Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
BlackCatNorL wrote:Hihihi Ja po 1 wizycie pitoliłam głupoty, że mój pęcherzyk ma 8cm Zgupiały my!
Dzięki Dziewczyny, nie chciałabym zaszkodzić fasolce Ale jeśli tak mówicie to umawiamy się spokojnie jeśli oczywiście mnie w ogóle przyjmie -
Żabulka30 wrote:Nie biorę metforminy, bo po niej to miałam dzikie napady głodu. Długo nie brałam nic, ale gin-endo kazał mi pić Inofem i w tym cyklu, kiedy zaczęłam go pić zaszłam w ciążę. Ogólnie to nie mam takich napadów głodu odkąd go piję i nie ciągnie mnie do słodyczy (nie wiem czy to zasługa Inofemu czy ciąży).
Masz już dzieci czy to Twoja pierwsza ciąża? Bo moja pierwsza...
Ja mam już dwójkę.
U mnie inofem tez na tapecie nadal go pije.
A po mecie miałam tak ze mogłam nic nie jeść cały dzień -
Marzycielka111192 wrote:A podobno ma być jeszcze gorzej to ja niewiem co to będzie:D
Dzięki Dziewczyny, nie chciałabym zaszkodzić fasolce Ale jeśli tak mówicie to umawiamy się spokojnie jeśli oczywiście mnie w ogóle przyjmie
Ja tak samo czuje się odmozdzona mąż mi tłumaczy po 3 razy -
Melduje się z sali zabaw gdzie moja córka biega ze swoją kuzynka więc tylko dlatego mogłam Was nadrobić.
Ja znowu cały czas żrę, gęba mi się nie zamyka, ciągle coś przeżuwam. W pierwszej ciąży odrzucilo mi kawę a teraz póki co piję dwie dziennie (słabe) bo mi smakuje.
Najbardziej boję się powtórki z rozrywki jeśli chodzi o rzyganie, ale póki nie rzygam to jem.
Anuśka nieźle gratulacje
Ile dzisiaj nowo przybyłych styczniowych mam! Super! Witam wszystkie razem i każdą z osobna.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Melduje się z sali zabaw gdzie moja córka biega ze swoją kuzynka więc tylko dlatego mogłam Was nadrobić.
Ja znowu cały czas żrę, gęba mi się nie zamyka, ciągle coś przeżuwam. W pierwszej ciąży odrzucilo mi kawę a teraz póki co piję dwie dziennie (słabe) bo mi smakuje.
Najbardziej boję się powtórki z rozrywki jeśli chodzi o rzyganie, ale póki nie rzygam to jem.
Anuśka nieźle gratulacje
Ile dzisiaj nowo przybyłych styczniowych mam! Super! Witam wszystkie razem i każdą z osobna.
Ja też pije dalej kawę, rozpuszczalna, ograniczylam do jednej filiżanki dziennie i pije słabszaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Uwaga uwaga ogłaszam pojawienie się dziedzica
Całe 4mm szczęścia z bijącym już serduszkiem !!!!!!
Pani doktor powiedziała ze obraz usg jest idealny
Jestem happy!!! Nastepna wizyta za 3 tygodnieMarzycielka111192, Krokodylica, Angela*, Agniechaaaa, Mikuśka, MoniaP, Morwa, Ruda_ann, BlackCatNorL, helagazela, Tusia_87, ktosiowa, vixia, LidziA89, alexast, Raven, be_aduska, Gosiak, Inez87 lubią tę wiadomość
-
Mama-Ali wrote:Uwaga uwaga ogłaszam pojawienie się dziedzica
Jestem happy!!! Nastepna wizyta za 3 tygodnieMama-Ali lubi tę wiadomość
-
Jestem happy!!! Nastepna wizyta za 3 tygodnie
Kochana super ! Szybko to serduszkoMama-Ali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualny
-