STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaSto wrote:Odbiegając na chwilę od tematu wózków... może polecicie dobre książki o ciąży?
OlaSto lubi tę wiadomość
-
nobelka. wrote:U mnie tez chyba dokladnie nie pokazuje, bo ja z kolei mialam wczesna owu. Co kalendarz to inna data. Na suwaczku tez jestem o jeden dzien do tylu. Ale i tak najwazniejsza jest data jaka zobaczymy na usg Dzis bede sie umawiac na wizyte. a ze nie naleze do cierpliwych to pewnie juz w przylym tygodniu pociekne
Widzę, że mamy dzieciaczki w podobnym wiekunobelka. lubi tę wiadomość
-
Co do wózka my mamy spacerówkę jeszcze, ale generalnie to mały już chodzi sam. Tylko wiadomo jak idę do sklepu to się przydaje. Bo on lata jak szalony
Do porodu będzie już miał 3 latka to myślę na spokojnie
A co do 2 latka to też bez obaw pójdzie sam, ewentualnie dostawka
Gorzej z takim rocznym czy 1,5 rocznym, bo to jeszcze chodzi takie nieporadne Ale pewnie są jakieś inne sposoby Ja też miałam fajny nowy wózek, teraz siostra nim jeździ a później znowu ja wezmę a dam jej spacerówkę tę moją z teraz
-
Offca88 wrote:Co do wózka my mamy spacerówkę jeszcze, ale generalnie to mały już chodzi sam. Tylko wiadomo jak idę do sklepu to się przydaje. Bo on lata jak szalony
Do porodu będzie już miał 3 latka to myślę na spokojnie
A co do 2 latka to też bez obaw pójdzie sam, ewentualnie dostawka
Gorzej z takim rocznym czy 1,5 rocznym, bo to jeszcze chodzi takie nieporadne Ale pewnie są jakieś inne sposoby Ja też miałam fajny nowy wózek, teraz siostra nim jeździ a później znowu ja wezmę a dam jej spacerówkę tę moją z teraz
Będziemy kombinować, jeszcze jest czas na takie sprawy, ale ja z tych co muszą mieć zaplanowane wszystko na długo przed i to od A do Z -
MarCza wrote:To i ja się nieśmiało witam choć jestem jeszcze w szoku... Ot tak los sprawił nam niespodziankę i sama nie wiem jak to się stalo... chyba musialo mi sie cos poprzestawiac bo dopiero co powoli wracalam do formy po cc i coraz to intensywniej trenowalam bo kto by sie spodziewal ciazy z 7dc a wiec moja historia jest taka.... córa 5 lat potem zaczelismy starania w 2014 r i udalo sie po 3 msc ale w 9 tc nie bylo slychac serduszka... wiadomo od jednego do drugiego lekarza no i zakonczylo sie zabiegiem.... potem badania i wszystko ok oprocz tego ze wykryli mi kamienie ktore musialam zoperowac zeby byc w ciazy no i w dwa msc po operacji bylam juz w ciazy i tak nasz synek po wielu trudach przyszedl na swiat w październiku 2015 czyli ma pół roku... za mna dwie cc i wizja trzeciej jeszcze z tak malym odstepem czasu mnie troche przeraza. .. chyba nawet pobilam jedna z was ktora bedzie miala odstepu miedzy dzieciakami 15msc noooo to ja bede miala 14 msc narazie zrobilam test w czw i byly dwie krechy teraz chce zrobic w ndz... bety nie robie bo po co sie stresowac... zostawiam to losowi i tak co ma byc to bedzie... o radzenie z dzieciakami sie nie boje... sama na co dzień w pracy mam 25 (pracuje jako n-l) bardziej boje sie o zdrowie moje i maluszka... i szpitali tez sie boje... życzę Wam wszystkim samych dobrych wieści pozdrowienia
Witaj! Ja Cie przebije bomoj corcia ma 5msc wiec u nas odstep bedzie 13miesiecy