STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
venne wrote:ja mam 9 tydzień zaczęty i na oświadczeniu pisze że ciąża 2 miesięczna. Ale mam umowę na czas nieokreślony, tak więc na tego rodzaju umowie na pewno mnie nie zwolnią? Mimo że nie mam ukończonych 3 miesięcy ciązy???
-
venne wrote:ja mam 9 tydzień zaczęty i na oświadczeniu pisze że ciąża 2 miesięczna. Ale mam umowę na czas nieokreślony, tak więc na tego rodzaju umowie na pewno mnie nie zwolnią? Mimo że nie mam ukończonych 3 miesięcy ciązy???
[/url] -
Blueberry88 wrote:Justyna dodałam Cię do przyjaciółek żeby wysłać Ci wiadomość prywatną z namiarami na fb
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyvenne wrote:jak będziecie miały tą grupę utworzoną to dajcie znać jak się nazywa to wyślę prośbę o przyłączenie do grupy, bo mnie w wyszukiwarce fb nie ma bo kiedyś coś sobie zablokowałam i mnie wyszukiwarka nie pokazuje
To niech Justyna da Ci na priv bbf swoje dane, bo w wyszukiwarce mi nie wyskakuje nazwa grupy będziecie kumpelami na fb i doda Cie do grupyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:32
-
venne wrote:jak będziecie miały tą grupę utworzoną to dajcie znać jak się nazywa to wyślę prośbę o przyłączenie do grupy, bo mnie w wyszukiwarce fb nie ma bo kiedyś coś sobie zablokowałam i mnie wyszukiwarka nie pokazuje
Niestety nie wyszukasz tej grupy, wyślę Ci swoje dane na Fb
Dodam Was wszystkie tylko mała mi zaśnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalowanka wrote:Hej też.chciałabym przylaczyc się do grupy na fb, to jak to.zrobić???
1. Zapros Justynę do przyjaciółek na bbf
2. Jak zaakcept Twoje zaproszenie, napisz priv do niej na bbf ze swoimi danymi, jak istniejesz na fb plus jakie masz foto główne (opisz ogólnie, by wiedziała, ze to Ty)
3. Justyna doda Cie do grupy fb
Chyba nawet nie trzeba byc przyjaciółka na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:51
angelstw lubi tę wiadomość
-
Malowanka wrote:Hej też.chciałabym przylaczyc się do grupy na fb, to jak to.zrobić???
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:A moja dopiero ma drzemke! Bedzie wyspana na mecz
Jakby o tej porze miała mieć drzemkę to bym sobie poszła na główkę z balkonu skoczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 19:09
merida17 lubi tę wiadomość
[/url]