STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie.. 2 tygodnie przed zanim dowiedziałam sie o ciąży sprzedałam wózek. I tak nie udawało mi sie zajść w ciążę.. teraz juz wiem czemu predzej nie zachodziłam. Trzeba było sprzedać
Ghanar, merida17, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zicka wrote:@ Zyzia, trzymajcie się mocno!!!!
@ Justynka - a jaki tam skład? Jest wit B6 i B1? Ja sięgnęłam na mdłości i wymiory po Prevomit, który polecała jedna diewczyn tutaj i mimo że dalej zdycham, to już nie siedze w wc non stopChociaż i tak L4 dostalam na min 2 tyg.
Aha - i proszę o zmianę tp na 16.01.2017Dzidzia przez tydzień z 3mm na 1,2 cm podrosła
Tak, jest i B6 i B1, zobaczę jak będzie dalej, czy nasilą się mdłości i w razie czego to zmienię na ten Prevomit
Datę zmieniłamzicka lubi tę wiadomość
-
Zuzia trzymaj sie, na pewno wszystko będzie dobrze. Dziewczyny super wieści po wizytach. Moja wizyta przełożona na jutro, co mnie wcale nie ucieszyło hehe ale doktorkowi wyskoczył dyżur w szpitalu.
Czekam z utęsknieniem na brzydszą pogodę, uczulenie na słońce daje mi w kość plus wymioty to nie wiem czy się drapać czy wuceta przytulaćBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
PeggySue no nie bylo krwiaka bo go sobie wymyslili... zeby dostac te pkt z nfz moja gina mowi ze to niemozliwe zeby wchlonal sie od pon do czw i nawet na wypisie nie ma podanych wymiarow wiec chcieli mnie najprawdopodobniej zatrzymac dla kasy.... wazne ze go nie mam i bede mogla normalnie funkcjonowac... moja fasolina ma juz 1 cm
Zyzia będzie dobrze!merida17 lubi tę wiadomość
-
Zyzia, uszy do góry, będzie dobrze!
Dziewczyny a jaki femibion bierzecie? Też to biorę i w ulotce mam napisane żeby brać z głównym posiłkiem.
ktoś jeszcze pisał że kwas foliowy bierze na czczo razem z lekiem na tarczyce, kwas foliowy też lepiej z jedzeniem przyjmować.
Gratuluję wszystkich wizyt serduszkowych i trzymam kciuki aby kolejne wizyty były udane -
Zyzia trzymaj sie, znam dobrze ten strach, ale musi byc dobrze
Gratuluje serdusze
U mnie z mdlosciami ok mam ale bez witania porcelany za to mecza mnie migreny, wlasnie moj 4 latek mamie kklad zrobil a maz kazał lezec i kladzis syna spac i bajki czytaJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Zyzia trzymam kciuki za fasola! Jest już taki duży, ze sobie poradzi
Dziewczynki czytam was regularnie, ale ostatnio średnio się czuję i nawet sily nie mam pisaćChyba też zainwestuje w ten Premovit. U mnie mdłości straszne ale wymiotów zero i nie wiem czy to lepiej bo czasem wydaję mi się, że gdybym zwróciła tę gulę to może bym się poczuła lepiej..
A właśnie odnośnie witamin to polecacie jakieś szczególnie? Ja zaraz po pozytywnym teście dostałam w aptece VitaMama1 teraz mi się kończą i się zastanawiam czy nie zakupić czegoś nowego -
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny miałam się wczoraj u Was zameldować z terminem na 9 stycznia, ale niestety po wczorajszym usg od razu dostałam skierowanie do szpitala. Moja fasolka się nie rozwija, wciąż nie ma serduszka mimo że to już 9 tydzień. Od wczoraj leżę na oddziale jutro mam kolejne beta-hcg które niestety zaczęło spadać. Powoli oswajam się z myślą że jutro jednak czeka mnie zabieg. Dobrze że chociaż mój lekarz był dziś i jutro na oddziale i on to zrobi...Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Hej dziewczyny
Dzisiaj brak czasu na pisanie, ale powoli nadrabiam. Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:*
Zyzia trzymam kciuki, będzie dobrze!!
A ja jutro proszę o kciuki dla mojej Majki, jedziemy jutro na kontrol do Zabrza i mam nadzieje usłyszeć wiadomość ze jest dalej wszystko ok i tylko się poprawia !! A po drugie mam nadzieje, ze da się zbadać. Ma dostać jakiś syrop na uspokojenie, ale czy pomoże zobaczymy. -
Zyzia trzymam mocno kciuki za Ciebie !! Jestem pewna że będzie dobrze inaczej być nie może !!
Justynko piękne zdjęcie
Fajnie, że na wizytach wszystko jest ok oby tak dalej :*
Ja biorę femibion, ale u mnie to nie od niego, bo raz mam dzień całkiem do kitu a raz jest ok, tak samo w tamtej ciąży brałam inne i też miałam mdłości rano. A tutaj mam najgorsze wieczorami, a tabsy biorę właśnie rankiem.justyna1220 lubi tę wiadomość