STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To widzę ze nie tylko mnie dzis mdli. Mój maz robi obiad nie mogę wytrzymać w kuchni i jestem w dużym szoku bo cos co chamuje mi mdłości i faktycznie lepiej się czuje jest cola taka biedronkowa ale ogólnie dla mnie za słodka wiec dolewam soku z grejfruta tak 50/50 i nie wymiotuje a po wodzie teraz źle się czuje..
Lekarza mam przez koleżankę i byłam u niego pierwszy raz. Przy poprzednich przy pierwszej wizycie miałam zrobić badania i jak przyszłym na następną wizytę to była założona karta i wpisane wyniki. Tamci lekarze to starszej daty byli a to młody przystojny i mega spokojny co u lekarzy cenie. Powiedział ze na ten etap za wiele nie może powiedzieć.czwartek to druga wizyta i będzie następne USG ale jeśli mówi się ze serduszko bije dopiero w 6tci4d to czy u mnie będzie bic jeżeli w tym USG pęcherzyk był tydzień młodszy?? Czy to od czegoś zależy??
Dziewczyny niby mam dwie córki ale miałam lekarzy starej daty i pierwsze USG miałam dopiero w 13 tygodniu robione a ten lekarz robi USG co wizyte .Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
wariatka3 wrote:To widzę ze nie tylko mnie dzis mdli. Mój maz robi obiad nie mogę wytrzymać w kuchni i jestem w dużym szoku bo cos co chamuje mi mdłości i faktycznie lepiej się czuje jest cola taka biedronkowa ale ogólnie dla mnie za słodka wiec dolewam soku z grejfruta tak 50/50 i nie wymiotuje a po wodzie teraz źle się czuje..
Lekarza mam przez koleżankę i byłam u niego pierwszy raz. Przy poprzednich przy pierwszej wizycie miałam zrobić badania i jak przyszłym na następną wizytę to była założona karta i wpisane wyniki. Tamci lekarze to starszej daty byli a to młody przystojny i mega spokojny co u lekarzy cenie. Powiedział ze na ten etap za wiele nie może powiedzieć.czwartek to druga wizyta i będzie następne USG ale jeśli mówi się ze serduszko bije dopiero w 6tci4d to czy u mnie będzie bic jeżeli w tym USG pęcherzyk był tydzień młodszy?? Czy to od czegoś zależy??
Dziewczyny niby mam dwie córki ale miałam lekarzy starej daty i pierwsze USG miałam dopiero w 13 tygodniu robione a ten lekarz robi USG co wizyte .Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Ja juz widziałam bijące serduszko
ale nie słyszałam. Może na następnej wizycie. Mdlosci mam takie od czasu do czasu ze nie wiem co mam ze sobą zrobić. Czy biec do łazienki czy czekać...zajadam migdały, trochę pomaga. Następna wizyta 9 czerwca.
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Beata1987 wrote:Już myślałam że tylko ja mam problem z ugotowaniem obiadu hehe. Zawsze wielka przyjemność bo uwielbiam gotować a dziś robiłam sarnine i tak mi śmierdziała że szok, z wielkim trudem ale zrobiłam i oczywiście nie zjadłam.
Kasha witamy w styczniowkachJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Kasha wrote:Dzień doberek. Póki co ja się nieśmiało dołączę.
Pisałam, że brzuch już nie boli, a dzisiaj zarzyna mnie z lewej stronie. Koleżanka położna kazała mi nospę, albo magnez wziąć. Nie boli strasznie, ale czuję dyskomfort.
Ja we wtorek mam wizytę.
Trzymam kciuki Kochane za Wasze jutrzejsze wizyty -
Mi mąż każe jutro zatestowac.a najlepiej dwa bym nie miała wątpliwości. I z testami iść do giną
haha. tylko bd musiała jutro rano kupić bo dziś apteki nie czynne.jeEli nic nie będzie to odpuścić lekarza, Jeśli będzie to beta. I tak chyba zrobię.uspokoje się przy okazji.bo wynik po 1-2 dniach dopiero.psychicznie masakrycznie się czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 15:40
-
channah wrote:Mi mąż każe jutro zatestowac.a najlepiej dwa bym nie miała wątpliwości. I z testami iść do giną
haha. tylko bd musiała jutro rano kupić bo dziś apteki nie czynne.jeEli nic nie będzie to odpuścić lekarza, Jeśli będzie to beta. I tak chyba zrobię.uspokoje się przy okazji.bo wynik po 1-2 dniach dopiero.psychicznie masakrycznie się czuje
-
Channah nic się nie martw!
Faktycznie lepiej może żebyś zrobiła betę i będzie wszystko wiadomo że jest ok i przestaniesz się nam w końcu martwić!
Daleko masz do jakiegoś większego miasta ? Bo rozumiem, że u Ciebie jest tylko jeden punkt pobrań?
Ja pierwszą betę robiłam w laboratorium, gdzie zapłaciłam 40 zł, następną już w innym gdzie płaciłam tylko 28 zł, a za 3 razem dali mi już kartę stałego klienta, więc było jeszcze taniej xD
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Ja właśnie bardzo lubię diagnostyke, bo mają może trochę drożej niż w przychodni, ale wynik już tego samego dnia, jak odda się krew z rana + możliwość sprawdzenia w internecie.
A ostatnio się dowiedziałam, że nawet przychodni jeśli mają podpisaną umowę z diagnostyką, to diagnostyka umieści wyniki na koncie u nich(jeśli ma u nich kartę stałego klienta)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 17:53
-
Astonia wrote:Ja właśnie bardzo lubię diagnostyke, bo mają może trochę drożej niż w przychodni, ale wynik już tego samego dnia, jak odda się krew z rana + możliwość sprawdzenia w internecie.
A ostatnio się dowiedziałam, że nawet przychodni jeśli mają podpisaną umowę z diagnostyką, to diagnostyka umieści wyniki na koncie u nich(jeśli ma u nich kartę stałego pobytu)
No ja właśnie pierwsza bete robiłam w diagnostyce i tam zapłaciłam 40 zł i miałam wynik po kilku godzinach.
Później robiłam w "medyku, który z diagnostyką ma jakąś umowę, a cena niższa bo tak jak pisałam ok 25 zł
Wyniki też tego samego dnia takie drukowane z neta, a oryginał do wyciągnięcia dnia następnego, więc ja jestem bardzo zadowolona
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
kickens wrote:Cześć dziewczyny
Dołączam do wątku.
W środę idę na pierwszą wizytę do lekarza, nie mogę się już doczekać. Ta niepewność czy wszystko jest dobrze jest wykańczająca psychicznie.
Ja tez w srode wizytuje choć wiem ze u mnie jeszcze moze zupelnie nic nie być widać na UDG ale muszę iść
Witaj!