STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Astonia wrote:Gratuluję dziewczyny. Bardzo fajna wiadomość
To poprosze i za mnie podtrzymać kciuki, żeby zobaczyłam swoją kruszynkę dzisiaj i wszystko było dobrze.Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Rosana wrote:Ja tez juz po wizycie:) pecherzyk 3mm i chyba tyle, ale nienastawialam sie ze bedzie widac zarodek tak szyko:)
Karta ciazy juz zalozona co jest dla mnie wooow ^^ mam juz skierowania na badania a nastepna wizyta 6 czerwca
Termin porodu wedlug lekarza na 20 styczniaBartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Gratulacje wizyt
a dziewczyny na krwiaka to najważniejsze leżeć i odpoczywac. Nie dźwigać nic. Miałam w pierwszej ciazy krwawilam potem nakaz leżeć i duphaston a młody nawet nie chciał wyjsc w terminie tak się zaparl u mamusi w brzusiu . Także nie martwcie sie i dbajcie i siebie
-
Hej dziewczyny. Miło mi do Was dołączyć!!! Na razie jestem po dwóch domowych testach. Ale że to mója druga ciąża to nie biegnę na betę ani do lekarza tylko poczekam jeszcze tydzień i mam nadzieje ze zobaczę serduszko.
W pierwszej ciąży zrobiłam sobie chyba 5 bet, biegałam do lekarza jak wariatka. Teraz wiem ze co ma być to będzie i na spokojnie poczekam. Pierwsza ciąża była cudowna i bezproblemowa, wiec jestem dobrej myśli. Fryderyk ma 15 miesięcy i jest cudowny. Ale za brzuszkiem juz tęskniłam.
Aha...termin wg moich wyliczeń wypada 11 stycznia. Po wizycie u lekarza być może ze się zmieni plus minus o dzień lub dwa.Karolina1234, merida17, wszamanka, haneczka89, Kasha, PeggySue, angelstw lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Gratuluję wizytującym! Jak mija dzień? Ja się panicznie boję środy i usg, tak bym chciała, żeby zarodeczek już tam we mnie był. Lekarz mówił, że pęcherzyk żółtkowy (widoczny w tamtą środę) dobrze wróży, ale ja mam jakieś czarne myśli. No, cholernie się boję
Jeszcze mam badania okresowe z pracy w środę rano, mam nadzieję, że nie będą pytać, czy jestem w ciąży, bo boję się zapeszać, hihi:)Najwyżej skłamię
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Mnie dziś brzusio boli i to konkretnie ale tłumaczę sobie że macica rośnie i to od tego
bardziej zamartwiam sie braniem antydepresantu i cały dzień szukam specjalisty. Najwcześniej prywatnie za 3 tygodnie. Muszę odpędzić te złe myśli
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Ale żeście się rozpisały. Nadrobie to wieczorem. Póki co informuję że fasolka jest. Mamy początek 6 tygodnia. Fasolka ma 3 tygodnie. W czerwcu usłyszę serdusio.
Mam nadzieję że wizyty Wasze były pomyślne.
Teraz lecę kończyć obiad i córcię zabawiaćboróweczka, merida17, Karolina1234, Basia90, PeggySue, angelstw lubią tę wiadomość
-
Kasha wrote:Ale żeście się rozpisały. Nadrobie to wieczorem. Póki co informuję że fasolka jest. Mamy początek 6 tygodnia. Fasolka ma 3 tygodnie. W czerwcu usłyszę serdusio.
Mam nadzieję że wizyty Wasze były pomyślne.
Teraz lecę kończyć obiad i córcię zabawiaćBartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
kredkaczarna wrote:Niestety ale lezec i nie dźwigać przy 20miesiecznym synku to ciezka sprawa
staram sie ograniczyc do minimum
-
nick nieaktualny
-
Basia90 wrote:Haha mam to samo! Też zazdroszczę tym "zwracajacym"
pewnie jeszcze będę sobie pluła w brodę, że tak mówiłam :p
U mnie w zeszłym tygodniu objawami były dość częste bóle brzucha. Od piątku ustąpiły, pewnie po duphastonie. Teraz oprócz piersi, które są gorące i bolą niesamowicie mam ból żołądka po każdym jedzeniu i ból po lewej stronie pod żebrami. Co tydzień jakaś nowość
Basia90 - mówiłam dokładnie to, co Ty... A jak kilka dni później, coś około 5t3 przyszły to mi się odechciałoCiesz się, póki nie masz.