STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Malowanka wrote:Dziewczyny co robić, miałam.straszna ochotę na kapustę kiszoną i chyba cóż nią było nie halo bo wypróbowałam już 3 razy no i do tego natuchmiastowa biegunka...
Na zatrzymanie to chyba węgiel lekarski najlepiej. Dobrze, że za wiele nie zjadłaś. -
A ja po wizycie badania idealne wyszły oprócz tego ze furalginu nie wolno w pierwszym trymestrze to wybilam wszystko w moczu bo wyszedł zbyt idealny to tez nie za dobrze. Podwozie jak pisze jedna z koleżanek na bbf wymacane szyjka zamknięta pH idealne. AJezeli chodzi o USG jednak lekarz dziś nie chciał zrobić poprosił aby przyjść za tydzień na samo USG będzie 12+2 i będzie idealne na to prenatalne wiec zostalam na czekaniu do 23 czerwca tydzień ale muszę. A dziś tak denerwowala się przed wizyta ze moje ciśnienie to 135\100 i jednak prosił aby w domu mierzyć na spokojnie bo będziemy głupoty wypisywac jak będę do niego czekać bo jednak wyniki będą zafałszowanie. Ale na pytanie seksu mówił ze on przeciwwskazań nie ma ale żeby nie za ostro było /lekarz kawaler/
wszamanka, merida17 lubią tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016