Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta i u mnie serduńko
Lekarz mówi, że wszystko dobrze, tyle że wiek ciąży wg USG ocenił na 5tydzień 6 dzień a według miesiączki powinien być 6i 1 dzień. Myślicie, że to niedobrze?
Wielkość maleństwa 2,8mm.Mama-Ali, Lovilovi, ktosiowa, Ruda_ann, Agniechaaaa, Morwa, vixia, Anuśka, Krokodylica, BlackCatNorL, alexast, Raven, be_aduska, helagazela, Inez87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta i u mnie serduńko
Lekarz mówi, że wszystko dobrze, tyle że wiek ciąży wg USG ocenił na 5tydzień 6 dzień a według miesiączki powinien być 6i 1 dzień. Myślicie, że to niedobrze?
Wielkość maleństwa 2,8mm.
Różnica może być do tygodnia . Cieszyć się trzeba że serduszko jest i wszystko w porządkuRuda_ann, Krokodylica, BlackCatNorL lubią tę wiadomość
-
Mika77 wrote:Dziewczęta i u mnie serduńko
Różnica może być do tygodnia . Cieszyć się trzeba że serduszko jest i wszystko w porządku
Super , wiadomość
Mamy 2 serduszko na forum
Brawo , oby tak dalej ! -
No właśnie się zorientowałam że może być nieco młodsza
Wszystkim z nas życzę, żebyśmy mogły ujrzeć te nasze serducha leżące w łóżeczku już w styczniuKrokodylica, Marzycielka111192 lubią tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Dziewczęta i u mnie serduńko
Gratulacje Rosnijcie zdrowo.
A z tą ciąża młodsza to nie chodzi przypadkiem o to,że owulacja się przesunela? Czy się mylę?pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:No właśnie się zorientowałam że może być nieco młodsza
Wszystkim z nas życzę, żebyśmy mogły ujrzeć te nasze serducha leżące w łóżeczku już w styczniu
O tak kochana
Czy któraś z Was idzie ze mna na wizyte 15 maja w poniedziałek? czy bede sama ?pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela* wrote:16 idzie Was dużo z tego co kojarze
Niech mi ktoś powie że 500+ nie zrobiło roboty
Dzwonię do szpitala, w którym prowadziłam ciążę pierwszym razem. Mówię że chcę się umówić do lekarza na prowadzenie ciąży Miła Pani w recepcji pyta grzecznie jaki termin mnie interesuje (oczywiście odpowiadam "najbliższy")
Wiecie co usłyszałam? Jaki jest najbliższy termin do lekarza w szpitalu na Madalińskiego w Warszawie (dość znany szpital im. św. Rodziny)??? 20.06 nie, nie pomyliłam się - 20. czerwca
No babyboom normalnieKrokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny cudowne wiadomości. Ja już czekam za wtorkiem aby też zobaczyć serduszko mam nadzieję.
Paula przykro mi i mam nadzieję,że już nie długo wrócisz tutaj na inny późniejszy wątek. :*Mama-Ali, pietruszkanatki lubią tę wiadomość