STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Merida! Wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń, szczęśliwego rozwiązania i niech dzieciaczek da poświętować chociaż dziś
Ja do słodkiego wstręt mam, ale jak usłyszałam o torcie, to z chęcią bym zjadła
Coconue, gratulacje, teraz już możesz być spokojna, a groszek niech rośnie zdrowy. Dobrze, że trafiłaś na dobrego lekarza, który potrafi uspokoić takie panikary jak my
Coconue, merida17 lubią tę wiadomość
-
PeggySue wrote:Wszystkiego najlepszego Merida a Twoje marzenie pewnie spełni się w styczniu :*:*
PS ale mi narobiłaś ochoty na tort...
Ja tez chce tort! Truskawkowy z śmietanowym kremem! Najlepiej cały! Mogę juz jeść prawie normalnie i cos dziwnego sie ze mną dzieje... Wczoraj o 23 robiłam sałatkę z tuńczyka:) ale była dobra!
Justyna- Czekam sobie na zaproszenie do grupy na Fb:)
Miłego weekendu dziewczyny!merida17 lubi tę wiadomość
CP 11.10.2015 6tc -
Coconue super wieści dobrze, że wszystko dobrze i lekarz fajny odpoczniesz sobie na L4.
Nie wytrzymałam tak się zdenerwowałam przez tą wiadomość z pracy, że tam zadzwoniłam. Myśleli, że wyśle wniosek o urlop albo przyjdę we wtorek do pracy chociaż wcześniej usłyszałam, że moje stanowisko jest zajęte a innego takiego nie ma. hm...
Powiadomiłam o ciąży i L4. Księgowa zanotowała do kiedy narazie nic o umowie do porodu nie mówiła, pewnie się musi zorientować w temacie...
[/url] -
merida17 wrote:Hejka Babuszki i Dzieciatki!
Wysyłam do wszystkich razem i każdej z osobna kawałek tortu urodzinowego
Tym co potrzebują na słodko- pełny słodkości kawałek owocowy dla owocozercow i kawałek z ogorkami, kapustą i sledziami dla tych, które tylko kwasne toleruja smacznego!
Moje dziecko nr 2 dowala mi takie mdłości w ramach prezentu, ze az żal mi samej siebie, aj!merida17 lubi tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Merida stówka!! niech dzieć nr 2 da sobie już na wstrzymanie i przestanie cię męczyć a dzieć nr 1 rośnie zdrowo spełnienia marzeń!
Coconue śliczny Groszek super ze po wizycie wszystko pięknie!!
U mnie się szykuję chyba jakaś trąba powietrzna. Niebo totalnie burzowe, wiatr wiejacy z duuuuzą prędkością a na termometrze 34 stopnie. Nie ma czym oddychać...Coconue, merida17 lubią tę wiadomość
-
Merida wszystkiego naj naj i duuuużo zdrówka :*
U nas pogoda okropna. Noc burzowa i deszczowa, rano obudziło mnie słonko a później znów deszcz. Teraz siedze w poczekalni w przychodni z synem a na dworze wiattzysko że aż głowe chce urwac
Założono grupe na fb? Nic nie wiem bo szczerze to od jakiś 2 dni nie podczytuje Was a i nie ma opcji bym to nadrobiła niestety.merida17 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Merida sto lat! Ale tortu to ja nie zmieszczę, tak się obiadłam. Pomysł na kurczaka z brokulami był super. Zrobiłam go z czosnkiem i sosem sojowym i zjedliśmy z ryżem. Palce lizać. Normalnie takiego chińczyka mi się chciało.
Ja to się ciesze ze u nas tak strasznie wieje bo przynajmniej czyste powietrze przez dwa dni będziemy mieli. Jak to w Krakowie, byle do halnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:52
merida17 lubi tę wiadomość
-
joasia8966 wrote:Merida wszystkiego naj naj i duuuużo zdrówka :*
U nas pogoda okropna. Noc burzowa i deszczowa, rano obudziło mnie słonko a później znów deszcz. Teraz siedze w poczekalni w przychodni z synem a na dworze wiattzysko że aż głowe chce urwac
Założono grupe na fb? Nic nie wiem bo szczerze to od jakiś 2 dni nie podczytuje Was a i nie ma opcji bym to nadrobiła niestety.
Tak Asiu, napisz do mnie wiadomość priv z.linkiem do swojego profilu na Fb -
Merida wszystkiego najlepszego, niech Ci maluszek juz dzisiaj odpuści;)
Coconue piękny maluch, gratulacje.
Mi tez na torta ochotę zrobiłaś no ale niestety... Dieta bezglutenowa wiec dostać taki torcik u nas to naprawdę rzadkość.
U mnie leje od 6:00 rano cały czas, zimno 14 stopni;/ i do tego tak ciemno ze tylko spać. Ale zawzielam sie dzisiaj i Ogarnęłas wszystkie szafy z ubraniami, posprzątałam cała chatę i teraz odpoczywam;)merida17 lubi tę wiadomość
Hashimotka,
Oluś27.12.2016❤️
Aniołek 09.2015, Aniołek 01.2016 -
Coconue super wiadomości
Merida, spokojnej ciąży i spełnienia wszystkich marzeń
Ja dzisiaj kompletnie nie mam objawów i świruje, więc czytam sobie was, ale nie będę się udzielać.....merida17 lubi tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
Coconue wrote:Proszę - malutki Groszek.
Ma 1,6 cm. I bije mu serduszko szybciutko. Lekarz powiedzial, że wszystko ok.
Dostałam L4 i usłyszałam, że w ciąży trzyba zwolnić. No i to chciałam usłyszeć. Do tego mój lekarz wie, że jestem panikarą i powiedział mi, że wg niego spokojna będę z dzieckiem na ręku. Grunt to czuć zrozumienie u lekarza.
A co do objawów to jestem zmęczona nieziemsko, zaraz idę spać. Mdli mnie, dźwiga mi się, najgorzej jest wieczorem. I trochę boli mhie brzuch, ale lekarz powiedział że mam się aż tak nie wsłuchiwać w swoje ciało, no cała ciążę coś mnie będzie boleć. Jestem spokojniejsza ))
Cudownie czyta się takie wiadomości I super lekarz, w końcu, zrozumienie to podstawa
P.S. Piękny kolor paznokci -
Merida - wszystkiego najlepszego!
Coconue - gratulacje pięknej fasoli! i L4!
Ja dziś za to zaniosłam zaświadczenie do kadr i poinformowałam pracodawcę, oraz ostrzegłam go, że raczej nie wrócę tak szybko, możliwie że dopiero za 2 lata Powiem wam, że wyszło lepiej niż myślałam, po 8h a nie po 12 wyszłam jak człowiek do domu, a w poniedziałek idę do internisty po 2 tyg L4, a później biorę L4 od gina.
merida17 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Tak Asiu, napisz do mnie wiadomość priv z.linkiem do swojego profilu na Fb
Wysłałam
Ja niestety za długo nie naciesze się netem bo własnie wróciłam z miasta z młodym od lekarza i na tym naszym zad*piu (przepraszam za wyrażenie) jak zwykle w taką pogodę wyłączyli prąd.
Córka siedzi u babci, średni syn u ciotki a mały śpi. Wiec chyba wykorzystam to i wkulnę sie do małego
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008