STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
boróweczka wrote:Dziewczyny a ja zapytam z innej beczki: co na rozstępy? Już myślicie stosować zanim w ogóle brzuch zacznie rosnąć?
boróweczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak to jest z bólem podbrzusza w ciąży od paru godzin nieustannie czuje taki dziwny bol ale tez i noga mnie boli miałam cos takiego jeszcze przed ciąża aż chodzić nie mogłam wtedy teraz jak chodze jest ok jak leże no przeszkadza mi to napięcie po prawej stronie w dole brzucha to normalne?? Nie Bilal mnie brzuch w poprzdnic ciazach bynamnjeij nic nie pamiętam takiegoJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Wiem, ze jak się na skłonności genetyczne to nic nie pomoże... Ale moja mama nie miała więc jest nadzieja
Mnie brzuch boli troszkę jak się za mocno powyginam to tak ciągnie. Czasem troszkę ukłuje to później się kładę. Boję się jak słyszę, ze tyle poronien... Dziewczyny przykro mi :* nie wiem co powiedzieć... mam nadzieję i ufam Bogu, ze moja Boróweczka będzie rosła zdrowo... -
Ja leże i starm się odpocząć ale powiem ze ustało chyba z 7 razy siku latalam przy tym bólu przez 20/30 minut lezeni i teraz mi lepiej nie wiem co się dzieje ale strasznie się boje dziewczyny juz pisza o poronieniach ze popadam w panikę .... Mam stwierdzona nerwice napadów a a teraz jestem bez leków i zaczynam wariwac bo nie lubię niepewnych sytuacjiJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Ja juz po wizycie... nie widac nigdzie kropka. Ani w jajowodzie, ani w macicy... cialko zolte jest wiec ciaza jest. Jutro mam isc na bete jak bedzie ok 700-800 to w pon mam przyjsc do szpitala na usg. Moj gin zrobi na dyzuze i zobaczymy co dalej.
Dzidzia niespodziewana a mi sie ryczec chce ze moglo by jej nie byc... -
Hashija wrote:Ja juz po wizycie... nie widac nigdzie kropka. Ani w jajowodzie, ani w macicy... cialko zolte jest wiec ciaza jest. Jutro mam isc na bete jak bedzie ok 700-800 to w pon mam przyjsc do szpitala na usg. Moj gin zrobi na dyzuze i zobaczymy co dalej.
Dzidzia niespodziewana a mi sie ryczec chce ze moglo by jej nie byc...
Trzeba wierzyc bo jest cialko żółte. .. to dobry znak moze cos sue pomylilas w obliczeniach i ciąża jest mlodsza... trzymam kciuki by bylo dobrze -
Aaaa zapomnialam napisac ze termin wg belly mam na 12 stycznia choć wszystkie moje dzieciecia sztuk dwie rodzilam w 37tc wiec obstawiam grudzień. ... chociaz sama jestem z 2 stycznia wiec i tak czekac mnie bedzie trzecia cc wiec mogę sobie wybrac datę
no chyba ze cos zadzieje sie wcześniej. ..
-
Hej Dziewczyny, nie odzywalam się parę dni, ale obserwowałam co się dzieje. Bardzo mi przykro z powodu strat. Bardzo, bardzo współczuję, wiem co to znaczy.
Z tego wszystkiego pobiegłam dzis rano zrobić betę, na szczęście przyrasta, dziś jest 11178. Czekam na wizytę 12.05.
Bardzo się boję. Tez boli mnie bodbrzusze. Nic poza tym się nie dzieje.
Pozdrawiam i trzymam kciuki!
CP 11.10.2015 6tc -
Witam wszystkie mamusie planowany termin porodu 29grudnia ale synka przenosilam wiec roznie to moze byc:-P Podnosze pytanie o noszenie naszych malych pociech moj synek ma 14miesiecy i prawie 12kg jest co nosic. Niestety mam na koncie tez kilka aniolkow i dlatego moje obawy czy noszenie nie zaszkodzi fasolce
Nuskaw lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane :* Nareszcie się Was doszukałam. Jestem w 6 tc. Robiłam beta hcg 22 kwietnia (366), potem po 72 godzinach miałam (923).
Jestem już mamą 10-letniego chłopca. Mam nadzieję, że miło spędzimy czas w oczekiwaniu na nasze Maluszki. Termin mam na 4 stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 23:45
-
Ja niestety dzwigam czuje ze źle się skończy to bo z pierwszym miałam krwiaka. Staram się nie dźwigać ale muszę włożyć do lozeczka siodeklq na jedzenie czy jak coś mu zagraża. W prawdziwe waży 10 kg ale często mnie brzuch boli.
Ale mnie opryszczylonigdy tak nie miałam