STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
wariatka3 wrote:Powiecie mi taka rzecz czy jak wstawiamy np zdjęcie lub pisze na naszej gr na FB to czy obserwujący wyświetla się fakt co napisałam??? Nie bardzo chce aby wszyscy wiedzieli o ciazy
Nie martw się o to, to co wstawisz widzą tylko osoby będące w grupie, więc śmiało.
U mnie też nie wszyscy wiedzą o ciąży, ale wiem, że nikt tam nie zajrzy ani nie wyświetli się na tablicy u znajomych. -
Dorcia7979 wrote:Nie martw się o to, to co wstawisz widzą tylko osoby będące w grupie, więc śmiało.
U mnie też nie wszyscy wiedzą o ciąży, ale wiem, że nikt tam nie zajrzy ani nie wyświetli się na tablicy u znajomych.Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Dziewczyny a ja muszę przeprosić się z Luxmedem Wszyscy dookoła mi mówili, że w LM jest kiepski sprzęt USG, dlatego wybrałam innego lekarza do prowadzenia ciąży, a w LM chciałam tylko badania robić. Z uwagi na fakt, że lekarz w LM wystawił mi skierowania m.in na USG, a czas oczekiwania na USG tylko tydzień, dziś się właśnie wybrałam na USG. I tutaj moje zaskoczenie, sprzęt naprawdę dobry jakościowo (zdjęcia bynajmniej bardziej dokładne i czytelne niż u mojego prywatnego gina), 6 wykonanych zdjęć wszystko pięknie opisane. I tak moja Fasolka ma już 2,56 cm, tętno 182/min, trofoblast bez cech odklejania i ilość płynu owodniowego prawidłowa
A co więcej rano pobierali mi w LM krew i okazuje się, że w tej placówce kobiety w ciąży mają oddzielny gabinet . Przy zwykłym zabiegowym mega kolejki, a u mnie przede mną tylko jedna osoba.Beata1987, Madzia1888, Dorcia7979, merida17, angelstw, wariatka3, EwaP, wszamanka lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczyny zjadłam dużo kapusty kiszonej (żeby pozbyć sie zaparcia) i tak zaczęłam wymiotować że aż mój siedmioletni syn płakał że nie chce żeby mamusia tak się męczyć. Ehh myślałam że rzyganko mam już za sobąBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:A ja dziewczyny zjadłam dużo kapusty kiszonej (żeby pozbyć sie zaparcia) i tak zaczęłam wymiotować że aż mój siedmioletni syn płakał że nie chce żeby mamusia tak się męczyć. Ehh myślałam że rzyganko mam już za sobą
Ja tak mialam po kapusniaku. Znam ten bol
*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***
-
Hej mamusie
i kicha, tyle napisałam i mi wcięło, grrr.....
W skrócie to wylądowałam dziś na L4 bo coś mnie kłuło od południa, w związku z czym poleciałam do mojego gina, który akurat dziś przyjmował. Do poniedziałku bym nie wytrzymała, a na naszym SOR'ze to mi się nie uśmiecha wyczekiwać. Na szczęście z fasolcią wszystko ok, ma już 16mm co cieszy rodziców veryyy bardzo na wszelki wypadek dostałam luteinke "100", żeby jakby pojawiło się brudzenie zażywać 2x
Tak więc od dziś jestem i ja bykiem leżąca, więc może, yyyy na pewno będę tu częściej zaglądać
Zdrówka dla wszystkich, dla Meridy szczególnie dziś dawaj tortamerida17, angelstw, wariatka3, EwaP, wszamanka lubią tę wiadomość
-
Hej Merida wszystkiego naj
nie ma mnie na fb i chyba nie bede z niego korzystala
bardzo cenie sobie prywatnosc i anonimowosc bo nieraz dostalo mi sie po nosi w pracy gdy za duzo powiedzialam o sobie dlatego z znajomymi prawdziwymi mam komorki spotkania nie potrzeba mi fb
ale fajnie w domu
no i jest wifimerida17 lubi tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Hej laseczki!
Ja już po wizycie Malusio ma 21mm i wszystko jest ok!
Dostałam dupka w razie w.. i L4 minimum do konca 14tyg, bo wg profesora jestem w grupie ryzyka ze względu na konflikt krwi z mężęm Także wypoczywamy dalej, a prenatalne 4 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 19:31
Beata1987, skallarek, anettte, angelstw, venne, Madzia1888, amelik, wariatka3, EwaP, wszamanka, merida17, Astonia lubią tę wiadomość
zicka
-
Hej Dziewczyny!
Coraz lepsze wieści od Was
mam pytanie do tych już doświadczonych - wyszedł mi ciut za niski cukier na czczo, jestem w 11 tyg i mój lekarz zlecił mi picie glukozy już jutro. Powiedzcie: jak to przeżyć? Rzeczywiście jest tak źle jak piszą w internetach? -
zicka wrote:Hej laseczki!
Ja już po wizycie Malusio ma 21mm i wszystko jest ok!
Dostałam dupka w razie w.. i L4 minimum do konca 14tyg, bo wg profesora jestem w grupie ryzyka ze względu na konflikt krwi z mężęm Także wypoczywamy dalej, a prenatalne 4 lipca
Super bobasekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 19:41
-
Tzn u nas nie ma stwierdzonego konfliktu póki co, chociaz narazie mialam tylko badane przeciwciala do antygenow krwinek czerwonych, ale że ja mam 0 rh- a mąż A rh + to lekarz kazał zrobić dodatkowe badania oprócz zwykłych przeciwcial - anty Rh i w grupach głównych, cokolwiek to znaczy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 19:44
zicka