STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, serduszek
Za reszte kciuki wciąż ściskam!!
Nowe Mamusie witam!
Ja dziś kiepsko sie czuję w buzi tak dziwne uczucie ze aż mi źle, dobrze ze Synio współpracujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 18:10
-
Ana. wrote:Rosana a potrafisz określić, który to dzień po owulacji? Chociaż mniej więcej?
Cykle mam bardzo nieregularne wiec ciezko. Natomiast jedyny stosunek po ktorym moglo dojsc do zaplodnienia odbyl sie 24.04:) czyli 12 dc a beta w 23dc wyniosla tylko 1.20 dopiero w 28 dc bylo 38 a 30dc 78.
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Ale wam juz zazdroszcze tych udanych wizyt i meeega sie ciesze ze wszystko jest ok!
Ja jutro jade po lutke niezbedna w moim przypadkui nastawiam sie mega pozytywnie na ta ciaze.
nie zamartwiam sie tak jak zawsze
Pojechalabym juz w sobote jak tylko test zrobilam ale niestety w szpitalu nie chcieli wypisac a tylko zostawic na oddziale wiec wolalam poczekac do wtorku az gin bedzie bo u nas swieto dzis i wszystko zamkniete..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Witajcie kochane
Witam nowe dziewczynki :*
Haneczka, Channah trzymajcie się , wszystko będzie dobrze, nie myślcie inaczej !:*
Dzieciaczki przesłodkie
Super, że wizyty są udane, ale Wam zazdroszczę już
Ja mam dopiero w piątek
U mnie dzisiaj mdłości niestety, bez wymiotów, ale mdłości rano po południu ok i znowu teraz. Normalnie masakra. Cyce mam tak ciężkie, że jak zdejmę biustonosz to aż bolą jak ciągną ku grawitacji...eh.
Ja celowałam w synka teraz, bo chciałabym drugiego, ale wiadomo byle zdroweTak naprawdę to płeć jest bez znaczenia
Muszę Wam się pochwalić, że mój synek zaczyna przygodę z nocnikiem. Bardzo późno bo ma 2 lata i 4 miesiące. Ale wcześniej nie chciał słyszeć o nocniku a próbowałam już od ponad roku. Przyszedł taki czas, że przeprosił się z nocnikiem, dałam mu go do zabawy choć nie zalecają, to u nas akurat to było strzałem w dziesiątkę, sam zaczął się rozbierać i na niego siadać. Więc skorzystałam z okazji i trzymałam go bez pampersa. I pierwsze 2 dni sikał wszędzie, ale teraz już do nocnika. Sam jeszcze nie woła, ale jak go zapytam to leci i w sumie nie popuszczaNa razie pampersy na noc są wiadomo, i na wychodne, ale z czasem pewnie będzie lepiej
merida17, PeggySue lubią tę wiadomość
-
To melduję jako kolejna- jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe czyli nie ciąża biochemiczna, której tak się bałam
Za tydzień mam kolejne usg i Gin mówił, że musi być już wtedy serduszko widoczne
Kamila ;), merida17, Beata1987, Basia90, Ana., wszamanka, Karolina1234, Junioer, angelstw, Offca88, Rosana, PeggySue, boróweczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosax3 skąd nadajesz?
Offca88 gratuluje!!! Nie wiedziałam, ze nie zalecają! Moja dostała nocnik, jakos na 7 mc (mając 6 mc zaczęła chodzić przy meblach) i na poczatku stał miedzy zabawkami i oswoila temat. Mając 10 mcy sama chciała na nim siedzieć i nie ma z tym problemu do dzis, także ten system u nas tez sie sprawdziłOffca88, pomylonaa lubią tę wiadomość
-
Rosana wrote:Cykle mam bardzo nieregularne wiec ciezko. Natomiast jedyny stosunek po ktorym moglo dojsc do zaplodnienia odbyl sie 24.04:) czyli 12 dc a beta w 23dc wyniosla tylko 1.20 dopiero w 28 dc bylo 38 a 30dc 78.
Czyli zagnieżdżenie dopiero na początku maja. Ciąża młodziutka więc myślę, że rozmiar pęcherzyka adekwatnyJa przy becie 3145 miałam 8 mm
-
merida17 wrote:Rosax3 skąd nadajesz?
Offca88 gratuluje!!! Nie wiedziałam, ze nie zalecają! Moja dostała nocnik, jakos na 7 mc (mając 6 mc zaczęła chodzić przy meblach) i na poczatku stał miedzy zabawkami i oswoila temat. Mając 10 mcy sama chciała na nim siedzieć i nie ma z tym problemu do dzis, także ten system u nas tez sie sprawdził
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
natalina86 wrote:To melduję jako kolejna- jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe czyli nie ciąża biochemiczna, której tak się bałam
Za tydzień mam kolejne usg i Gin mówił, że musi być już wtedy serduszko widoczne
Super natalina!
A jakiej wielkości pęcherzyk u Ciebie? -
Witam
Ja na wizytę się jeszcze nie zapisałam, nie mogę znaleźć niestety porządnego lekarza...
Belly wyznacza termin wg ostatniej @ na 15.01, wg owu na 22.01, a licząc w ten sam sposób, co lekarze, wychodzi pomiędzy, 17.01, więc proszę o takie oznaczeniejeśli po wizycie się coś zmieni to dam znać
24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba(39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek(36+2 tc)
-
natalina86 wrote:To melduję jako kolejna- jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe czyli nie ciąża biochemiczna, której tak się bałam
-
merida17 wrote:Rosax3 skąd nadajesz?
Offca88 gratuluje!!! Nie wiedziałam, ze nie zalecają! Moja dostała nocnik, jakos na 7 mc (mając 6 mc zaczęła chodzić przy meblach) i na poczatku stał miedzy zabawkami i oswoila temat. Mając 10 mcy sama chciała na nim siedzieć i nie ma z tym problemu do dzis, także ten system u nas tez sie sprawdził