STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczorna pora
Byłam z dzieciaczkami na "Gdzie jest Dory" w kinie, no gorąco polecam, ale się ubawiliśmy..Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
Ewa wlasnie syna od dluzszedo czasu chce zabrac pierwszy raz do kina, wlasnie gdzie jest Dori
poki co musze czekac az skonczy mi sie lezenie....EwaP lubi tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
ja mam Bonarke pod nosem, więc ma łatwiej....ale bajka na prawde swietna, tylko pasuje najpierw znac 1 część.
NIe często jest tak, ze druga czesć jest tak dobra jak pierwsza, a tym razem im się udało
Gdzie jest Nemo to moja i dziewczynek ulubiona bajka
amelik wrote:Ewa wlasnie syna od dluzszedo czasu chce zabrac pierwszy raz do kina, wlasnie gdzie jest Dori
poki co musze czekac az skonczy mi sie lezenie....Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
Link do spisu witamin po 13 tygodniu ciąży.
https://docs.google.com/document/d/12OIXJvlc_2cPWho7vme6rqh0THLhBrp0w-K57pt-Zqw/edit?usp=sharing
Ceny mogą być nieaktualne, reszta jak najbardziej na "czasie".
Miłej lektury. Mam nadzieję że się przyda chociaż ociupinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 22:40
Colla lubi tę wiadomość
-
Nie, to ta sama grupa, ale Justyna miała problemy z netem i ja przejęłam zapraszanie was chwilowo
Ja dziś wymiekam. Zmęczenie zawaliło mnie z nóg na cały dzień, a do tego zaczęłam mieć wieczorne mdłości, modlę się o szybki sen. Humor też pozostawia wiele do życzenia, płakać mi się chce bez powodu... Te hormony.
W niedzielę idę z mężem do kina, ale na drugą część Alicji w krainie czarów, mam nadzieję że samopoczucie mi dopisze. -
Oki wyslane ja mam masakre z zapachami eszystko mi smierdzi... cycki mnie dalej bola... od zapachow mam mdlosci. Wogole to 2 tyg po wizycie jestem spokojna ale zaczyna sie 3 tydzien i już zaczynam swirowac i czekac jak na zbawienie... 27 bedziemy badac przeziernosc karkowa.26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Czy też w czasie ciąży jesteście porannymi ptaszkami? Ja cały czas budzę się o świcie, za to mogę spać po południ i już od 19 nmnie nie ma, ide spać z kurami, tęsknię troche za spaniem do 10 czy 11 ach...
Dzisiaj obudziłam się i pomyślałam sobie jak miło mieć już wolne, tyle że jeszcze L4 muszę skołować
-
Ja jestem rannym ptaszkiem z racjo tego ze syn jest zaprogramowany na 5:17 pewnie chętnie pospałabym dłużej no ale cóż piękny dzień za oknem się zapowiada trzeba się cieszyć słonkiem