote:Przyjemnych zakupów Justynka
A powiedzcie mi dziewczyny, pijecie czasami słabą kawe? Ja staram się nie, ale dzisiaj jestem tak zaspana, że chociaż jedna malutką bym wypiła... może poważnie zaszkodzic? Lekarza mam dopiero jutro, żeby zapytać
Ja piłam dopóki nie pojawiły się mdłości