STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelstw ja liczę tak jak pisze 7t4d to dla mnie dalej 7 tydzień. Wiec 9t0d to 9 tydzień dla mnie
ale oczywiście większość liczy jak ty ja wole tak
Ale sie wymadrzylam. Liczę tak ale zaczynam 10 masz racje hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 07:58
angelstw, Kamila ;) lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hej dziewczyny ja również trzymam mocno kciuki za wizytujące, cieszę się z wczorajszych dobrych wieści. Nie odzywam sie ostatnio za bardzo bo brak siły. Mdłości wymioty a do tego ból i zawroty głowy. Coraz bliżej 13 tc i mojej nadziei że to wszystko ustąpi.Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:Hej dziewczyny ja również trzymam mocno kciuki za wizytujące, cieszę się z wczorajszych dobrych wieści. Nie odzywam sie ostatnio za bardzo bo brak siły. Mdłości wymioty a do tego ból i zawroty głowy. Coraz bliżej 13 tc i mojej nadziei że to wszystko ustąpi.
Naprawdę mam podobne nadzieje, jak Ty... -
Przede mną trzydniowy zjazd w Krakowie na podyplomówce. Piątek, sobota i niedziela zajęcia od rana do wieczora. Ostatni w tym roku, ale taki na którym być muszę, ze względu na zaliczenia praktyczne. Cały zjazd praktyczny, warsztatowy - nie wykładowy.
Dodatkowo - 5 godzin jazdy pociągiem i nocowanie w obcym miejscu z obcą muszlą klozetowąJedyny plus tego wszytskiego jest taki, że mój M wziął wolne z pracy i jedzie ze mną. Ciężko, ciężko widzę ten weekend...
-
Ana, dasz rade.. My z Beatka tez zdychamy ale moze wezmiemy od Ciebie troche Twoich dolegliwosci na ten weekend, bo i tak zdychamy, a Ty z fasolka wszystko pozaliczasz. Pasuje?
Dziewczyny wizytujace, napiszcie koniecznie po!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 08:48
Ana., Beata1987, EwaP lubią tę wiadomość
zicka
-
zicka wrote:Ana, dasz rade.. My z Beatka tez zdychamy ale moze wezmiemy od Ciebie troche Twoich dolegliwosci na ten weekend, bo i tak zdychamy, a Ty z fasolka wszystko pozaliczasz. Pasuje?
Dziewczyny wizytujace, napiszcie koniecznie po!podzielimy po połowie i ogarniemy temat
zicka, Coconue lubią tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Vioris planowałam tak jak Ty, ale lekarz na NFZ dopiero na 7 lipca, a dzwoniłam już na początku marca czyli zaraz jak się dowiedziałam o ciąży .
Emilka cieszę sie, że wszystko dobrzeNo i fajnie, że już drugi raz usłyszałaś serduszko
ja niestety nadal nie usłyszałam, ale podobno bije 150/min
never give up trochę Ci zazdroszczę tego sprzętusama chętnie posłuchałabym pikającego
pewnie płakałabym jak bóbr
Kciuki za wizytujące dzisiaj :*never give up lubi tę wiadomość
-
A o to i mój brzuszek
Mam wrażenie, że zmalał, na początku byłam strasznie wzdęta, a teraz to chyba po prostu słabe mięśnie jeszcze po poprzedniej ciąży
A no i waga, spadła! Ważę 77,9 kgWiem, wiem dużo, ale ja mam 180cm wzrostu
wariatka3, PeggySue, amelik, zicka, angelstw, cati, Sis, merida17, Kasha, Domi$, joasia8966, never give up, vioris, atagata lubią tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:A o to i mój brzuszek
Mam wrażenie, że zmalał, na początku byłam strasznie wzdęta, a teraz to chyba po prostu słabe mięśnie jeszcze po poprzedniej ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 09:34
EwaP lubi tę wiadomość
-
hejka
dobry dzien . Trzymam kciuki za wizytujące
a ja mam syrene obok siebiesynek spiewaaaaaaaaaa mi gogooo a pozniej AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wez tu badz mądry
Sliczny brzuszek Justynataki malutki i skromniutki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 09:55
-
justyna1220 wrote:A o to i mój brzuszek
Absolutnie wagi po Tobie nie widać, ze zdjęcia to niezły patyk jest z Ciebie
Jjustyna1220 lubi tę wiadomość