STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

rosax3 Witaj :*

natalina86 Hania tylko zgrywa takiego aniołka, a tak naprawdę to istny szogunek Coraz lepiej sie przemieszcza, właśnie przesuwa mi krzesło o pokoju Coraz lepiej sie przemieszcza, właśnie przesuwa mi krzesło o pokoju Co do piersi. Moje zawsze były małe, jeszcze tydzien temu były nabrzmiałe, a teraz zrobiły się flaczki więc nie biorę tego jako wyznacznik czegokolwiek Co do piersi. Moje zawsze były małe, jeszcze tydzien temu były nabrzmiałe, a teraz zrobiły się flaczki więc nie biorę tego jako wyznacznik czegokolwiek 

Mój małż już woła do brzucha Filip 

- 

lula88 wrote:Jak to obliczysz kiedy była owu?
 Nie wiem czy oblicze Wg. owulki termin porodu mam na 5stycznia, według @ na 9.01, a zobaczę co mi Ginek powie jeszcze Wg. owulki termin porodu mam na 5stycznia, według @ na 9.01, a zobaczę co mi Ginek powie jeszcze Gdybać sobie mogę, ale co będzie to się okaże dopiero pewnie koło 15 tc Gdybać sobie mogę, ale co będzie to się okaże dopiero pewnie koło 15 tc 
 Według temperatur i testów ovu wypada na 11dc, były 11 i 12dc więc wypadałoby na chłopca, ale zobaczymy były 11 i 12dc więc wypadałoby na chłopca, ale zobaczymy  
- 

Trzymam kciuki za wizyty!

Haneczka, śpij, wypoczywaj, leniuchuj, należy Ci się   
 Starania od 10.2015.
 Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]

jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
 kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
 7.05 transfer blastki 4AA😢
 7.08 crio blastki😢
 30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
 12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
 15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
 2 ❄❄
- 

MarCza wrote:Ja tez jestem ciekawa Justyna 1220 co tam pod serduchem nosimy... plec cory poznalam dopiero w 21 tc a przy synku juz w 12 tc na pierwszym prenatalnym...cora to aniolek od samego początku a synek juz teraz nadrabia za dwoje 
 Jeśli chodzi o płeć to synka podobno szybciej rozszyfrować 
 Moja Hania tez podobno aniołek, ale dla mnie o i tak mały czort  
- 

haneczka89 wrote:Kochane spalam dzis 3 h w południe. Ale pi wczorajszych zlych doświadczenia chyba tego potrzebowałam.
 Śpij kochana, nic tak nie pomaga jak sen :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 15:15 
- 

Melduje po wizycie malenstwo 7mm serduszko pikalo malenstwo 7mm serduszko pikalo zmiana terminu na 5.01.2017 zmiana terminu na 5.01.2017   angelstw, merida17, Emilka27, Basia90, wariatka3, channah, Opolanka 85, wszamanka, boróweczka, Kamila ;), rosax3, Lali, PeggySue lubią tę wiadomość
                                26.09.2014 Aluś :* angelstw, merida17, Emilka27, Basia90, wariatka3, channah, Opolanka 85, wszamanka, boróweczka, Kamila ;), rosax3, Lali, PeggySue lubią tę wiadomość
                                26.09.2014 Aluś :*
 Aniołek [*] Listopad 2015r.

- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja tez juz po wizycie:) pecherzyk 3mm i chyba tyle, ale nienastawialam sie ze bedzie widac zarodek tak szyko:)
 Karta ciazy juz zalozona co jest dla mnie wooow ^^ mam juz skierowania na badania a nastepna wizyta 6 czerwca 
 Termin porodu wedlug lekarza na 20 stycznia 
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 15:30  merida17, Basia90, wszamanka, rosax3, Lali, PeggySue lubią tę wiadomość merida17, Basia90, wszamanka, rosax3, Lali, PeggySue lubią tę wiadomość 
 ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
 🧑🏻❤️18.01.2020r
 5tc 💔

- 

Cześć Mamuśki :*

Ja juz po kursie pełna nowej wiedzy chociaż nie było łatwo bo cały czas bym spała. chociaż nie było łatwo bo cały czas bym spała.
 Przeczytałam wszystko, ale niestety się nie odniosę do wszystkiego :p
 Dziewczyny, które mają dzisiaj wizytę powodzenia i czekamy na same dobre wieści. Reszta się nie martwić, wszystko będzie dobrze :*
 Justyna1220 i MarCza śliczne te wasze dzieciaczki :** pochwałę się później Moja królewna jak opanuje wstawianie zdjec;)
 A co do piosenek to moja tez Lubie kaczuszki, misie i te inne takie, ale ostatnio zakochana jest w bajce Masza i Niedźwiedź siedzi i się śmieje. Mama szczęśliwa bo juz czasami myślała ze zwarjuje od tych piosenek:p
  merida17, boróweczka lubią tę wiadomość merida17, boróweczka lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyDziewczyny!
 Strasznie mi przykro, ze czujecie juz mdłości i nie wierze, ze to pisze, ale troche zaczynam zazdrościć pamietam, ze nie ma czego i to dobrze, ale jakos pewniej z nimi sie czułam pamietam, ze nie ma czego i to dobrze, ale jakos pewniej z nimi sie czułam 

Pisalyscie o zapachach. Dla mnie masakra była cała chemia w łazience! Jak to smierdzialo! Prysznic to było wyzwanie swego czasu biooil- raz i nigdy wiecej! Feeeee! Całe szczęście, ze sa bezzapachowe produkty biooil- raz i nigdy wiecej! Feeeee! Całe szczęście, ze sa bezzapachowe produkty   Basia90 lubi tę wiadomość Basia90 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyRosana wrote:Ja tez juz po wizycie:) pecherzyk 3mm i chyba tyle, ale nienastawialam sie ze bedzie widac zarodek tak szyko:)
 Karta ciazy juz zalozona co jest dla mnie wooow ^^ mam juz skierowania na badania a nastepna wizyta 6 czerwca 
 Termin porodu wedlug lekarza na 20 stycznia 

Gratuluje wizyty i karty  
- 

merida17 wrote:Dziewczyny!
 Strasznie mi przykro, ze czujecie juz mdłości i nie wierze, ze to pisze, ale troche zaczynam zazdrościć pamietam, ze nie ma czego i to dobrze, ale jakos pewniej z nimi sie czułam pamietam, ze nie ma czego i to dobrze, ale jakos pewniej z nimi sie czułam   
 Haha mam to samo! Też zazdroszczę tym "zwracajacym" pewnie jeszcze będę sobie pluła w brodę, że tak mówiłam :p pewnie jeszcze będę sobie pluła w brodę, że tak mówiłam :p

U mnie w zeszłym tygodniu objawami były dość częste bóle brzucha. Od piątku ustąpiły, pewnie po duphastonie. Teraz oprócz piersi, które są gorące i bolą niesamowicie mam ból żołądka po każdym jedzeniu i ból po lewej stronie pod żebrami. Co tydzień jakaś nowość   merida17 lubi tę wiadomość merida17 lubi tę wiadomość