STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Przyznam się bez bicia ze chyba tu wyczytałam ze któraś z corka opierdzielila słoik majonezu. Przyznać się która???
Od tamtej pory nie mogę się pozbierać i codziennie myślę o tym majonezie musze kupić. Myślę że to nie ciążowa zachcianki juz bo na to chyba za wcześnie. Ale mam taką ochotę ja tosta z oliwkami Mozzarella i słoikiem majonezu
Ja rocznik 91Amy_ lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
MarCza wrote:A tak z innej beczki babeczki na odstresowanie podajemy roczniki bo ostatnio jak bylam na porodowce to bylam na moim pokoju najstarsza... kto w to wchodzi? Zobaczymy ktora mama jest najstarsza a ktora najmlodsza... co wy na to? Wchodzicie w to? Ja jetem rocznik 83
Marcza przebijam Cię o 3 lata Nareszcie jestem wyjątkowaAmy_ lubi tę wiadomość
-
Ana. wrote:AnnaMaja, Wariatka - też jestem z Lublina!
Ja jednak zdecydowałam się na Kraśnickie. Tam większe plecy będę miała. Lubartowską odpuszczam.
Ana. czy już rozmyślałaś nad szpitalem?wariatka3 lubi tę wiadomość
-
AnnaMaja wrote:No dobra, stara dupa jestem i tyle :p
Marcza przebijam Cię o 3 lata Nareszcie jestem wyjątkowa -
Hej dziewczyny. Ja też od rana nie śpię i tak codziennie po 5 jeszcze chwilę i syna do szkoły wyszykować iii...na wyrko póki co to krwawienie było jednorazowe a teraz to tylko brązowe plamienia ale to dobry znak bo pewnie krwiak sie oczyszcza wrzuciłam trochę na luz bo nerwy nic nie dają.
Marcza u mnie prania też sporo a sałatkę to też bym zjadła, ostatnio samą marchew wcinam heheBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Emilka27 wrote:Dzień dobry ja spać nie mogę.... Budzę się po 5 i bym już mogła wstawać. To mój objaw
hehe ja już też przed 5 oczy jak 5zł ale o 5 mierzę temp, zresztą Syn ostatnimi czasy też budzi się ok 5 -
Dziewczyny no bez jaj... 8 stron od wczoraj ?
Jak wczoraj wyszłam po 10 na zakupy, tak wróciłma po 17.. ale obkupiłam małą już w letnie ciuszki bo nic nie miałyśmy P.S. Aktualnie dla klubowiczów H&M jest -20%
Co do umowy to ja mam do końca czerwca i narazie jestem w kropce bo jest parę pomysłów, ale czekamy na wizytę u doktorka najpierw
lula88 Super, że jest serduszko Oczywiście, że Cię nie oddamy
Rudaaa haneczka89 Agnes88 dopisane!
Jesli chodzi o rocznik - 89
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 07:16
-
Ja też wstaje bardzo wcześnie i spać nie mogę. Mój mały to śpioch więc on do 8-9 śpi. A ja nie wiem co że sobą zrobić
Co do śluzu ja mam dość dużo. Zwłaszcza teraz jak jest tak ciepło to odczuwam bardziej. Ja wczoraj miałam mdłości. Masakra z rana. A na razie dzisiaj ok. Choć tak około 9 wczoraj mnie wzięło. No zobaczymy co dalej
-
Marcza ty najstarsza a ja byłam najmłodsza z córa w szpitalu. Oczywiście wszystkie kasowały mnie wzrokiem, bo wyglądam na 16, nawet o dowód mnie pytają w sklepach a my zawsze chcieliśmy szybko mieć dwójkę a potem już z górki
U mnie brak objawów, trochę jestem zmęczona i wczoraj pobolewają mnie brzuch.
Pierwsza beta 145 a na druga nie chce mi sie iść
[/url]