STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila ;) wrote:Właśnie wróciłam z 50-tych urodzin i chyba ze strachu by teście i rodzina sie nie domyśla wszystkie objawy ciążowe minely
Witam nowa mamusie
Któraś z Was bierze luteine i/lub duphaston? Czy tylko ja sie wspomagam lekami? -
natalina86 wrote:To odliczamy razem, ja też mam jutro pierwszą wizytę
Ale dopiero na 18:40 jeszcze cały dzień w pracy muszę wysiedzieć.
Ja jeszcze później jak ty bo po 20damy radę
ciekawe co zobaczę bo dość późno miałam owulacje...?
Co ma być to będzie...
-
Gratuluję nowym mamusiom!
Jak Wy produkujecie posty!nie jestem w stanie Was nadrobić
Jeżeli chodzi o poród to ja urodziłam tydzień po terminie. Na następny dzień mieli już wywoływać, więc cora chyba się spięła i postanowiła sama wyjść. Poród był SN. O 20 zaczęły się skurcze po 22 byliśmy w klinice, a o 1.20 córa już była z nami. Poród pamiętam jak jakiś sen, chyba przez te wszystkie emocje. Mimo, że już raz urodziłam to mam strach przed następnym... Jakoś to będzie.
Bóle brzucha prawie ustąpiły wczoraj, aż się dziwnie z tym czuję jakoś niepewnie i kupiłam test... Mdłości dokuczaja dalej, chyba po słodkim ze zdwojoną siłą, wczoraj w samochodzie już gotowa byłam woreczek rozwijać. -
Dzień dobry. Dziewczyny czy też miałyście ból non-stop ciągnący? Bo ciągnie mnie z prawej strony, czasem pobolewa podbrzusze, i wcześniej(przynajmniej teraz mi tak się wydaje, jak sobie to próbuję przypomnieć) z lewej strony też pobolewało w pachwinach(jajniki). Bo pierwszy ból z prawej strony doświadczyłam około 25dc(wtedy kiedy mogło dojść do implantacji).
A wczoraj głupia naczytałam się o ciążach pozamacicznych i teraz mi się wydaje,że ten ból z prawej strony jest dlatego=( zaczynam się nakręcać w złym kierunku...i muszę jutro umówić się szybciej prywatnie do gina. -
Astonia wrote:Dzień dobry. Dziewczyny czy też miałyście ból non-stop ciągnący? Bo ciągnie mnie z prawej strony, czasem pobolewa podbrzusze, i wcześniej(przynajmniej teraz mi tak się wydaje, jak sobie to próbuję przypomnieć) z lewej strony też pobolewało w pachwinach(jajniki). Bo pierwszy ból z prawej strony doświadczyłam około 25dc(wtedy kiedy mogło dojść do implantacji).
A wczoraj głupia naczytałam się o ciążach pozamacicznych i teraz mi się wydaje,że ten ból z prawej strony jest dlatego=( zaczynam się nakręcać w złym kierunku...i muszę jutro umówić się szybciej prywatnie do gina.Astonia lubi tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Astonia wrote:Dzień dobry. Dziewczyny czy też miałyście ból non-stop ciągnący? Bo ciągnie mnie z prawej strony, czasem pobolewa podbrzusze, i wcześniej(przynajmniej teraz mi tak się wydaje, jak sobie to próbuję przypomnieć) z lewej strony też pobolewało w pachwinach(jajniki). Bo pierwszy ból z prawej strony doświadczyłam około 25dc(wtedy kiedy mogło dojść do implantacji).
A wczoraj głupia naczytałam się o ciążach pozamacicznych i teraz mi się wydaje,że ten ból z prawej strony jest dlatego=( zaczynam się nakręcać w złym kierunku...i muszę jutro umówić się szybciej prywatnie do gina.
Mnie boli i ciagnie juz chyba 4 dzien i to z dnia na dzien mam wrazenie ze mocniej. Mam nadzieje ze lekarz na jutrzejszej wizycie cos na to poradzi. Ja niestety nie moge brac no-spy np a slyszalam ze lekarze czesto kaza ja brac wlasnie przy tych bolach:(
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
boróweczka wrote:Haneczka ja z okolic
Hej Astonia! Proszę mi nie czytać żadnych takich strasznosci o ciazy! Proszę się grzecznie położyć i odpoczywać, myśleć o czymś miłym i nie stresować a będzie dobrze:) zobaczysz :*
32dc - 165.40
34dc - 469.20
42dc - 11666
czyli wszystko odpowiada tygodniam ciąży.
Ktoś tu pisał wcześniej, ile musi być beta...żeby było serduszko widoczne?Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Rosana wrote:Mnie boli i ciagnie juz chyba 4 dzien i to z dnia na dzien mam wrazenie ze mocniej. Mam nadzieje ze lekarz na jutrzejszej wizycie cos na to poradzi. Ja niestety nie moge brac no-spy np a slyszalam ze lekarze czesto kaza ja brac wlasnie przy tych bolach:(
Bo mi w dzień jak nic nie podnoszę...to jakoś tak nie boli, ale dzisiaj z rana przy sikaniu...strasznie czułam ciągnięcia...albo znikąd weźmie się ból promieniujący do uda, że aż zginam się...