Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Monikamonia wrote:2 ciąże bez niczego, kolejna na Luteinie i Clexane 0.4. Teraz jestem pod kontrolą immunolog i dała mi Clexane 0.6 i 12 czerwca kontrola czy będzie potrzeba zwiększać dawkę
Niedobrze, taki mam zestaw teraz. Nic, zapisałam się już do hematologa, będę działać - czy by nie spróbować więcej. -
Ruda_ann wrote:Ej Wy też nie możecie wciągnąć brzucha?[/url]
-
Monikamonia wrote:Anuśka - Clexane mam z uwagi na mutacje V Leiden- trombofilie wrodzoną i podwójną mutację MTHFR2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Ja narazie Clexane nie biorę najwyższą dawkę miałam w ostatniej ciąży 0,8, hematolog stwierdził że czy ja biorę czy nie to jest źle, więc prawdopodobnie przyczyna leży gdzie indziej, miałam milion badań i nic nie wykazały, gin przepisze mi Clexane około 12 tc jak będzie jeszcze po co, mi z objawami to jest różnie, zaczęły mnie boleć piersi ale nie aż tak mocno i wczoraj miałam pierwsze mdłości w pracy ale to takie chwilowe
-
nick nieaktualnyMarzycielka111192 wrote:Dzięki Wronka. My też już serduszko widzieliśmy tydzień temu, do tej pory były wzdęcia i bardzo bolące piersi. Mam nadzieję że to tylko taki dzień dzisiaj i jutro wszystko wróci
Ja tez brak objawow, we wtorek wizyta... chcemy zobaczyć piekne seeducho -
Hej dziewczyny
Ja też będę brała clexane ale jeszcze nie wiem w jakiej dawce, gin mówiła że jak.zobaczymy serduszko na usg. Na razie biorę acard.
Znowu wraca mi gardło i kaszel, już kilka dni czułam się lepiej a tu nawrót.jakaś paskudna ta infekcja, boję się żeby nie zaszkodziła maleństwu:(
Ja oprócz pobolewania brzucha też nie ma żadnych objawów, ale u mnie się zaczynają koło 6 tygodnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Hej dziewczyny
Ja też będę brała clexane ale jeszcze nie wiem w jakiej dawce, gin mówiła że jak.zobaczymy serduszko na usg. Na razie biorę acard.
Znowu wraca mi gardło i kaszel, już kilka dni czułam się lepiej a tu nawrót.jakaś paskudna ta infekcja, boję się żeby nie zaszkodziła maleństwu:(
Ja oprócz pobolewania brzucha też nie ma żadnych objawów, ale u mnie się zaczynają koło 6 tygodnia
Mleko z czosnkiem i miodem
Na kaszel szklanka letniej wody cała cutryna i duzo miodu proponuje tez inhalacje z rumianka
Duzi pij trzeba nawilżać śluzówkę
I niech Ci w nosku nie zalega bo rozwijają sie przez to bakterie -
Monikamonia wrote:Badałaś homocysteinę? Moje poronienia najprawdopodobniej były spowodowane hiperhomocysteinemią. Na szczęście dostałam B-Complex i po miesiącu spadła poniżej 10 i dostaliśmy zielone światło, ale nie staraliśmy się bo okazało się, że już zaszłam w ciążę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny