STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobiłam kilkanaście stron i już troszkę Was poznałam.
Ogarnął mnie smuteczek po ostatnich wpisach. Bardzo mi przykro i szczerze współczuję straconym
Nawet nie chcę myśleć.....
My stataliśmy się od dwóch lat. Nie wychodziło i zaczęłam już odpuszczać, a tu BACH!!! Dwie krechy, wizyta u gina, skierowanie na bhcg i już 6 tc. Cieszymy się jak głupki. -
Jeszcze pociągnę mój monolog
Pamiętajcie, że bhcg robi się jednego dnia, potem można po 48h i 72h. Ja zrobiłam po 72h. Wtedy wyniki są najbardziej miarodajne.
Pamiętajcie też o wizycie u gina i założeniu karty ciąży do 10 tygodnia, bo przepadnie Wam becikowe!!!
Ja w tym tygodniu pędzę. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Strasznie się boję. Często mam bóle podbrzusza. Takie okresowe. Podobno macica się rozrasta, wiązania, hormony.... Ja jednak panikuję Trzymam za Was kciuki i proszę Wy za mnie :*DzejDzej lubi tę wiadomość
-
Hej co do rozstępów ja mam ale po dojrzewaniu. A w ciąży nic a nic. Smarowalam oliwka zwykła. Teraz kupię sobie bio oil. Co do boli to ja w pierwszej ciąży miałam takie nocy że nie mogłam funkcjonować. To dostałam luteine. A teraz lekko czasem boli ale to już takie normalne no a co do noszenia jak muszę to noszę bo nie mam wyjścia. Myślę że będzie ok. Kiedyś też kobiety nosiły przecież bo jak inaczej ważne aby długo nie dźwigać Tak myślę
-
Wiecie dziewczyny mam dwie córki i będąc z nimi w ciąży takiej początkowej jak teraz nie miałam takich obaw jak teraz. Chodze tysiące razy siusiu i zakarzdym patrzę czy krew się nie pojawiła czy mi na głowę cos juz siada??? Czy nie tylko ja jestem taka spanikowana ??Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Dziewczyny, mnie tez wykreslcie z listy. Dzisiaj zrobilam kolejny test i wyszedl negatyw. Sama nie wiem co myslec o tych pierwszych pozytywach. Ta ciaza i tak byla dla mnie wielkim zaskoczeniem, mam juz malego dzidziusia i szczerze mowiac bylam lekko przerazona wizja drugiego Z drugiej strony juz sie z mezem jakos nastawilismy na drugiego malucha, wiec chyba zaczniemy sie starac
Zycze Wam powodzenia i spokojnych 9-ciu miesiecy!
Pozdrawiam!cati lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na styczeń 2017
Przeczucia co do płci :
córeczka?
synek?
...............................................
1.01.lula88,córeczka?
1.01 cati córeczka?
2.01.OlaSto,
2.01 Hashija
3.01.kasiaaa049,
3.01 Melula,
3.01 mus.zka
4.01.wariatka3 synek?
4.01 AnnaMaja córeczka?
5.01.Ksia,
5.01 Ol uś
6.01.DzejDzej,
6.01 Kamila
6.01 elammm
7.01.Joasia8966,
7.01 Pebbles
8.01.nobelka.
8.01 Offca88, synek?
8.01 boróweczka
9.01. Justyna1220
10.01.Malinowa Mamba
11.01.Ana.
12.01.kredkaczarna,
12.01 MarCza
13.01.Aleksandraa
14.01.
15.01.Myszka_
16.01.
17.01.
18.01.
19.01.
20.01.
21.01.
22.01.
23.01.
24.01.
25.01.
26.01.
27.01.
28.01.
29.01.
30.01.
31.01.
Justyna : JEsli ci odpowiada to kliknij cytuj i skopiuj ten tekst na początek : )
ktos jeszcze dopisac sie chce? albo płeć ? to justynie zostanie tylko wklejenie tej listy na poczatekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 17:41
wariatka3 lubi tę wiadomość
-
wariatka3 wrote:Wiecie dziewczyny mam dwie córki i będąc z nimi w ciąży takiej początkowej jak teraz nie miałam takich obaw jak teraz. Chodze tysiące razy siusiu i zakarzdym patrzę czy krew się nie pojawiła czy mi na głowę cos juz siada??? Czy nie tylko ja jestem taka spanikowana ??
AnnaMaja, wariatka3 lubią tę wiadomość
-
kredkaczarna wrote:Plec? To chyba jaka by sie chcialo bo nie wiadoma hehe :p ja dzisiaj niebwytrzymalam powtorzylam test i poszlam na bhcg
Przeczucia co do płci :
córeczka?
synek?
-
wariatka3 wrote:Wiecie dziewczyny mam dwie córki i będąc z nimi w ciąży takiej początkowej jak teraz nie miałam takich obaw jak teraz. Chodze tysiące razy siusiu i zakarzdym patrzę czy krew się nie pojawiła czy mi na głowę cos juz siada??? Czy nie tylko ja jestem taka spanikowana ??
Ja dzieci nie mam, ale tak samo przy kazdym sikaniu patrze. Ale nie ukrywam ze jestem spanikowana, najgorsze jest to ze nia mamy zbytnio wpływu na to co sie stanie.
Mam nadzieje ze wszystkie będziemy miec zdrowe maluchy :* i to jest dla mnie najważniejsze, a płeć obojętne nie mam przeczucia, pragnę miec zdrowego maluszka :* którego bede nosić pod sercem, a później tulić....
Miłego słonecznego weekendu