STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedno z głupich pytań: można wylegiwać się na słońcu i taplać w zimnej wodzie? Nie wydaje mu się aby mogło to jakoś zaszkodzić, no ale wolę zapytać
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Wszamanka jak dla mnie to nie są głupie pytania.
Ja bym na słońcu uważała mimo wszystko. Nie mówię ze wogolw bym unikala ale krem z filtrem, ochrona na glowe i zapas wody. Kiedyś w przyszłości jeszcze ochrona na brzuszek. A zimnej wody nie lubięwięc moje zdanie znasz
jedynie stopy w zimnej wodzie moge moczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 15:11
-
Wydaje mi się że z kąpielami słonecznymi trzeba uważać i nie przesadzać, tak jak angelstw pisała: woda do picia, kremy, ochrona na głowę no i unikać największego skwaru między 11-15
To w ciąży są dziwne sny? Dzisiaj jakaś totalna głupota mi się śniła, aż się obudzilam -
ja osttnio opalalam sie na tarasie i powiem ci ze posiedzialam tam z 30 min i mialam dosc przy okazji maly tez nie dawal mi sie opalac
wiec tylko lyknelam slonca troche i wrocilam do domu
ale powiem ze brakowalo mi takiego lezakowania
chodz krótkiego
ja za to mam wysypke po opalaniu na rekach nie wiem w sumie to juz od 2 lat tak mam i powiem nie ladnie to wygladawariatka3 lubi tę wiadomość
-
Sweetcupcake wyczytałam ze progesteron może wpływać na bóle bioder. Może dlatego teraz są od początku bo od początku muszę go brać...
Ja dziś sie czuje jak na kciuki, słabo mi cały czas kręci mi sie w głowie i tylko leżępogoda straszna nawet moje dziecko marudne. Dobrze, ze już wieczór
[/url]
-
Dziewczyny mam pytanie jeszcze. Ide jutro na badania rano, musze zrobic:
Grupe krwi
Hiv
Morfologie
Mocz
Glukoze
Tsh
Usr
Dam rade wszystkie zrobic za jednym zamachem ? I czy musze byc naczczo?
Mocz to wiadomo - z rana "pobiore", ale do reszty tez musze byc na glodnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 18:08
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Glukozę się chyba na czczo robi
Rany, chyba mi się humory zaczęły... chciałam mężowi kawał przeczytać, zaczęłam czytać i zaraz się śmiałam, łzy mi poleciały a po chwili czułam że chce mi się wyćnie dokończyłam kawału, popłakałam się i to bynajmniej nie ze śmiechu
-
Witam Was po weekendzie. Nievwiem czy Was sie da nadrobic.
Ja troche polezalam na sloncu, myslalam ze padne, mimo ze uwielbiam...nogi mam spieczone. Ach...w tym roku bede blada, a co mi... ciezarowka wolno.
Dzisiaj tez mam slaby dzien...kreci mi sie w glowie, slabo mi.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Rosana wrote:Dziewczyny mam pytanie jeszcze. Ide jutro na badania rano, musze zrobic:
Grupe krwi
Hiv
Morfologie
Mocz
Glukoze
Tsh
Usr
Mocz to wiadomo - z rana "pobiore", ale do reszty tez musze byc na glodnego?
morfologia, mocz i glukoza to na pewno na głodniaka. Ja idę ten cały pakiecik robić we wtorek jeszcze z jakimiś innymi cudamiumówiłam się na w miarę rano żeby z głodu nie paść, bo bez śniadania nie wychodzę z domu. Ale i tak najbardziej fantastycznym badaniem, na które czekam jest picie glukozy...
-
Rosana wrote:Dziewczyny mam pytanie jeszcze. Ide jutro na badania rano, musze zrobic:
Grupe krwi
Hiv
Morfologie
Mocz
Glukoze
Tsh
Usr
Mocz to wiadomo - z rana "pobiore", ale do reszty tez musze byc na glodnego?
Do badań bym dodała badanie na toksoplazmoze, różyczke i HBS. To już nie musi być na czczo.
Jeśli bierzesz hormony tarczycowy to w dniu badania należy wziąć dopiero po badaniu. -
PeggySue wrote:Sweetcupcake wyczytałam ze progesteron może wpływać na bóle bioder. Może dlatego teraz są od początku bo od początku muszę go brać...
Ja dziś sie czuje jak na kciuki, słabo mi cały czas kręci mi sie w głowie i tylko leżępogoda straszna nawet moje dziecko marudne. Dobrze, ze już wieczór
-
Lali wrote:W sumie ja wygrzewam sie troche na leżaku codziennie, ale to takie sesje 30 minutowe
dluzej nie daje rady. Co dzis jecie na kolacje?? Mam na cos ochote i nie wiem na co!! Moze frytki???
Ja tez po przemysleniu stwierdzialam ze mam straszna chec na frytki z keczupek i majonezem i luby pojechal kupic. ^^Lali lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔