WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • makasa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malineczka strasznie mi przykro:(wyrazy współczucia.Też przez to przechodzilam niestety:/

Ludu co jest grane?moje dziecko wciąż nie śpi! !!ktoś mi dzieci podmienil.A może to z wrażeń po tym raczkowaniu po całym mieszkaniu?

ug37uay334snzwle.png

atdc9vvjfum5rj8f.png
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malineczka współczuję :(

Makasa, czytałam że przy raczkowaniu dzieci się psują ze spaniem, więc to chwilowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 23:36

makasa lubi tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • makasa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kroko czyzby zlot w komarowce?Super że wakacjujecie się już i to w lesie.cisza spokój.Moja Maria po działce weekendowej miała zjedzone nogi od komarów więc ostrzegam.
    Nas też raczej czekają wakacje bez męża:/niestety mają dużo roboty i nie dostanie wolnego.

ug37uay334snzwle.png

atdc9vvjfum5rj8f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko gdyby to ode mnoe zalezalo to zrobilabgm po swojemu ale mąz nalegal zeby dopasowac bo to glownie chodzilo o rodzine z jego strony.

Malineczka wspolczuje ale cie rozumiem. Moj dziadek zmarl 3 miesiace przed narodzinami Kubusia. Do tej pory ciezko mi sie z tym pogodzic a minelo 9 miesiecy.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba kurcze jakis niewyraźny. Ma stan podgorączkowy chrype i wieczorem podkaszliwał.... ehhh akurat chlopaki musieli sie przexiebić przed chrzcinami....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana hehe mi nie przeszkadza, wręcz jestem bardzo zadowolona że mogę posłuchać, specjalnie celowałam z wyjazdem na ten zlotowy weekend. :)

Makasa ja jestem z Podkarpacia, nie wiem gdzie jest Komarówka?

Sylwia współczuję.

Ja niestety nie mogę doleczyć gardła, Łucja raczej też, w ogóle dzisiaj jak by bardziej zasmarkana. :/ no nic zobaczymy.
    A do tego od rana leje deszcz i póki co nie wygląda żeby miało przestać więc kisimy się w domku.

• makasa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adam mi zasnął o 23.30 dopiero..
    spał do 5 bez jedzenia.
    Wasze dzieci też najlepsze zainteresowanie mają tym co jest zakazane?Adaś upatrzyl sobie moje ciapy,kable,kontakty,piloty...śmieje się z niego ze to mały piesek.Zabawki nie są aż tak.interesujące

Kroko ktoś pisał ze jest z moich stron i tak jakoś myślałam ze to Ty hehe.Komarowka na Lubelszczyźnie gdzie są organizowane zloty Moto.

ug37uay334snzwle.png

atdc9vvjfum5rj8f.png
  • Mama-Ali Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    makasa wrote:
    Adam mi zasnął o 23.30 dopiero..
    spał do 5 bez jedzenia.
    Wasze dzieci też najlepsze zainteresowanie mają tym co jest zakazane?Adaś upatrzyl sobie moje ciapy,kable,kontakty,piloty...śmieje się z niego ze to mały piesek.Zabawki nie są aż tak.interesujące

Kroko ktoś pisał ze jest z moich stron i tak jakoś myślałam ze to Ty hehe.Komarowka na Lubelszczyźnie gdzie są organizowane zloty Moto.

Piloty, telefony, mój wisiorek, który jest dość ostry.
    Poza tym, wszystko to, co ma w ręce jego siostra.

ex2bgu1r0a0mqp77.png

f2wl3e5eiokd3igu.png
  • małżowinka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makasa to niezłe zasypianie... ale z drugiej strony ja nie pamiętam przerwy 5h ;) a z interesujących rzeczy to najchętniej wszystko co jeszcze w małych rączkach albo buźce nie było,łącznie z cukierniczką, telefonem, opakowaniem pieluch czy też kafelkami ;)

6ce5d64554.png
    6a2c04a9b6.png
  • małżowinka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma któraś z was taką pamiątkową gotową książeczkę dziecka gdzie się wpisuje różne rzeczy typu pierwsze słowa, uśmiech, kiedy wyszły zęby itp. itd. i może polecić? W necie jakieś są ale nie wiem co jest w środku, więc to trochę kot w worku

6ce5d64554.png
    6a2c04a9b6.png
  • Mania1085 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malineczka współczuję :( Trzymaj się kochana...

w5wqvut1rkxwljzl.png
  • Mania1085 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam z kaszką hipp na dobranoc po 6 mc. Młoda dosyć zainteresowana jej smakiem :) Co do słoików typu marchewka to na razie nie da rady :)

w5wqvut1rkxwljzl.png
  • makasa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małżowinka wrote:
    Ma któraś z was taką pamiątkową gotową książeczkę dziecka gdzie się wpisuje różne rzeczy typu pierwsze słowa, uśmiech, kiedy wyszły zęby itp. itd. i może polecić? W necie jakieś są ale nie wiem co jest w środku, więc to trochę kot w worku

Ja dla córki robiłam foto książkę na allegro.Kosztowała mnie ze 30 zl a mogłam ją sama zaprojektować.Synowi też takązrobię

małżowinka lubi tę wiadomość

ug37uay334snzwle.png

atdc9vvjfum5rj8f.png
  • Polaj Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malineczka przyjmij moje kondolencje.

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • Polaj Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś pojechaliśmy do teściów i droga koszmar. Ryk i wrzask łącznie z zanoszeniem się.
    Przyjechaliśmy na miejsce a że teść jest ciężko chory i jest mu zimno to rozpalił w piecu o zgrozo. Teraz wierzymy i przylecialo pełno komarów. Nic jakoś trzeba przetrwać. Niestety są stare kaloryfery bez możliwości zalecenia A w oknach brak moskitiery:(
    Człowiek to szybko przyzwyczaja się do luksusów.

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • Asasa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małżowinka wrote:
    Ja dostałam teraz niedawno książkę moje pierwsze pięć lat Anne Geddes. Bardzo fajna, polecam. Aczkolwiek szkoda, że dopiero teraz, bo niestety niektórych rzeczy już nie pamiętam ;-)

małżowinka lubi tę wiadomość

UAtCp1.png
    mhsv9vvj0znnlhyf.png
  • Asasa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malineczka, kondolencje. Trzymaj się.

UAtCp1.png
    mhsv9vvj0znnlhyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko skoro tak dlugo ciagna sie u was infekcje gardla to moze doszlo do nadkazenia bakteryjnego. Mąż tak mial na przelomie roku. Ciagle nawracajace infekcje gardla i dopiero po antybiotyku przeszło raz na zawsze. Moze zrob Łucji wymaz.

Dziewczyny mam pytanie. Czy to normalne ze dziecko w tym wieku malo sika? Mam wrazenie ze od 2 dni Kuba malo sika. Dzisiaj zienialam pampersa max 3 razy i generalnie bie byly przemoczobe. Tylko troche siku. Od godz 18 jak go przebralam sikal tylko raz. Fakt ze jest u nas strasznie goraco i wilgotno no ale chyba cos nie tak. Zalozylam Kubie woreczek na mocz i na razie od 2h pusto. Zaczynam sie stredowac i oczywiscie spac nie moge.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko skoro tak dlugo ciagna sie u was infekcje gardla to moze doszlo do nadkazenia bakteryjnego. Mąż tak mial na przelomie roku. Ciagle nawracajace infekcje gardla i dopiero po antybiotyku przeszło raz na zawsze. Moze zrob Łucji wymaz.

Dziewczyny mam pytanie. Czy to normalne ze dziecko w tym wieku malo sika? Mam wrazenie ze od 2 dni Kuba malo sika. Dzisiaj zienialam pampersa max 3 razy i generalnie bie byly przemoczobe. Tylko troche siku. Od godz 18 jak go przebralam sikal tylko raz. Fakt ze jest u nas strasznie goraco i wilgotno no ale chyba cos nie tak. Zalozylam Kubie woreczek na mocz i na razie od 2h pusto. Zaczynam sie stredowac i oczywiscie spac nie moge.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam w labie juz grubo ponad 30min masakra. No mam nadzieje ze wynik bedzie ok

‹‹ 1338 1339 1340 1341 1342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ