STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZyzia! Ty mi tu nie panikuj i nic sobie nie wkrecaj! Odstalas swoje w kolejce po dzidziusia i koniec kropka, teraz tylko bedzie dobrze! Ja Ci to mówię 6-letnia Staraczka! Czekalam rok krócej, dlatego miałam okropne mdłości, ale czytałam w regulaminie, ze te co czekają 7 lat- w promocji nie sciskaja pana wuceta
doczytalas ten punkt? On tam małymi literkami jest napisany
Zobaczysz we wtorek, ze prawdę mówięwszamanka, Zyzia, Karolina1234, never give up lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasha wrote:Ja już jutro zaniosę l4. Z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej strony mi przykro.
No cóż. Ale za to zastanawiałam się czy czasem jakiś kurs przez ten czas nie zrobić, czy dokształcić się. W zasadzie mam ... prawie dwa lata.
Która mamusia jutro ze mną wizytuje????
Jai venne, jak dobrze pamietam
O której wizytujecie? -
Ja jutro cały dzień spędzę w kuchni
chodzą za mną pierogi ruskie, krokiety i bigos
mmmmmm
za słodkim nie jestem, może jedno małe ciasteczko do kawy,a tak to nie. Bardziej jestem za zupami
Trzymam kciuki za te co wizytują jutromerida17 lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie...
-
nick nieaktualny
-
Emilka27 wrote:Ja jutro cały dzień spędzę w kuchni
chodzą za mną pierogi ruskie, krokiety i bigos
mmmmmm
za słodkim nie jestem, może jedno małe ciasteczko do kawy,a tak to nie. Bardziej jestem za zupami
Trzymam kciuki za te co wizytują jutro -
Cześć dziewczyny. Trochę mam do nadrobienia, ale cały weekend poza domem i ciężko było pisać.
Opolanka bardzo mi przykro, trzymam za ciebie kciuki.
Dziewczyny nie mówcie o pierogach bo robicie mi smaka i tez będę musiała zrobić w tygodniu
Ja jutro wizytuje ale dopiero na 19:50, wiec chyba jako ostatnia się dowiem co i jakKasha, merida17 lubią tę wiadomość
-
Zjadłabym pierogów, takich robionych z przepisu ode mnie z domu, mam pierogi od teściowej ale to nie to.. A kuchnię będę mieć dopiero początkiem lipca, w mojej obecnej nie mam miejsca na pierogi
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
W ogole kochane zapomnialam wam powiedziec
Dzisiaj bylismy u moich przyszlych tesciow im powiedziec
Tesciowa przypomniala mi o istetniu chinskiego kalendarza planowania plciJestem dosc sceptycznie nastawiona ale moze ktoras ma ochote sobie powrozyc:D
Wystarczy zobaczyc w tabeli swoj wiek i miesiac poczecia:D
U mojego B w rodzinie sprawdzilo sie przy wszystkich dzieciach, sprawdzalam wlasnie z moja mama i jej tez sprawdzilo sie przy calej trojce dzieci^^ Oczywiscie nic to pewnego, bardziej zabawa ale jakby ktos mial ochote to daje link;)
https://www.google.pl/search?q=chinski+kalendarz+planowania+plci&client=ms-android-lge&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjRrq6-hIDNAhWFJSwKHXRPBusQ_AUICCgB&biw=320&bih=408#imgrc=BwtSKq9FuJtD_M%3AWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 21:40
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
angelstw wrote:Rosana u mnie z Zuzią się sprawdził chiński kalendarz
przy Jasiu już nie
a teraz nie sprawdzałam
będzie co będzie
jak teściowie przyjęli nowinę?
Oni o slub i potomka pytali przy kazdych odwiedzinach wiec bylo wiadomo ze sie uciesza
Troszke tez sa w szoku no ale zdecydowanie szczesliwi:p
Liczyli na wnuczkę bo już 2 wnukow maja, ale u mnie z kalendarza wyszlo ze tez facecik, a tesciowa wierzy w to totalanie wiec no...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 21:47
angelstw, wszamanka, merida17 lubią tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Rosana wrote:W ogole kochane zapomnialam wam powiedziec
Dzisiaj bylismy u moich przyszlych tesciow im powiedziec
Tesciowa przypomniala mi o istetniu chinskiego kalendarza planowania plciJestem dosc sceptycznie nastawiona ale moze ktoras ma ochote sobie powrozyc:D
Wystarczy zobaczyc w tabeli swoj wiek i miesiac poczecia:D
U mojego B w rodzinie sprawdzilo sie przy wszystkich dzieciach, sprawdzalam wlasnie z moja mama i jej tez sprawdzilo sie przy calej trojce dzieci^^ Oczywiscie nic to pewnego, bardziej zabawa ale jakby ktos mial ochote to daje link;)
https://www.google.pl/search?q=chinski+kalendarz+planowania+plci&client=ms-android-lge&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjRrq6-hIDNAhWFJSwKHXRPBusQ_AUICCgB&biw=320&bih=408#imgrc=BwtSKq9FuJtD_M%3A
U mnie dziewczynkazobaczymy za jakiś czas czy się sprawdzi
A tak w ogóle to od ktorego tygodnia/miesiąca lekarz jest w stanie wypatrzeć co tam sie kryje między nóżkami maleństwa?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:U mnie dziewczynka
zobaczymy za jakiś czas czy się sprawdzi
A tak w ogóle to od ktorego tygodnia/miesiąca lekarz jest w stanie wypatrzeć co tam sie kryje między nóżkami maleństwa?
u mnie też niby dziewczyna wg tego kalendarza wychodzi
lekarze różnie jedni są pewni już na pierwszych prenatalnych ok 13tc, ale myślę że taka pewność pewność to już ok 15-17tc powinna być, jeśli oczywiści e dzidzia na USG współpracujemi no w ciąży z Jasiem lekarz w 13tc powiedział że to za wcześnie żeby mówić o płci