STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasha wrote:Ja mam grupę utworząną już od jakiegoś czasu, ale były zdania podzielone więc czekam na Was nadal
Pytałam chyba dwa dni temu czy ta grupa została utworzona i nie było odezwu...
Już jesteśmy w większości w tej grupie więc i Ciebie zapraszam Napisz na priv to Ci wyślę dane -
A ja na fb nie istnieje ale mam nadzieje, ze tu będziecie częściej niż tam
Wariatka ja też mam prenatalne 23 odliczam juz dni im bliżej tym bardziej się dluży,
Trawka jeśli hemoglobina Ci spada to ja polecam zakupić sobie biofer folik- żelazo z kwasem foliowy i Wit c. Po poronieniu sobie kupiłam i brałam 2 tabletki dziennie i mam hemoglobine 14,5 (u mnie na wynikach norma jest 10-15,5). Jeśli po porodzie będę miała anemie- tak było po Gabrycha, to na 100% kupie sobie właśnie to. A póki co odstawiłam, żeby nie mieć zbyt wysokiej hemoglobiny. Teraz biorę witaminy folik mama.Synuś Gabryś 19.11.2009r.
-
To czekany na 23!!!
A z hemoglobina która wynosi więcej niż 12 jest ona w normie pytalam dziś lekarza i faktycznie na wypisze ze szpitala norma jest do 11 najniższa i to właśnie jest granica ciężarnej. Te normy co mamy do 12 jest to dla zdrowych osób a nie ciężarnych i kazał mi być spokojnym bo to naprawdę dobra hemoglobina spokojnie tez musialam się do pytać i na ciążę to piękna ona jest bo mam niewiele wyzszaJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
A ja drugi dzień nie łykam magnezu, tylko tyle co w witaminach jest bo ciągle zapominam dokupić, i od południa brzuch coraz mocniej boli. Mąż teraz poszedł na miasto to mam nadzieję że chociaż on będzie pamiętał..
Także dziewczyny, które skarżą się na bóle brzucha- łykać magnez regularnie!
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wariatka3 wrote:Dziewczyny która ogląda mecz???
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wariatka3 wrote:My także juz przed TV wiecie ja obstawiam remis ale bramkowy czyli 1-1 lub 2-2 ale druga opcja max. Maz uznaje ze będzie remis zerowy jakie macie założenia wobec meczu?
Patrzac na poprzedni mecz Niemcow ja obstawiam 2-1 bo jeden farfocel zawsze moze sie zdarzyc
*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***
-
Sis wrote:dlaczego nie mam w domu chipsów ;( zjadłam kilo czereśni i ledwo się ruszam ale chipsami bym poprawiła chętnie
Ja też nie mam, nie kupuję żeby nie kusiły Ale wysłałam męża po nie Omomomwszamanka lubi tę wiadomość
-
Ja mam chipsy juz nawet jedne zjadlam a następnych nikt nie otworzy bo my juz po solidnej kolacji. Wiec czas uciec może będę po meczu mój maz właśnie zaczaol temat czy na pewno będzie syn bo jemu to obojętne ale aby nadzieji mu nie robić wcześnie tez mu się przed meczem włączyło myslenie.
Madzia1888 lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016