X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti bardzo to smutne :( przykro mi. Ściskam mocno ♡

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti bardzo mi przykro kochana :(

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • naserio Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam problem, bo dostałam niewielkiego brązowego plamienia dzisiaj rano, dosłownie parę kropelek... Nie wiem, co mam robić, czy jechać do szpitala, żeby zobaczyli, co się ze mną dzieje? Wczoraj byłam na wizycie i nic się nie działo, lekarka nic nie mówiła, wszystko było w porządku, a dzisiaj zanim poszłam do pracy takie coś... :(

mhsv9vvjcyk8ueqj.png
    7v8ryx8dfww4tok4.png
  • angelstw Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do witamin, ja póki co łykam tylko kwas foliowy, zresztą takie zalecenie dostałam od gin. Oczywiście mam zamiar łykać witaminy ale pewnie od 2 trymestru. Na tę chwilę zajadam się owocami ile wlezie :) mam nadzieję że to wystarcza by uzupełnić zapas witamin

merida17 lubi tę wiadomość

10.04.2014r. (ur. 19tc.) Zuzia (*)
    02.2016 5tc

ug37vcqgz0fhk6cc.png

rośnij Zuchu! ❤
    qb3cqps6ibeo0f6z.png

• Madzia1888 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyzia trzymaj się bedzie dobrze, musi byc. Nasze maleństwa sa bardzo silne!!!

Dooti bardzo mi przykro az plakac sie chce ;(

*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***

gannyx8dxw1dmqff.png
  • angelstw Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naserio wrote:
    Hej dziewczyny, mam problem, bo dostałam niewielkiego brązowego plamienia dzisiaj rano, dosłownie parę kropelek... Nie wiem, co mam robić, czy jechać do szpitala, żeby zobaczyli, co się ze mną dzieje? Wczoraj byłam na wizycie i nic się nie działo, lekarka nic nie mówiła, wszystko było w porządku, a dzisiaj zanim poszłam do pracy takie coś... :(

może to efekt badania? USG dopochwowego? Już tu dziewczyny pisały że czasem może się tak zdarzyć po badaniu ale oczywiście jeśli Cię to uspokoi to jedź na IP i sprawdź czy wszystko gra!

02.2016 5tc

ug37vcqgz0fhk6cc.png

rośnij Zuchu! ❤
    qb3cqps6ibeo0f6z.png

• Sweet_CupCake Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti przykro mi. Trzymaj się Kochana!

l22nmg7yew3bwguf.png

atdchdgeen28u873.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naserio wrote:

Ja bym sie nie zastanawiala i jechala od razu i nie czekala tak dlugo a niech sprawdzą .Po to są. Lepiej dmuchac na zimne

• naserio Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelstw wrote:
    może to efekt badania? USG dopochwowego? Już tu dziewczyny pisały że czasem może się tak zdarzyć po badaniu ale oczywiście jeśli Cię to uspokoi to jedź na IP i sprawdź czy wszystko gra!
    no też tak myślę właśnie, moja mama też mi to powiedziała, że może to efekt badania dopochwowego, ale mąż się stresuje i ciągnie mnie do szpitala :(

mhsv9vvjcyk8ueqj.png
    7v8ryx8dfww4tok4.png
  • naserio Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czy siak, zaraz jadę, mąż już wraca z pracy.
    Napiszę później, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było w porządku!

mhsv9vvjcyk8ueqj.png
    7v8ryx8dfww4tok4.png
  • angelstw Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naserio wrote:
    Tak czy siak, zaraz jadę, mąż już wraca z pracy.
    Napiszę później, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było w porządku!

dobra decyzja!! Daj koniecznie znać jak wrócisz!
    Kciuki!

02.2016 5tc

ug37vcqgz0fhk6cc.png

rośnij Zuchu! ❤
    qb3cqps6ibeo0f6z.png

• Dooti Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja twarda babka jestem chociaż nie wyglądam i będziemy próbować dalej, swoje już wczoraj wypłaķałam.Na pocieszenie to powiem Wam że mąż spotkał dziś koleżankę która w lipcu zeszłego roku też miała zabieg w 8 tygodniu, a jak się okazało już w następnym cyklu zaszła w kolejną ciążę i teraz końcem czerwca będzie rodzić.

Za Was i Wasze fasolki trzymam mocno kciuki

Kasha, angelstw, joasia8966, amelik, wariatka3, atagata lubią tę wiadomość

Nasz cud ANTOŚ <3 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
    atdcanliaa6igbwu.png
    trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
    Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
    "Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Prevomit pomógł po około godzinie od zazycia. W tym jest folik, więc dodatkowo nie biorę.
    A witaminy od 13tc powinno się brać. Na moim blogu podałam skład nazwę i cenę witamin najpopularniejszych, by każda mamusia mogła wg siebie wybrać.

Dzisiaj słońce to przegielo ze swoją intensywnością. Jedyne o czym marzyłam to cień i wiatr chłodny.

Byłam z córką u lekarzy. Jeden zlecił badania, a drugi nakrzyczal ze nie jest od wydawania skierowań na badania, które pediatra może wystawić. Bo powinnam przyjść do niego już z wynikami. I w zamian dostałam skierowanie na oddział dzienny. :( Jednym słowem... nie załatwiłam nic i nadal nic nie wiem. :(

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti trzymaj się! Tule :-*

Naserio słuszna decyzja, zaciskam kciuki :-*

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • Madzia1888 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeżeli przyczyną moze byc badanie dopochwowe to moze lepiej poprosic pierw o badanie przez brzuch jezeli to bylo by nie mozliwe to wtedy dopochwowe. Jednak ciesze sie ze mi przez brzuch robila wczoraj babeczka.

*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***

gannyx8dxw1dmqff.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti bardzo mi przykro. Ogromnie Ci współczuję.
    Wam też się uda następnym razem. Trzymam kciuki. Napisz do Nas jak coś już będzie wiadomo :)

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti tez mi przykro. To jakaś loteria bez sensu smutno mi

• angelstw Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti wrote:
    Ja twarda babka jestem chociaż nie wyglądam i będziemy próbować dalej, swoje już wczoraj wypłaķałam.Na pocieszenie to powiem Wam że mąż spotkał dziś koleżankę która w lipcu zeszłego roku też miała zabieg w 8 tygodniu, a jak się okazało już w następnym cyklu zaszła w kolejną ciążę i teraz końcem czerwca będzie rodzić.

Kochana ja straciłam Zuzię w połowie ciąży. 1,5 miesiąca później znów ujrzałam dwie kreski ;) mam cudownego 15,5 miesięcznego Synka! :) szczęście sobie trzeba po prostu wywalczyć! Cieszę się że masz takie podejście i mocno trzymam kciuki żeby jak najszybciej wam się udało!

Ghanar, wariatka3 lubią tę wiadomość

02.2016 5tc

ug37vcqgz0fhk6cc.png

rośnij Zuchu! ❤
    qb3cqps6ibeo0f6z.png

• joasia8966 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti wrote:

Ja miałam zabieg robiony w 9 tygodniu ale fasolka zatrzymała sie w 6 tyg. Mój doktorek powiedział że nie ma przeciwwskazań żebyśmy sie z mężem starali od razu i już w pierwszym cyklu (nie wiedziałam nawet kiedy mam dni płodne) za pierwszym razem sie udało.
    Więc trzymam kciuki za szybki powrót do grona ciężarnych.

w4sqvfxm4s2wanb6.png
    ug37df9h5d0gckca.png
    Syn 2012
    Syn 2010
    Córka 2008

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Never give up dziewczyny z forum pozdrawiają cieplutko i gratulują Ci :) Właśnie im na fb napisałam bo nic nie wiedziały, a czekały aż się odezwiesz :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ