STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Dokładnie, mam tak samo przy gwałtownych ruchach, albo gdy za długo nie idę do toalety
Jakoś mi się wydawało, że pęcherz później powinien dawać się we znaki, a u nie już 2 pobudki w nocy, co to będzie dalej ? Tez tak macie?
ja wstaje 2 razy w nocy na siku, strasznie to męczące, aż boję się pomyśleć jak będzie na końcówce ciąży brr -
Beata1987 wrote:Też tak mam minimum dwa razy wstaje a później zasnąć nie mogę i zazwyczaj połowę nocy nie przesypiam i w dzień mnie męczy spanie ale nie mam możliwości więc z synem o 20:00 już odpadam
Tak, tak, a co to będzie jak jeszcze będą brzuchy przeszkadzać w spaniu Mój mąż zawsze się śmiał, że najpierw przewracał się brzuch potem jaBeata1987 lubi tę wiadomość
-
Mi od poczatku zmienil sie tryb sikania
Ja jak sie wysikalam rano przed wyjsciem z domu to sikalam dopiero po 16 jak mialam z pracy wychodzic.
Teraz latam przynajmneij 3 razy w tym czasie :p
No i w nocy dlugo wstawalam tak gdzies od 5 tygodnia jak w zegarku o 5 albo chwile przed 5, a teraz juz wczesniej :p wiec pewnie tez zaraz bede wstawac 2 razy w nocy;)
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
venne wrote:ja wstaje 2 razy w nocy na siku, strasznie to męczące, aż boję się pomyśleć jak będzie na końcówce ciąży brr
Dołączam do " turystek - sikaczek" Przed snem obowiązkowo i w nocy 2x. Pobudka o 5 rano i tak cały dzień wedrówek do toalety. Wczoraj miałam chwile grozy bo mnie zaczęło szczypać a niestety mam do zapaleń pęcherza skłonności. Normalnie bym furagine wzięła ale w tym stanie nie wolno więć pozostała mi duża dawka żurawiny. Na szczęście kłopot zażegnany -
Cześć dziewczyny! Też mam takie bóle, jak szybko wstane. Albo jak dlugo nie idę do toalety. W pracy może byc tak ze pójdę, wrócę i za 10 min. znowu czuję że muszę iść. A dojście do toalety polega na przejściu wszystkich pokoi, tak że każdy widzi, jak często wychodzisz.
Wczoraj tak po pracy odczuwalam ból pleców, myslalam ze po spaniu będzie lepiej, ale gdzie tam...
Miłego dnia życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 08:06
-
justyna1220 wrote:Tak, tak, a co to będzie jak jeszcze będą brzuchy przeszkadzać w spaniu Mój mąż zawsze się śmiał, że najpierw przewracał się brzuch potem ja
justyna1220 lubi tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Hej dziewczyny u nas pobudka o 5 bo pampers nie dał rady dziś ale przed 7 jeszcze zasnęła i dosypia do tej pory mnie obudzil SMS-ale mi sie chce kebaba. Zawsze mowie,ze to faceci sie bardziej ciążowi robią...
U mnie czasem tylko wstanie w nocy ok 5 do toalety a tak to spokój na szczęście
Na obiad dziś mam truskawki ze śmietana i ryżem, już sie nie mogę doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 08:22
[/url] -
Ja mam za tydzień wizytę i dostanę skierowanie na prenatalne będzie to 11t6d mam nadzieję że zdążę sie zapisać na wizytę bo najbliżej mam do Poznania i tam też robiłam z synem. Pierwsze miałam 11t6d i od razu lekarz powiedział że będzie syn ciekawe jak będzie teraz
EwaP, wariatka3 lubią tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
nick nieaktualnyCzy Wy w ogóle śpicie. Ile bym Was nie czytała to zawsze jestem do tylu. Szlam spać o 21:00 wstałam o 5:30 i juz tyle stron do poczytania. Hi Hi
Ja urodziłam córkę 31.12. fajnie nawet byłyśmy w TV jako ostatnia ekipa rodząca w odchodzącym roku. Teraz wiem ze będę miała CC tzn ciecie cesarskie.
Miłego dnia Wam !!! Ja dziś wróciłam do pracy !EwaP, wariatka3 lubią tę wiadomość
-
Beata1987 wrote:Ja mam za tydzień wizytę i dostanę skierowanie na prenatalne będzie to 11t6d mam nadzieję że zdążę sie zapisać na wizytę bo najbliżej mam do Poznania i tam też robiłam z synem. Pierwsze miałam 11t6d i od razu lekarz powiedział że będzie syn ciekawe jak będzie teraz
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Wiem, że było ale powiedzcie mi jeszcze raz. Skoro teraz mam 9t2d, to jestem w 9 tygodniu ciąży czy w 10?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:Wiem, że było ale powiedzcie mi jeszcze raz. Skoro teraz mam 9t2d, to jestem w 9 tygodniu ciąży czy w 10?
-
wszamanka wrote:Wiem, że było ale powiedzcie mi jeszcze raz. Skoro teraz mam 9t2d, to jestem w 9 tygodniu ciąży czy w 10?
9 skończony, wkroczyłaś w 10 tydzień
Mój Ginek mówi, ze to już 10, ale wiem, że nie którzy mówią że to jeszcze 9 -
never give up wrote:Ajajajjj zjadłam już 2 miseczki bobu Boże jak ja się cieszę, że się już pojawił Uwielbiam go. Mniammm
-
Hej laseczki,
ja te z tych wędrujących w nocy.. A powiedzcie mi proszę - czy Wy jak kładziecie się do łóżka też macie bóle brzucha jakby miał Wam eksplodować? Ja nie wiem, czy to gazy czy co, ale ani nospa ani espumisan nie pomaga... ( A rano jak ręką odjął...
Z góry dzięki za pomoc!zicka
-
Cześć wszystkim ja już po badaniach porannych, ściągnęli ze mnie trochę krwi, bo aż chyba do 5 fiolek z różnymi odczynami, w tym chyba ze 3 badania na krzepliwosc krwi. I mam pytanie do dziewczyn korzystających z Luxmedu. Pytałam dzisiaj w recepcji o listę badań, do których nie jest potrzebne skierowanie tylko karta ciąży. Pani potwierdziła tylko, że faktycznie tak jest, ale nie może mi dać takiej listy, mają na recepcji tylko dla siebie do wglądu. Była kolejka, więc sie nie chciałam wykłucać, widziałam tylko z daleka ta listę, był podział na tygodnie ciąży. Czy któraś z Was dostała taką listę? Spotkałyście się z tym, że nie chcą jej wydrukować? Przecież to jest bez sensu, mam je w pakiecie mając kartę ciąży a nie mam wglądu.
-
Ja w nocy wstaje ok 3:00na siku, pozniej o 5:30 pobudka bo znów pełen pęcherz, jakbym conajmniej litr wody przez sen wypiła;)
Ale mi smaka na bob zrobiliście;) chyba pójdę kupić
Co do brzucha miałam tak pare tyg temu. Dość ze brzuch jak bania pełen to i te gazy... Oj biedny maz. Teraz samo przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 09:15
zicka lubi tę wiadomość
Hashimotka,
Oluś27.12.2016❤️
Aniołek 09.2015, Aniołek 01.2016