Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastrzyki współczuję. Ja miałam ich dosc po cukrzycy w ciąży i insulinie.
A mi dziś mój wiekowy wózek pękł mąż będzie reanimiwal oby się udało. Dobrze że mam jeszcze drugi mały do auta jak gdzieś jadę z mała.
Śmieje się że albo za dużo ch8dze albo Pati jest za ciężkaCórcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
my spacerkujemy pierwszy raz po tygodniu, choroba powoli odpuszcza. Oleńka wczoraj też sama stała z zabawką w rękach, ponoć z pół minuty, ale to mąż widział, ja się złapałam na końcówkę. Później ciągle próbowała i jej wychodziło, ale nie tak długo.
Krokodylica, Polaj, Megiiii lubią tę wiadomość
♀️- 01.2018
♂️ - 05.2023 -
Bubu najlepszego
Ana zdrowia dla męża
U nas jutro 9 mies. A wczoraj moja urwiska zrobila jeden krok na czworakach do przodu, do tej pory bujała sie tylko na kolanach a przemieszczala sie pełzem
Wczoraj bujala sie i przesunela nogą i ręką ale później juz nie wiedziala co zrobic więc pozycja na żabęana167, Bubu93, Polaj, Krokodylica, makasa, Megiiii, Vilu lubią tę wiadomość
-
Ana zdrowia dla męża
Kroko weź mi nawet nie mów o torcie już mam zagwozdkę gdzie robić, z racji tego że roczek wypada w piątek, a w poniedziałek jest wigilia nie wiem czy jest sens robić roczek u nas, a potem wszyscy 180 km z powrotem do domów, na święta. A imprezy u teściowej po prostu nie widzę, u moich ciasno, no i siedzę i dumam i liczę na cud że się samo rozwiąże
A my dziś byłyśmy się pokazać u stomatologa dziecięcego, dr obejrzała te wszystkie 6 zębów i kazała przyjść do kontroli za 6 m-cy.
Cały dzień poza domem, ale pogoda cudna, "zwiedzałyśmy" wrocławskie parki, ja miałam wizję siedzenia na ławeczce i szydełkowania, a guzik mi z tego wyszedł
A ja jestem ciekawa czy moja będzie zasuwać na czworakach, na razie szybciutko pełza, siada - nadal ze szpagatu i buja się na kolanach, coś jakby chciala ruszyć do przodu ale nie ogarnia jeszcze jak, pada na klatę i niezrażona zasuwa pełzając -
Hej hej.Jak wam noc minęła?U nas w miarę dobrze. Ja jakas zakatarzona jestem i gardło mnie męczy...młody narazie sam walczy.Z nosa mu leci ale przezroczysty po nocy więc narazie nic nie robię z tym.
Zastanawiam się czy nie lepiej kupić na zimę kurtkę i ciepłe spodnie niż kombinezon.Tak naprawdę mam ciepły śpiwór więc napewno na spacerze nie zmarznie...sama nie wiem.Chodzę i szukam kombinezonu ale nic fajnego bo trafiłam. -
Ja myślę o roczku bo u nas 30.12 będą chrzciny a że roczek jest 11.01 to robimy podwójną imprezę. Knajpa juz zamówiona tylko menu wybrać. Słodki stół tez zalatwiony tylko blizej terminu ustalić co dokładnie chcemy, jaki tort i babeczki. Ludziów bedzie jakieś 25szt. Tak że impreza tuż tuż
-
też już od jakiegoś czasu rozmyślam o roczku. Postanowiłam zrobić w domu, będzie tyle samo osób co na nasze urodziny w kwietniu plus ewentualnie chrzestna, jeśli da radę przyjechać. Jednak taka impreza sporo kosztuje w knajpie, w domu wydam połowę z tego, a też chce mi się ją zorganizować. Nawet mam na oku tort z moich wypieków. Będzie 8 lub 9 dorosłych i 3 dzieciaków razem z Olą. Także co chwilę myślę o menu i kompletuje przepisy.
U nas już praktycznie po chorobie. Piękna pogoda u nas, mąż wczoraj i dziś zabrał Ole do teściów, a ja w spokoju się edukuję. Tak jest cudnie, jednak po całym dniu zapinkalania wieczorem ciężko do mnie wszystko dociera.
Dziewczyny myjecie ząbki tą nakładką? Oli idą te 2 ząbki więc wypadałoby tylko ona zasypia wieczorem przy piersi.. i tak szkoda pchać jej na śpiocha jeszcze coś do buzi♀️- 01.2018
♂️ - 05.2023 -
U nas imprezę sponsorują dziadkowie , ja mialam tylko wybrać czas miejsce menu i podać il osób.
Ja nie myje. Starszej tez nie myłam jakoś do roku. Później juz sama się uczyła myć ząbki. Od 2 lat myje elektryczną szczoteczką taką dla dzieci. Ząbki ma zdrowe białe. Od momentu skończenia 3 lat mamy wizyty u dentysty i jest wszytsko jak na ten moment super.Lilly123 lubi tę wiadomość