STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie styczniowe Mamusie ! Ja jestem tu nowa
Planowany termin na 7 stycznia 2017
Wizyta 21 Czerwca u ginekologa a u endokrynologa 24
Czy są tu mamusie z tarczycą?
Pozdrawiam ...never give up, mitonia, angelstw, Karolina1234, wszamanka, Lali, Kasha, merida17 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają ... -
Karolina1234 wrote:Ja w tej ciazy tez mam w planach być aktywna, jak nie znajdę zajęć grupowych to sama w domu z yt. ATP chyba też dlatego że szybko po ciąży chciałabym wrócić na pole dance i siłownię. W pierwszej ciazy nie miałam tyle Energi na początku, ale pod koniec dostałam ,kiedy miałam nakaz odpoczynku i ciaza zakończona 2 tyg przed terminem :p
Wow - pole dance. Szacunek
Ja cholernie tęsknię za trampolinami i jak tylko urodzę i wrócę do sił zostawiam mężowi " małego" - tak mi wyszło z kalendarza chińskiego i wracam do ukochanego fit&jumpWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 08:18
-
Hellloooo....
Witam z pracy, przed chwilą tak mnie skręciło coś w lewym boku, że aż się zwinęłamMam nadzieję, że chwilowe kłucie tylko.
Cześć Agunia24, rozgość się
chiński kalendarz zrobił mnie w jajo, bo dziołcha wychodzi ze starszym, a mam synano chyba, że mam patrzeć nie na skończone lata tylko który rok już mi leci, to wtedy ok
Powodzenia dla dziś wizytujących na foteluWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 08:21
-
never give up wrote:Wow - pole dance. Szacunek
Ja cholernie tęsknię za trampolinami i jak tylko urodzę i wrócę do sił zostawiam mężowi " małego" - tak mi wyszło z kalendarza chińskiego i wracam do ukochanego fit&jump
Tak moja miłośćkiedyś było pływanie i bieganie, ale po paru latach juz miałam trochę wstręt do wody i po ciąży odważyłam się spróbować i tak zostało. Boli jak cholera, ale ciało pięknie się kształtuje i siła.
never give up lubi tę wiadomość
-
Ehhh ja się schizuję, bo wczoraj pół dnia cały dół brzucha mnie ciągnął jak nie wiem, a dziś nic cisza od rana. Jak tu dotrwać do piątku do wizyty? Dobrze, że na 10 rano jest...
Oczywiście znowu kapeć w buzi, ja pierniczęęęę -
mitonia wrote:Ehhh ja się schizuję, bo wczoraj pół dnia cały dół brzucha mnie ciągnął jak nie wiem, a dziś nic cisza od rana. Jak tu dotrwać do piątku do wizyty? Dobrze, że na 10 rano jest...
Oczywiście znowu kapeć w buzi, ja pierniczęęęę
ja też w piątek wizytuję o 10:30 więc podobniebędzie dobrze! Musi być!
-
Karolina1234 wrote:Hehe dziewczyny mają szybko wizyty, ale za mnie to aż do wieczora. Pewnie jeszcze będzie tak, że grubo po 20 wejde, bo nie mislam terminów i tak mnie wcisnela.
Karolina zlituj sięDobrze, że dwie ręce mam to na zmianę będę trzymała
-
Agunia24 wrote:Witam wszystkie styczniowe Mamusie ! Ja jestem tu nowa
Planowany termin na 7 stycznia 2017
Wizyta 21 Czerwca u ginekologa a u endokrynologa 24
Czy są tu mamusie z tarczycą?
Pozdrawiam ...
Hej Agunia24Witamy na pokładzie. Trochę czasu tu ze sobą spędzimy
Powiedz czy Ciebie też już dopadły "uroki" ciąży ? -
Trzymam za Was kciukasy dziewczyny. Ja dzisiaj machnelam sobie morfologie i mocz żeby mieć wyniki świeże na środkowa wizytę.
Któraś pytała o tarczyce? Ja mam niedoczynność jak coś. Bralam cały czas 50 mg Letroxu a gin kazała od razu zwiększyć do 75mg i zrobić badania przed wizytą u endo u mnie 8 czerwca. -
Dziewczyny, mam pytanie o samolot. Muszę w czwartek odbyć około godzinny lot, wracam pociągiem, ale i tak wkręciłam sobie, że zmiana ciśnienia przy starcie i lądowaniu może być jakoś szkodliwa. Macie jakieś rady, albo doświadczenie w tym temacie?
A przy okazji to moim objawem jest całkowity brak objawów, może oprócz mega apetytu. Jestem bez przerwy głodna. W weekend byliśmy nad morzem w hotelu z bardzo fajnym szwedzkim stołem na śniadania i zachowywałam się tak, że aż wstyd. Jakbym w domu jadła tylko suchy chleb z wodą, a tu pierwszy raz zobaczyła normalne jedzenie. W poprzednich ciążach miałam zupełnie inaczej, niechęć do jedzenia, na słodycze nie mogłam patrzeć, wszystko mi śmierdziało. A teraz na promenadzie zaciągałam się z lubością pięknym zapachem kiełbasy z grilla i smażonej ryby.
-
never give up wrote:Hej Agunia24
Witamy na pokładzie. Trochę czasu tu ze sobą spędzimy
Powiedz czy Ciebie też już dopadły "uroki" ciąży ?Marzenia się spełniają ... -
bergamotka wrote:Dziewczyny, mam pytanie o samolot. Muszę w czwartek odbyć około godzinny lot, wracam pociągiem, ale i tak wkręciłam sobie, że zmiana ciśnienia przy starcie i lądowaniu może być jakoś szkodliwa. Macie jakieś rady, albo doświadczenie w tym temacie?
A przy okazji to moim objawem jest całkowity brak objawów, może oprócz mega apetytu. Jestem bez przerwy głodna. W weekend byliśmy nad morzem w hotelu z bardzo fajnym szwedzkim stołem na śniadania i zachowywałam się tak, że aż wstyd. Jakbym w domu jadła tylko suchy chleb z wodą, a tu pierwszy raz zobaczyła normalne jedzenie. W poprzednich ciążach miałam zupełnie inaczej, niechęć do jedzenia, na słodycze nie mogłam patrzeć, wszystko mi śmierdziało. A teraz na promenadzie zaciągałam się z lubością pięknym zapachem kiełbasy z grilla i smażonej ryby. -
Ja tak Was czytam i kurczę u mnie jutro zaczyna się 9 tydzień a ja czuje się rewelacyjnie, poza lataniem w nocy ze cztery razy to nic mi nie jest, zero objawów ciąży. W sumie to się cieszę ale przynajmniej z jakimś objawami czułabym się choć trochę ciążowo
jak człowiek nie ma problemów to sobie zawsze znajdzie heehe
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Agunia24 wrote:Heh wcześniej miałam poranne mdłości ale teraz się to zmieniło odczuwam duże zmęczenie , pojawiły się wzdęcia i baaaardzo duży apetyt
Zazdroszczę braku mdłosci ale współczuję z powodu wzdęć. Mnie one trzymały od samego początku i dopiero niedawno odpuściły.
A w którym tyg jesteś aktualnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 09:27
-
Malowanka wrote:Ja tak Was czytam i kurczę u mnie jutro zaczyna się 9 tydzień a ja czuje się rewelacyjnie, poza lataniem w nocy ze cztery razy to nic mi nie jest, zero objawów ciąży. W sumie to się cieszę ale przynajmniej z jakimś objawami czułabym się choć trochę ciążowo
jak człowiek nie ma problemów to sobie zawsze znajdzie heehe
Malowanka a Tobie to całkowicie zazdroszczęja też latam do kibelka ale tak miałam też przed ciążą więc w sumie nic nowego.
P.s. chcesz moje mdłości i zmęczenie ? -
Kciuki za wszystkie wizytujące
Gochta gratuluję serduszka:)
anettte super,że już wszystko dobrze, cieszę się razem z Tobą :*
wszamanka wrote:Jedno z głupich pytań: można wylegiwać się na słońcu i taplać w zimnej wodzie? Nie wydaje mu się aby mogło to jakoś zaszkodzić, no ale wolę zapytać
W poprzedniej ciązy opalałam się będąc nad morzem, a brzuszek zaciągałam pareo i polewałam go co trochę wodąOczywiście ta ekspozycja na słońce w miarę rozsądku