X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej Dziewczyny właśnie jadę na wizytę, denerwuje się straszliwie, mam nadzieje, że usłyszę same dobre wieści. Proszę trzymajcie kciuki... :) <3

Trzymamy kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze :)

• jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej Dziewczyny właśnie jadę na wizytę, denerwuje się straszliwie, mam nadzieje, że usłyszę same dobre wieści. Proszę trzymajcie kciuki... :) <3
    Powodzenia!

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Mama-Ali Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze :)

ex2bgu1r0a0mqp77.png

f2wl3e5eiokd3igu.png
  • Anna 1985 Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

3mam kciuki, daj znać po wizycie.

orsnap9.png
  • niki640 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Zgłaszam się, ja jestem najstarsza ;) Będę rodzić przed 41 urodzinami. Pierwsze dziecko rodziłam w wieku 38 lat.

Gosiak

Czy jesteś z lutówek 2015? Jeśli tak to serdeczne gratulacje :) Nie miałabyś ochoty pochwalić się nowinami o ciąży na naszym starym wątku?
    Podczytuje tutaj troszkę bo domyślam się że znowu jestem w ciąży tylko nie mogę wyprosić od męża zakupu testu ciążowego ;) Trzecia ciąża to już jest kompletnie inna bajka i zupełnie na luzie u mnie a różnica między dziećmi 1,5 roku to i jest przy kim biegać.

Powodzenia wszystkim życzę.

l22nvcqg251x40uy.png

201502024570.png

atdc3e5eopf5p6ow.png
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Kciuki zaciśnięte! :) Powodzenia <3

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Kciuki zaciśnięte :* <3 :)

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i bety. I za Bałwanka trzymam kciuki i za Paulę.

kate88:) lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Marzycielka111192 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oczywiście polubiłam za kciuki :) Nie za rzyganie... Rzygania to nawet trochę zazdroszczę bo u mnie już nic, zero... Nawet lekkich mdłości... Już zaczynam się mocno stresować, że coś znowu jest nie tak :/
    Kochana niczym się nie przejmuj. Zobacz który ja mam tydzień a jeszcze ani razu nie rzygalam. Ostatnio nawet przez 3 dni miałam totalny zanik objawów ciążowych, nawet pisałam tutaj na forum że się strasznue martwię a wczoraj byłam na wizycie i piękny prawie 2 centymetrowy bobas :)

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

dqpr3e5ej28hk4e8.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, w pierwszym poście mamy 1 stycznia podwójnie

Raven lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny cos niedobrze ze mną. Byłam przed chwilką po bułki i ledwo wróciłam do biura. tak mi się w głowie kręci że szok. Myślałam ze zemdleję..... juz czułam mrowienie w głowie. SIedze teraz w robocie i jest troche lepiej ale generalnie to cały czas czuje jakbym miała lekko walnieta głowę :-(.
    Może to z braku sniadania? Bo zjadła dopiero po 10

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jakie jecie witaminy prenatalne? Kupiłam sobie DoppelHerz mama active. Sa z Dha. Nie sa podzielone na trymestry

• K01 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

trzyma kciuki :)

201801181756.png

02.2017 - (*) 7tc - cp, usunięty jajowód
  • Helka891 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny! <3

Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka <3
    nzjds65gjhkwdiz6.png
  • Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Sylwia wrote:
    dziewczyny jakie jecie witaminy prenatalne? Kupiłam sobie DoppelHerz mama active. Sa z Dha. Nie sa podzielone na trymestry

Ja biorę Femibion Natal1

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• Mona_Lisa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka111192 wrote:
    Kochana niczym się nie przejmuj. Zobacz który ja mam tydzień a jeszcze ani razu nie rzygalam. Ostatnio nawet przez 3 dni miałam totalny zanik objawów ciążowych, nawet pisałam tutaj na forum że się strasznue martwię a wczoraj byłam na wizycie i piękny prawie 2 centymetrowy bobas :)

Dziewczęta nie przejmujcie się brakiem objawów :) ja w pierwszej ciąży, gdyby nie to, że maluch był planowany i zrobiłam test ciążowy to w ogóle nie wiedziałabym, że jestem w ciąży ;) ZERO objawów :D no nic, oprócz rosnącego później brzuszka :) więc proszę mi się tu nie zamartwiać tylko cieszyć :D jest jak najbardziej wszystko w porządku :)
    W tej ciąży też żadnych objawów nie mam. Tylko lekko pobolewają piersi. Nic poza tym :)

Marzycielka111192, Krokodylica lubią tę wiadomość

eikts65g4j84egbp.png

bl9cj44jhkk8yo6i.png

• pietruszkanatki Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helagazela wrote:
    Pietruszkanatki, u mnie tez objawy mniejsze, ale zwolniłam rytm i przeszłam w tryb wypoczynkowy (jesteśmy wciaz na urlopie, skończyliśmy zwiedzanie i podróżowanie, bo wciaz mnie mdłości męczyły i w głowie mi sie kręciło od jazdy samochodem). Teraz czuje sie dużo lepiej, moze Ty tez wyhamowalas?
    A moze to po prostu początek 9-go tygodnia juz i objawy słabną? W zeszłej ciąży miałam lekkie mdłości tylko w tygodniu 6-7. Potem sie uciszyło.
    Bede trzymać jutro kciuki!
    Hela, ja ciągle tak samo odpoczywam, tzn non stop plackiem przed tv i tylko gotuje obiad i chodzę siku xD więc w tej kwestii nic się nie zmieniło.
    Skoro mówisz, że u Ciebie też tak wcześnie mdłości zniknęły to może nie będzie źle. Dziś tylko już mam czarne scenariusze i płacze strasznie. Ale może płacze bo inne objawy mi ustąpiły, to teraz płacz i obawy w to miejsce weszły?

yuudyx8dhaa1o8es.png
    Waga maluszka ponad 600 g, moje kochane serduszko <3

Wysłany: 24 maja 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika77 wrote:
    Nic przesadzonego ja wczoraj byłam u doktorka i powiedziałam o zaniku objawów to powiedziała że tak bywa i dała skierowanie na USG dla mojego świętego spokoju. Jutro robię USG. Poprzednia ciąża zatrzymała się na 7 tygodniu i 5 dniu dlatego też bardzo się martwię czy teraz będzie wszystko w porządku
    No to jedziemy na tym samym wózku. O której masz USG jutro? Ja o 18. Trochę żałuję, że wczoraj się nie wepchnelam w kolejkę, tzn i tak bym poszła ostatnia na 21:30:p ale już bym wiedziała. Z drugiej strony miałam nadzieję że dziś objawy wrócą.

yuudyx8dhaa1o8es.png

Wysłany: 24 maja 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka111192 wrote:
    Marzycielka, a wróciły Ci w ogóle te objawy czy nadal się czujesz jakbyś w ciąży nie była? Rozmawiałaś może z lekarzem o ich zaniku?

yuudyx8dhaa1o8es.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 2200... po temacie juz tak naprawdę, mam się pojawić w klinice za tydzień, chyba, ze zacznę krwawić wcześniej...

‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ