Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ tu pustki... aż mi głupio pisać, ale... zrobiłam sobie wczoraj prezent mikołajkowy, wysikałam 2 kreski
stere, Lilly123, Krokodylica, Polaj, makasa, ana167, Asasa, inessa, małżowinka, Bubu93, Mania1085, Vilu, Karmelova, Ellasi lubią tę wiadomość
-
A tak się kiedyś zastanawiałam która z nas będzie pierwsza znowu w ciąży.
Faktycznie pustki, chyba wszyskie przeniosły się na fb.
Dzięki za pytania dziewczyny, Łucja nadal bez ospy, jak do poniedziałku jej nie wysypie to już jej nie będzie miała
Ale nie wiem jak to możliwe przy ich calusach i przytulasach. -
Dzięki dziewczyny, wciąż jestem w szoku annaki, tak, chcieliśmy rodzeństwo dla Gwiazdy i to w miarę szybko, ale po tym jak musieliśmy na nią czekać to się nie spodziewałam że tak nam pójdzie... i szczerze mówiąc dopiero do mnie dochodzi że to będzie prawdziwy meksyk... ale co tam, nie my pierwsi i nie ostatni
Krokodylica, małżowinka, Megiiii lubią tę wiadomość
-
Myszka wowow ale extra.Piękne chwilę znowu przed wami:)Na początku może nie będzie lekko ale za 3 lata już będziesz miała dwójkę bawiących się razem dzieci.Ciekawe co tym razem wam się trafi;)
Zdecydowanie na fb więcej się dzieje bo można zdjęcia i filmiki wklejać.I ja się wczoraj pochwalilam jak mój szkrab sobie pomyka:)
O 23.40 też jeszcze lazil taki był szczęśliwy i podekscytowany:D
Krokoa a Zuzia dalej łagodnie przechodzi ospe?Bardzo poważnie myślę o zaszczepieniu też.Krokodylica, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
myszka gratulacje! Zazdroszczę! Ja muszę odczekać, jednak rozum podpowiada, że trzeba wrócić do pracy.
Kroko trzymam kciuki, żeby Łucja nie zachorowała.
Teście zepsuli nam Mikołajki, ale byłam wnerwiona. Mąż pojechał rano z Ola do nich, a ja prędko piekłam ciasta na akcje charytatywną. Teść koniecznie chciał się przebrać za Mikołaja i wręczyć prezenty. ok. o 16.30 wbijam do nich, okazuje się, że maluch nic nie spał chociaż pokazywała, że jest śpiąca od 15. Oni niestety na siłę ją zagadują i zabawiają. Efekt był taki, że w rykach wróciliśmy do domu, a mieliśmy wybrać się na rynek, bo była karuzela, mikolaj i różne atrakcje. Ehh..Myszk@ lubi tę wiadomość
♀️- 01.2018
♂️ - 05.2023 -
Ana szkoda że nie wyszło odpuszczacie całkiem temat rodzenstwa czy może kiedyś jeszcze będziecie próbować?
Lilly, to chyba taka norma u dziadków u mnie w domu też zagadują a brat jeszcze czasem z fochem do mnie że siostrzenica płacze i marudzi i go nie lubi... tydzień temu u tesciów identyczna sytuacja, mówimy ze śpiąca i idziemy na drzemkę, po czym ja jeszcze chwilkę z małżem gadałam a teść ją wziął i zaczął stawiać na nogi, myślałam że mi para uszami pójdzie.
Iza dziś pierwszy raz stanęła sama na nogi przy fotelu i zaraz zaczęła się wspinać na górę, akrobatka mała. Czy Wasze dzieci pierwszy raz stawały w łóżeczku? gwiazda w ogóle nie łapie się szczebelków żeby wstać, traktuje łóżeczko w sumie tylko jako miejsce do spania i ewentualnie chwilki zabawyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Myszka gratulacje
Ja też zazdroszczę pomimo tego, że mały potrafi dać w kość.
Mąż powiedział, że drugie dziecko to raczej nie z nim, więc tego....
Wczoraj z bólem wystawiłam ubrania ciążowe. Dziś zaliczyliśmy ostatni spacer Barlettą i też ją wystawiamy, bo totalny brak miejsca. Mały jedzie w tym wózku jak w puszce. Ale dopiero wieczorem krawcowa przyniosła nam nasz śpiworek i wkładkę do Joie.
Myszka co do wstawiania, to Dawid już od dawna nie śpi w łóżeczku. Wstaje w kojcu, albo trzymając się poduch na łóżku.
Myszk@ lubi tę wiadomość
-
haha Vilu, nie pomyślałam o tym szczerze mówiąc to nawet nie wiem na kiedy mi teraz wypada... poczekam na wizytę u lekarza, jak bedzie to powiemy rodzince.
Megiii, mówisz że taki tragiczny ten wózek? Na początku byłam na niego bardzo nastawiona, ale małżowi wpadło w oko zawieszenie w murano no i na nim pozostaliśmy, a spacerowkę wizualnie mają podobną.
Ana, ale ta Twoja zasuwa Iza usiadła we wrześniu a dopiero się bierze za wstawanie, czasem podrepcze na czworakach, ale ogólnie preferuje pełzanie... ach i w końcu książeczki służą do oglądania a nie pożerania