STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Przyznam się bez bicia ze chyba tu wyczytałam ze któraś z corka opierdzielila słoik majonezu. Przyznać się która???
Od tamtej pory nie mogę się pozbierać i codziennie myślę o tym majoneziemusze kupić. Myślę że to nie ciążowa zachcianki juz bo na to chyba za wcześnie. Ale mam taką ochotę ja tosta z oliwkami Mozzarella i słoikiem majonezu
Ja rocznik 91Amy_ lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
MarCza wrote:A tak z innej beczki babeczki na odstresowanie podajemy roczniki bo ostatnio jak bylam na porodowce to bylam na moim pokoju najstarsza... kto w to wchodzi? Zobaczymy ktora mama jest najstarsza a ktora najmlodsza... co wy na to? Wchodzicie w to? Ja jetem rocznik 83
:p
Marcza przebijam Cię o 3 lataNareszcie jestem wyjątkowa
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Ana. wrote:AnnaMaja, Wariatka - też jestem z Lublina!
Ja jednak zdecydowałam się na Kraśnickie. Tam większe plecy będę miała. Lubartowską odpuszczam.
Ana. czy już rozmyślałaś nad szpitalem?wariatka3 lubi tę wiadomość
-
AnnaMaja wrote:No dobra, stara dupa jestem i tyle
:p
Marcza przebijam Cię o 3 lataNareszcie jestem wyjątkowa
bo podejrzewam ze jak znowu pojade do szpitala a to nie moj rejon bo jade 30 km to tam są takie sielskie anielskie wioski i tam dziewczyny rodzą w przedziale 20-25 lat ba nawet mialam 13 latke na pokoju wiec na tle tych dziewczyn czułam się mega staro.... choc wiadomo nie wygladam he he he no ale prawda jest taka ze gdybym miala tą wiedzę i doświadczenie co teraz to tez zabralabym sie za robienie dzieci ok 20 stki....no widze ze rocznik 80,83 wiedzie prym potem 86,90 i chyba najmlodszy rocznik to 92
a może ze Śląska ktoś jest? Halooo? Ja mieszkam kolo Gliwic... hmmm kebaby wam w głowie. .. ja to bym zjadla taką sałatkę grecką prosto z grecji mmmm te pomidory. Właśnie jem sniadanko. Kanapki z serem bialym i rukolą... niezla ze mnie matka ale dzis nie obudzilam mego dziecia do przedszkola bo nazbierala mi sie kupa prania wiec zamierzam to ogarnąć a cora bedzie zabawiac małego. .. no co trza sobie radzic w zyciu no nie
-
Hej dziewczyny. Ja też od rana nie śpię i tak codziennie po 5
jeszcze chwilę i syna do szkoły wyszykować iii...na wyrko
póki co to krwawienie było jednorazowe a teraz to tylko brązowe plamienia ale to dobry znak bo pewnie krwiak sie oczyszcza
wrzuciłam trochę na luz bo nerwy nic nie dają.
Marcza u mnie prania też sporo a sałatkę to też bym zjadła, ostatnio samą marchew wcinam heheBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Emilka27 wrote:Dzień dobry
ja spać nie mogę.... Budzę się po 5 i bym już mogła wstawać. To mój objaw
hehe ja już też przed 5 oczy jak 5złale o 5 mierzę temp, zresztą Syn ostatnimi czasy też budzi się ok 5
-
Dziewczyny no bez jaj... 8 stron od wczoraj ?
Jak wczoraj wyszłam po 10 na zakupy, tak wróciłma po 17.. ale obkupiłam małą już w letnie ciuszki bo nic nie miałyśmyP.S. Aktualnie dla klubowiczów H&M jest -20%
Co do umowy to ja mam do końca czerwca i narazie jestem w kropce bo jest parę pomysłów, ale czekamy na wizytę u doktorka najpierw
lula88 Super, że jest serduszkoOczywiście, że Cię nie oddamy
Rudaaa haneczka89 Agnes88 dopisane!
Jesli chodzi o rocznik - 89
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 07:16
-
Ja też wstaje bardzo wcześnie i spać nie mogę. Mój mały to śpioch więc on do 8-9 śpi. A ja nie wiem co że sobą zrobić
Co do śluzu ja mam dość dużo. Zwłaszcza teraz jak jest tak ciepło to odczuwam bardziej. Ja wczoraj miałam mdłości. Masakra z rana. A na razie dzisiaj ok. Choć tak około 9 wczoraj mnie wzięło. No zobaczymy co dalej
-
Marcza ty najstarsza a ja byłam najmłodsza z córa w szpitalu. Oczywiście wszystkie kasowały mnie wzrokiem, bo wyglądam na 16, nawet o dowód mnie pytają w sklepach a my zawsze chcieliśmy szybko mieć dwójkę a potem już z górki
U mnie brak objawów, trochę jestem zmęczona i wczoraj pobolewają mnie brzuch.
Pierwsza beta 145 a na druga nie chce mi sie iść
[/url]