STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, serduszek 
 Za reszte kciuki wciąż ściskam!! 

Nowe Mamusie witam! 

Ja dziś kiepsko sie czuję w buzi tak dziwne uczucie ze aż mi źle, dobrze ze Synio współpracuje  Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 18:10 
- 

Ana. wrote:Rosana a potrafisz określić, który to dzień po owulacji? Chociaż mniej więcej?

Cykle mam bardzo nieregularne wiec ciezko. Natomiast jedyny stosunek po ktorym moglo dojsc do zaplodnienia odbyl sie 24.04:) czyli 12 dc a beta w 23dc wyniosla tylko 1.20 dopiero w 28 dc bylo 38 a 30dc 78. 
 ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
 🧑🏻❤️18.01.2020r
 5tc 💔

- 

Ale wam juz zazdroszcze tych udanych wizyt i meeega sie ciesze ze wszystko jest ok!
 Ja jutro jade po lutke niezbedna w moim przypadku i nastawiam sie mega pozytywnie na ta ciaze. i nastawiam sie mega pozytywnie na ta ciaze. nie zamartwiam sie tak jak zawsze nie zamartwiam sie tak jak zawsze 
 Pojechalabym juz w sobote jak tylko test zrobilam ale niestety w szpitalu nie chcieli wypisac a tylko zostawic na oddziale wiec wolalam poczekac do wtorku az gin bedzie bo u nas swieto dzis i wszystko zamkniete..

07.11.2012 Julian
 Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
- 

Witajcie kochane 

Witam nowe dziewczynki :*

Haneczka, Channah trzymajcie się , wszystko będzie dobrze, nie myślcie inaczej !:*

Dzieciaczki przesłodkie 

Super, że wizyty są udane, ale Wam zazdroszczę już 
 Ja mam dopiero w piątek 

U mnie dzisiaj mdłości niestety, bez wymiotów, ale mdłości rano po południu ok i znowu teraz. Normalnie masakra. Cyce mam tak ciężkie, że jak zdejmę biustonosz to aż bolą jak ciągną ku grawitacji...eh.

Ja celowałam w synka teraz, bo chciałabym drugiego, ale wiadomo byle zdrowe Tak naprawdę to płeć jest bez znaczenia Tak naprawdę to płeć jest bez znaczenia 

Muszę Wam się pochwalić, że mój synek zaczyna przygodę z nocnikiem. Bardzo późno bo ma 2 lata i 4 miesiące. Ale wcześniej nie chciał słyszeć o nocniku a próbowałam już od ponad roku. Przyszedł taki czas, że przeprosił się z nocnikiem, dałam mu go do zabawy choć nie zalecają, to u nas akurat to było strzałem w dziesiątkę, sam zaczął się rozbierać i na niego siadać. Więc skorzystałam z okazji i trzymałam go bez pampersa. I pierwsze 2 dni sikał wszędzie, ale teraz już do nocnika. Sam jeszcze nie woła, ale jak go zapytam to leci i w sumie nie popuszcza Na razie pampersy na noc są wiadomo, i na wychodne, ale z czasem pewnie będzie lepiej Na razie pampersy na noc są wiadomo, i na wychodne, ale z czasem pewnie będzie lepiej   merida17, PeggySue lubią tę wiadomość merida17, PeggySue lubią tę wiadomość 

- 

To melduję jako kolejna- jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe czyli nie ciąża biochemiczna, której tak się bałam Za tydzień mam kolejne usg i Gin mówił, że musi być już wtedy serduszko widoczne Za tydzień mam kolejne usg i Gin mówił, że musi być już wtedy serduszko widoczne   Kamila ;), merida17, Beata1987, Basia90, Ana., wszamanka, Karolina1234, Junioer, angelstw, Offca88, Rosana, PeggySue, boróweczka lubią tę wiadomość Kamila ;), merida17, Beata1987, Basia90, Ana., wszamanka, Karolina1234, Junioer, angelstw, Offca88, Rosana, PeggySue, boróweczka lubią tę wiadomość 
- 
                        nick nieaktualnyRosax3 skąd nadajesz? 

Offca88 gratuluje!!! Nie wiedziałam, ze nie zalecają! Moja dostała nocnik, jakos na 7 mc (mając 6 mc zaczęła chodzić przy meblach) i na poczatku stał miedzy zabawkami i oswoila temat. Mając 10 mcy sama chciała na nim siedzieć i nie ma z tym problemu do dzis, także ten system u nas tez sie sprawdził   Offca88, pomylonaa lubią tę wiadomość Offca88, pomylonaa lubią tę wiadomość
- 

Rosana wrote:Cykle mam bardzo nieregularne wiec ciezko. Natomiast jedyny stosunek po ktorym moglo dojsc do zaplodnienia odbyl sie 24.04:) czyli 12 dc a beta w 23dc wyniosla tylko 1.20 dopiero w 28 dc bylo 38 a 30dc 78.
 Czyli zagnieżdżenie dopiero na początku maja. Ciąża młodziutka więc myślę, że rozmiar pęcherzyka adekwatny Ja przy becie 3145 miałam 8 mm Ja przy becie 3145 miałam 8 mm  
- 

Niemcymerida17 wrote:Rosax3 skąd nadajesz? 

Offca88 gratuluje!!! Nie wiedziałam, ze nie zalecają! Moja dostała nocnik, jakos na 7 mc (mając 6 mc zaczęła chodzić przy meblach) i na poczatku stał miedzy zabawkami i oswoila temat. Mając 10 mcy sama chciała na nim siedzieć i nie ma z tym problemu do dzis, także ten system u nas tez sie sprawdził  
 07.11.2012 Julian
 Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
- 

natalina86 wrote:To melduję jako kolejna- jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe czyli nie ciąża biochemiczna, której tak się bałam Za tydzień mam kolejne usg i Gin mówił, że musi być już wtedy serduszko widoczne Za tydzień mam kolejne usg i Gin mówił, że musi być już wtedy serduszko widoczne 
 Super natalina!
 A jakiej wielkości pęcherzyk u Ciebie?  
- 

Witam 
 Ja na wizytę się jeszcze nie zapisałam, nie mogę znaleźć niestety porządnego lekarza...
 Belly wyznacza termin wg ostatniej @ na 15.01, wg owu na 22.01, a licząc w ten sam sposób, co lekarze, wychodzi pomiędzy, 17.01, więc proszę o takie oznaczenie jeśli po wizycie się coś zmieni to dam znać jeśli po wizycie się coś zmieni to dam znać 24.12.2013 - dwie kreski 24.12.2013 - dwie kreski
 23.08.2014 - Kuba (39+4 tc) (39+4 tc)
 12.05.2016 - dwie kreski
 21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) (36+2 tc)
- 

Super kochana, oby same takie wiadomości byłynatalina86 wrote:To melduję jako kolejna- jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe czyli nie ciąża biochemiczna, której tak się bałam Za tydzień mam kolejne usg i Gin mówił, że musi być już wtedy serduszko widoczne Za tydzień mam kolejne usg i Gin mówił, że musi być już wtedy serduszko widoczne    

- 

No właśnie nam mówiła lekarka aby tylko sadzać o konkretnej porze, ale to w ogóle nie zdało egzaminu. No i żeby właśnie zrobić co zrobić i chować nocnik nie dawać się nim bawić, aby wiedział do czego to służy. Dopiero jak zrobiłam po swojemu i dałam to w sumie pomogło. Fakt że najpierw wchodził tam nogami, zakładał na głowę, wrzucał tam zabawki...no ale w końcu przyszedł czas i na siusiu. A tak nawiasem, to Twoja mała szalona, taka malutka a już przy meblach stała i na nocnik rewelacja !!merida17 wrote:Rosax3 skąd nadajesz? 

Offca88 gratuluje!!! Nie wiedziałam, ze nie zalecają! Moja dostała nocnik, jakos na 7 mc (mając 6 mc zaczęła chodzić przy meblach) i na poczatku stał miedzy zabawkami i oswoila temat. Mając 10 mcy sama chciała na nim siedzieć i nie ma z tym problemu do dzis, także ten system u nas tez sie sprawdził  

będziemy w lecie pracować nad nauką
 będziemy w lecie pracować nad nauką