STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
channah wrote:Ja jutro od 11-19 w pracy
Rano wyszukuje dzieci do żłobka i przedszkola i chalupke ogarne.mie znoszę 2gich zmian
Co do ciąż...moje były identyczne można powiedzieć.tylko z córką gorzej wygladalamJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Kochane, będzie dobrze. Wdech i wydech i tak kilka razy. Są kobiety które przeszły gorsze chwile. My jesteśmy młode i silne. Trzymam kciuki za wizyty. Dajcie znać co i jak. Zobaczycie że styczniowe kciuki mają moc :*
Beata1987, AnnaMaja lubią tę wiadomość
-
wariatka3 wrote:To ja ciebie ją najbardziej rozumiem. Mam nerwice i narastające stany lękowe podczas zwiększonego stresu. Bralam leki jeszcze po operacji a nie wolno pod żadnym pozorem na poczatku ich brać. Tez mam chwile zwątpienia ze pójdę do łazienki i z moczem będzie krew tyle ze jestem straszna panikara i odrazu glupieje ze strachu. Wiem naprawdę co przezywasz ale będzie dobrze nie możemy dopuszczać złych mysli
leki nie mogę odstawić bo automatycznie mdleje i paraliżu dostaje a z lekami funkcjonuje normalnie. Mam nadzieję że nie zaszkodze fasolce.
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
angelstw wrote:jeśli masz jakiekolwiek dolegliwości, wątpliwości dotyczące ciąży to o wszystko pytaj. Bóle, ciągnięcia czy to normalne zjawiska. Czy możesz seks uprawiać. Czy powinnaś przyjmować jakieś dodatkowe leki/witaminy etc. Co Ci się tylko nasunie na myśl o wszystko pytaj
będzie dobrze!
Zrobię sobie listę pytań
Czy chodzicie z mężem razem na badania? Czy same?Co ma być to będzie...
-
Wariatka a wiec z córa w pierwszym trymestrze czulam sie kiepsko ... spalam wszystko mi smierdzialo ale w drugim sily witalne wrocily... pracowalam cala ciaze konczylam studia i mialam obrone mgr robilam pierwszy stopien awansu i jeszcze remont a z synem zero objawow czulam sie dobrze juz w pierwszym trymestrze tylko szybciej sie meczylam i bardzo przeszkadzaly mi upaly
wariatka3 lubi tę wiadomość
-
Na badania chodziłam i bd Chodzić sama
no chyba ze usg to chciałabym aby mąż poszedł ze mną ale pewnie nie zwolni się z pracy
Brzydkiej bo dużo Przytyłam, jakaś smutna się wydawala i cera brzydsza
Idę do lekarza w tym tyg.jak mi się uda to we wtboróweczka lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Witam nowe mamy.
Mnie wpiszcie na 15stycznia. - to moja data bo przecież nawet nie wiem kiedy zaszłam. Zobaczymy po usg. Wstępnie 15
I wg moich wyliczeń dziś zaczynam 6tydz. 5+0. Ja suwaczka nie zakładam jeszcze. Zależy mi na tym żeby usłyszeć bijące serduszko. Mam nadzieje ze juz tam mocno bije!
To widzę, że 15 spotkamy się na rzeszowskiej porodówce! -
Beata1987 wrote:U mnie też nerwica
leki nie mogę odstawić bo automatycznie mdleje i paraliżu dostaje a z lekami funkcjonuje normalnie. Mam nadzieję że nie zaszkodze fasolce.
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
MarCza wrote:Wariatka a wiec z córa w pierwszym trymestrze czulam sie kiepsko ... spalam wszystko mi smierdzialo ale w drugim sily witalne wrocily... pracowalam cala ciaze konczylam studia i mialam obrone mgr robilam pierwszy stopien awansu i jeszcze remont a z synem zero objawow czulam sie dobrze juz w pierwszym trymestrze tylko szybciej sie meczylam i bardzo przeszkadzaly mi upalyJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
boróweczka wrote:Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek
to będzie 7 tc + 2 d więc mam nadzieję, ze serce już będzie
Channah a co znaczy, ze wygladalas brzydziej z córką w ciazy?boróweczka lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
A rozumiem Channah. Bo Ja mam mega pryszcze na buzi i włosy do kitu więc się zastanawiam... :p
Życzę Wam żeby było widać piękne serduszka kochane!
ja idę na pierwsze wizytę z małżem teżja z nim byłam u męskiego lekarza, to co tam się będę wstydzic przy badaniu ginekologicznym :p
-
boróweczka wrote:A rozumiem Channah. Bo Ja mam mega pryszcze na buzi i włosy do kitu więc się zastanawiam... :p
Życzę Wam żeby było widać piękne serduszka kochane!
ja idę na pierwsze wizytę z małżem teżja z nim byłam u męskiego lekarza, to co tam się będę wstydzic przy badaniu ginekologicznym :p
różnie z tym bywa
z córką jadłam kapustę kiszona i ogórki jeszcze.z synem nie.teraz znowu jem ogórki... Ale i dziś się tak napchalam słodyczy ze wymiotowac mi się chce
siedzę i mrucze a dziad się śmieje ze mnie haha
ale wątpię że to oznaką płci. Bardziej z chęci i przrjedzenia
boróweczka lubi tę wiadomość