STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
angelstw wrote:Ja tez w srode wizytuje choć wiem ze u mnie jeszcze moze zupelnie nic nie być widać na UDG ale muszę iść
Witaj!
I ja też w środęangelstw, Opolanka 85 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Emilka27 wrote:Widzę, że coraz więcej wizyt się szykuje
Dziewczyny jutro moja pierwsza wizyta, ciekawe co mi powie, czy jakieś badania, czy już karta ciąży, czy cokolwiek zobaczy? Nie wiem czemu, ale jestem wewnętrznie dość spokojna
Emilka który tydzień u cb? Nie masz suwaczka. Ja mam takie same odczucia ja Twoje. Dziwny spokój na szczęście bierze górę na lękiem i strachemEmilka27 lubi tę wiadomość
-
angelstw wrote:Emilka który tydzień u cb? Nie masz suwaczka. Ja mam takie same odczucia ja Twoje. Dziwny spokój na szczęście bierze górę na lękiem i strachem
Suwaczek założę po wizycie u lekarzadzisiaj dokładnie 6t0d, ale owulacja późno, więc nie nastawiam się na wiele. Dziewczyny a o co pytać lekarza? sama nie wiem. To moja pierwsza ciąża
Co ma być to będzie...
-
Opolanka 85 wrote:Hej dziewczyny, ja też idę w środę na usg i modlę się o serduszko. Trzymam za Was kciuki!Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
wariatka3 wrote:Ja w czwartek i tez bardzo chciała bym usłyszeć serduszko mojego kropeczka. Najbardziej wyczekiwania wizyta ale tylko ja mam jakieś głupie myśli ze może być cos nie tak?? To normalne? W poprzednich ciazach sluchalam się lekarzy i powiem wam ze nie przeżywała tyle obaw jak teraz. Piszcie jak po wizytach i oczywiście jak nasze śpi wszyscy wizyt z juz bijącym serduszkiemBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:Ja to świra dostanę do końca ciąży. Staram sie myśleć pozytywnie ale choroba mi w tym przeszkadza. Mam nadzieję że z wami wytrwamJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Będzie dobrze. .. ja właśnie zeby nie myśleć testowalam norzyce mechaniczne na ogrodku i tak zlecialy mi 3h. Mąż zabral dzieci na spacer. .. cora zostaje u babci na nocke wiec nie musze jutro z rana sie zrywac do przedszkola ugotowalam obiad na dwa dni posprzatlam wiec jutro mam dzien lenia i nic nie robie
andziutka lubi tę wiadomość
-
wariatka3 wrote:Jaka choroba? Cos poważnego? Ja nie choruje po operacji zatok szczękowych czuje się cudownie warto było cierpieć tyle moich problemów czyli nic.Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Emilka27 wrote:Suwaczek założę po wizycie u lekarza
dzisiaj dokładnie 6t0d, ale owulacja późno, więc nie nastawiam się na wiele. Dziewczyny a o co pytać lekarza? sama nie wiem. To moja pierwsza ciąża
jeśli masz jakiekolwiek dolegliwości, wątpliwości dotyczące ciąży to o wszystko pytaj. Bóle, ciągnięcia czy to normalne zjawiska. Czy możesz seks uprawiać. Czy powinnaś przyjmować jakieś dodatkowe leki/witaminy etc. Co Ci się tylko nasunie na myśl o wszystko pytajbędzie dobrze!
Emilka27 lubi tę wiadomość
-
MarCza wrote:Będzie dobrze. .. ja właśnie zeby nie myśleć testowalam norzyce mechaniczne na ogrodku i tak zlecialy mi 3h. Mąż zabral dzieci na spacer. .. cora zostaje u babci na nocke wiec nie musze jutro z rana sie zrywac do przedszkola ugotowalam obiad na dwa dni posprzatlam wiec jutro mam dzien lenia i nic nie robie
Powiecie mi mamusie czy będąc w ciąży z chłopcem czy dziewczynka mialyscie inne ciążę czy były podobne? Bo będąc w ciąży z moimi córkami miałam mega ochotę na seks a teraz brak calkowity, albo w poprzednich ciazach miałam duzo energii nic mnie nie meczylo do polowy ciąży ale byłam ogólnie aktywna teraz ociezala zmęczona taka bez jakiejkolwiek energii ... Jak było u was?Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Beata1987 wrote:Choruję na zaburzenia lękowe i biorę na to leki ale w tej sytuacji ten strach jest ogromny. Ciągle myślę czy ten krwiak zejdzie, czy maleństwo rośnie przez tego krwiaka. Jak ide siusiu i widzę brązowe plemienia to zaraz mam czarne wizje. Przeszłość sie mnie trzyma i nic na to nie poradzęJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016