STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kredkaczarna wrote:Plec? To chyba jaka by sie chcialo bo nie wiadoma hehe :p ja dzisiaj niebwytrzymalam powtorzylam test i poszlam na bhcg
-
Kochane nie było mnie od wczoraj po południa a tu takie wieści Przykro mi że tak się dzieję
U nas niestety też nie za dobrze, po południu jechaliśmy do męża babci bo jest w szpitalu w bardzo ciężkim stanie, tak na prawdę to byliśmy się chyba pożegnać chociaż nikt o tym głośno nie mówi, kobieta już wiekowa bo prawie 90 lat, ale na to nikt nigdy nie jest gotowy...
Tak o za tym to mnie tez wypryszczyło w ciąży z Hanią nie miałam tego problemu, a podobno to na dziewczynkę cera się psuje. Co do płci to oczywiście chciałabym synka, ale czas pokaże -
Ja też po sikaniu sprawdzam papierek. Pierdzielca mam strasznego. Na 22-go czerwca mam badania prenatalne. Jeżu, żeby tylko dotrwać. Ja też pierwszej ciąży tak nie przeżywałam. Ja już stara d... jestem. 80-ty rocznik he he. Bhcg robiłam na wizycie w szpitalu. Drugie w Luxmedzie. 24zł kosztuje.
-
Odnośnie rozstępów, całą ciąże smarowałam rano BioOilem, a wieczorem Palmersem, ani jednego rozstępu do czasu.. Na drugi dzień po porodzie jak zobaczyłam mój brzuch to się przeżegnałam Moja mama urodziła czwórkę dzieci i zero rozstępów, więc nie koniecznie jest to genetyczne A no i przytyłam w ciąży prawie 24kg...
Uzupełniłam naszą listę, jeśli kogoś pominęłam to pisać Napiszcie mi też wasze przeczucia, jeśli któraś już je ma Bo u mnie puki co to jest chęć na synka, a przeczucia żadnego
AnnaMaja, Offca88 lubią tę wiadomość
-
AnnaMaja wrote:Powiedzcie mi jedną rzecz. Lekarz mi wyznaczył termin na 4-go stycznia. Belly na 2-go stycznia. Muszę się wpisać do Justynki na listę. Który termin mam wybrać?
Tą która podał lekarz Zaraz Cię dodam
Edit.: W ustawieniach możesz sobie też zmienić, żeby Belly wyznaczało Ci Tp. taki jak lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 13:11
-
Dziewczynki kochane jak samopoczucia?? U mnie się wahają ale zjadlam pol sloiczka takiego małego majonezu masakra tak się teraz źle czuje mdli mnie masakrycznie i robimy z córka frytki z piekarnika bo mam mega ochote . jak wasze zachcianki?? Ja w obu poprzednich ciazach nie miałam czegoś takiego na samym poczatku .
Wczoraj mój maz powiedział mojej mamie ze zostanie ponownie babcia mówił ze zareagowała nawet spokojnie i później jak miał do domu jechać a jajek chcecie ?? A mam ogórki koszone wezmiesz?? Dziewczyny jestem w szoku takim mega pozytywnym jeszcze się z nią nie widziałam ale śmiała się do mojego męża ze teraz to aby się bliźniaki trafiły poniekąd aby mi dokopalyAnnaMaja lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
AnnaMaja masz na to jeszcze 8 długich miesięcy
wariatka u mnie brak zachcianek, dolegliwości, i dlatego tez podświadomość mi mówi, że to może być chłopiec Ale każda ciąża inna więc kto wie ?
Słoik majonezu wow, za przeproszeniem rzygałabym dalej niż widziała
Co do liczby dzieci, czy jedno czy dwoje z każdą ilością damy sobie radęAnnaMaja lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:AnnaMaja masz na to jeszcze 8 długich miesięcy
Wariatka mamy ten sam termin. Posuń się tam troszkę na liście i zrób mi miejsce hihi -
Łe no to ja miałam apetyt na kebaba z frytkami no i kupiłam, zjadłam z dwa kawałki miesa i moze z 4 frytki i stwierdziałam ze zjadła bym banana...no to zrobiłam 2 gryzy i sie najadłam
Bratowa sie śmiała ze mam apetyty jak baba w ciąży
Jak na razie poza moim mężem i jedną koleżanką nikt nie wie.
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
A co do płci to jak na razie nie mam przeczucia. Ale ucieszyla bym sie z córeczki było by 2 na 2 dwoch chłopców i 2 dziewczynki
Ale szczerze mowiac to nie pleć jest najwazniesza tylko zdrowe dziecko.
Mój synek najmłodszy urodził sie niby zdrowy. 2 tygodnie po porodzie dostał wysokiej temp i wylądowalismy w szpitalu. Okazało sie ze ma urosepse (rzekomo ja mialam w ciazy powazne zapalenie) a po porodzie nic sie nie dzialo. Dalej okazało sie ze ma dziurke w serduszku na szczeście sie zrosła.
A na koniec jakas głupia lekarka wymysliła sobie niedotlenienie u mojego synka co inni lekarze nie chcieli wogóle potwierdzic...
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Kebab Uwielbiam fast foody dobrze, że mam taka a nie inna przemianę materii, że tego nie widać
Mam za to dzisiaj chęć na coś z grilla, ale to raczej nie zachcianka tylko normalna normalność o tej porze roku
Asia trzymasz się widzę, kiedy zamierzasz powiedzieć o ciąży? My powiedzieliśmy tym z którymi się tak dobrze trzymamy, a rodzinka dowie się w przyszłym tygodniujoasia8966 lubi tę wiadomość
-
Nie słoik moja droga a mam taki mały sloiczek majonezu jakieś 200g i polowe z córka zjadlysmy z samym chlebem masakra aż mdlilo mnie więcej nie zaryzykuje takiej mieszanki zjadlysmy po parę frytek i zaczyna się masakryczna chęć na spanie cos mi się tryby w ciąży poprzestawialy i po obiadku spać mi się odrazy chce. Ja nie miałam do tej pory zachcianek dwie ciążę przeżyła bez takiej dziwacznej ochoty na jedzenie ... Jaka pogoda u was? U mnie zachmurzone i kropi co raz wiec większy spacer nawet nie wchodzi w gre bylysmy z córka 40 minut na rowerach ale po wywrotce chciała wrócić do domu a szkoda bo miałam ochotę jeszcze posmigac ale mus to mus.Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Justyna ja to raczej powinnam sie ograniczać z fast foodami ale dzisiaj nie juz nie mogłam tylko co ja tam z tego zjadłam
A co do poinformowania o ciąży to najpierw chce potwierdzic u lekarza a potem wyśle mamusi zdjecie z usg hihi
Kurcze tylko zeby zawału nie dostała
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Wariatka to nie doczytałam dobrze Dla mnie generalnie jakiekolwiek sosy w małej ilości tak zeby tylko maznąć po wierzchu i nic więcej, ale kto wie co to w ciąży będzie
U mnie jest baaardzo ciepło, ponad 20 stopni, bez wiaterku, córcia dzisiaj na krótki rękaw nawet
Joasiu pewnie babcia się nie spodziewa kolejnego wnuka Ale to sama radość