Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kroko czyzby zlot w komarowce?Super że wakacjujecie się już i to w lesie.cisza spokój.Moja Maria po działce weekendowej miała zjedzone nogi od komarów więc ostrzegam.
Nas też raczej czekają wakacje bez męża:/niestety mają dużo roboty i nie dostanie wolnego. -
nick nieaktualnyKroko gdyby to ode mnoe zalezalo to zrobilabgm po swojemu ale mąz nalegal zeby dopasowac bo to glownie chodzilo o rodzine z jego strony.
Malineczka wspolczuje ale cie rozumiem. Moj dziadek zmarl 3 miesiace przed narodzinami Kubusia. Do tej pory ciezko mi sie z tym pogodzic a minelo 9 miesiecy..... -
nick nieaktualny
-
Ana hehe mi nie przeszkadza, wręcz jestem bardzo zadowolona że mogę posłuchać, specjalnie celowałam z wyjazdem na ten zlotowy weekend.
Makasa ja jestem z Podkarpacia, nie wiem gdzie jest Komarówka?
Sylwia współczuję.
Ja niestety nie mogę doleczyć gardła, Łucja raczej też, w ogóle dzisiaj jak by bardziej zasmarkana. no nic zobaczymy.
A do tego od rana leje deszcz i póki co nie wygląda żeby miało przestać więc kisimy się w domku. -
Adam mi zasnął o 23.30 dopiero..
spał do 5 bez jedzenia.
Wasze dzieci też najlepsze zainteresowanie mają tym co jest zakazane?Adaś upatrzyl sobie moje ciapy,kable,kontakty,piloty...śmieje się z niego ze to mały piesek.Zabawki nie są aż tak.interesujące
Kroko ktoś pisał ze jest z moich stron i tak jakoś myślałam ze to Ty hehe.Komarowka na Lubelszczyźnie gdzie są organizowane zloty Moto.
-
makasa wrote:Adam mi zasnął o 23.30 dopiero..
spał do 5 bez jedzenia.
Wasze dzieci też najlepsze zainteresowanie mają tym co jest zakazane?Adaś upatrzyl sobie moje ciapy,kable,kontakty,piloty...śmieje się z niego ze to mały piesek.Zabawki nie są aż tak.interesujące
Kroko ktoś pisał ze jest z moich stron i tak jakoś myślałam ze to Ty hehe.Komarowka na Lubelszczyźnie gdzie są organizowane zloty Moto.
Piloty, telefony, mój wisiorek, który jest dość ostry.
Poza tym, wszystko to, co ma w ręce jego siostra. -
Makasa to niezłe zasypianie... ale z drugiej strony ja nie pamiętam przerwy 5h a z interesujących rzeczy to najchętniej wszystko co jeszcze w małych rączkach albo buźce nie było,łącznie z cukierniczką, telefonem, opakowaniem pieluch czy też kafelkami
-
małżowinka wrote:Ma któraś z was taką pamiątkową gotową książeczkę dziecka gdzie się wpisuje różne rzeczy typu pierwsze słowa, uśmiech, kiedy wyszły zęby itp. itd. i może polecić? W necie jakieś są ale nie wiem co jest w środku, więc to trochę kot w worku
Ja dla córki robiłam foto książkę na allegro.Kosztowała mnie ze 30 zl a mogłam ją sama zaprojektować.Synowi też takązrobięmałżowinka lubi tę wiadomość
-
My dziś pojechaliśmy do teściów i droga koszmar. Ryk i wrzask łącznie z zanoszeniem się.
Przyjechaliśmy na miejsce a że teść jest ciężko chory i jest mu zimno to rozpalił w piecu o zgrozo. Teraz wierzymy i przylecialo pełno komarów. Nic jakoś trzeba przetrwać. Niestety są stare kaloryfery bez możliwości zalecenia A w oknach brak moskitiery:(
Człowiek to szybko przyzwyczaja się do luksusów.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
małżowinka wrote:Ma któraś z was taką pamiątkową gotową książeczkę dziecka gdzie się wpisuje różne rzeczy typu pierwsze słowa, uśmiech, kiedy wyszły zęby itp. itd. i może polecić? W necie jakieś są ale nie wiem co jest w środku, więc to trochę kot w worku
małżowinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko skoro tak dlugo ciagna sie u was infekcje gardla to moze doszlo do nadkazenia bakteryjnego. Mąż tak mial na przelomie roku. Ciagle nawracajace infekcje gardla i dopiero po antybiotyku przeszło raz na zawsze. Moze zrob Łucji wymaz.
Dziewczyny mam pytanie. Czy to normalne ze dziecko w tym wieku malo sika? Mam wrazenie ze od 2 dni Kuba malo sika. Dzisiaj zienialam pampersa max 3 razy i generalnie bie byly przemoczobe. Tylko troche siku. Od godz 18 jak go przebralam sikal tylko raz. Fakt ze jest u nas strasznie goraco i wilgotno no ale chyba cos nie tak. Zalozylam Kubie woreczek na mocz i na razie od 2h pusto. Zaczynam sie stredowac i oczywiscie spac nie moge. -
nick nieaktualnyKroko skoro tak dlugo ciagna sie u was infekcje gardla to moze doszlo do nadkazenia bakteryjnego. Mąż tak mial na przelomie roku. Ciagle nawracajace infekcje gardla i dopiero po antybiotyku przeszło raz na zawsze. Moze zrob Łucji wymaz.
Dziewczyny mam pytanie. Czy to normalne ze dziecko w tym wieku malo sika? Mam wrazenie ze od 2 dni Kuba malo sika. Dzisiaj zienialam pampersa max 3 razy i generalnie bie byly przemoczobe. Tylko troche siku. Od godz 18 jak go przebralam sikal tylko raz. Fakt ze jest u nas strasznie goraco i wilgotno no ale chyba cos nie tak. Zalozylam Kubie woreczek na mocz i na razie od 2h pusto. Zaczynam sie stredowac i oczywiscie spac nie moge. -
nick nieaktualny