Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Hej Dziewczyny właśnie jadę na wizytę, denerwuje się straszliwie, mam nadzieje, że usłyszę same dobre wieści. Proszę trzymajcie kciuki...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Gosiak wrote:Zgłaszam się, ja jestem najstarsza Będę rodzić przed 41 urodzinami. Pierwsze dziecko rodziłam w wieku 38 lat.
Gosiak
Czy jesteś z lutówek 2015? Jeśli tak to serdeczne gratulacje Nie miałabyś ochoty pochwalić się nowinami o ciąży na naszym starym wątku?
Podczytuje tutaj troszkę bo domyślam się że znowu jestem w ciąży tylko nie mogę wyprosić od męża zakupu testu ciążowego Trzecia ciąża to już jest kompletnie inna bajka i zupełnie na luzie u mnie a różnica między dziećmi 1,5 roku to i jest przy kim biegać.
Powodzenia wszystkim życzę. -
Anuśka wrote:Oczywiście polubiłam za kciuki Nie za rzyganie... Rzygania to nawet trochę zazdroszczę bo u mnie już nic, zero... Nawet lekkich mdłości... Już zaczynam się mocno stresować, że coś znowu jest nie tak
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj dziewczyny cos niedobrze ze mną. Byłam przed chwilką po bułki i ledwo wróciłam do biura. tak mi się w głowie kręci że szok. Myślałam ze zemdleję..... juz czułam mrowienie w głowie. SIedze teraz w robocie i jest troche lepiej ale generalnie to cały czas czuje jakbym miała lekko walnieta głowę .
Może to z braku sniadania? Bo zjadła dopiero po 10 -
nick nieaktualny
-
Marzycielka111192 wrote:Kochana niczym się nie przejmuj. Zobacz który ja mam tydzień a jeszcze ani razu nie rzygalam. Ostatnio nawet przez 3 dni miałam totalny zanik objawów ciążowych, nawet pisałam tutaj na forum że się strasznue martwię a wczoraj byłam na wizycie i piękny prawie 2 centymetrowy bobas
Dziewczęta nie przejmujcie się brakiem objawów ja w pierwszej ciąży, gdyby nie to, że maluch był planowany i zrobiłam test ciążowy to w ogóle nie wiedziałabym, że jestem w ciąży ZERO objawów no nic, oprócz rosnącego później brzuszka więc proszę mi się tu nie zamartwiać tylko cieszyć jest jak najbardziej wszystko w porządku
W tej ciąży też żadnych objawów nie mam. Tylko lekko pobolewają piersi. Nic poza tymMarzycielka111192, Krokodylica lubią tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
helagazela wrote:Pietruszkanatki, u mnie tez objawy mniejsze, ale zwolniłam rytm i przeszłam w tryb wypoczynkowy (jesteśmy wciaz na urlopie, skończyliśmy zwiedzanie i podróżowanie, bo wciaz mnie mdłości męczyły i w głowie mi sie kręciło od jazdy samochodem). Teraz czuje sie dużo lepiej, moze Ty tez wyhamowalas?
A moze to po prostu początek 9-go tygodnia juz i objawy słabną? W zeszłej ciąży miałam lekkie mdłości tylko w tygodniu 6-7. Potem sie uciszyło.
Bede trzymać jutro kciuki!
Skoro mówisz, że u Ciebie też tak wcześnie mdłości zniknęły to może nie będzie źle. Dziś tylko już mam czarne scenariusze i płacze strasznie. Ale może płacze bo inne objawy mi ustąpiły, to teraz płacz i obawy w to miejsce weszły? -
Mika77 wrote:Nic przesadzonego ja wczoraj byłam u doktorka i powiedziałam o zaniku objawów to powiedziała że tak bywa i dała skierowanie na USG dla mojego świętego spokoju. Jutro robię USG. Poprzednia ciąża zatrzymała się na 7 tygodniu i 5 dniu dlatego też bardzo się martwię czy teraz będzie wszystko w porządku
-
Marzycielka111192 wrote:Kochana niczym się nie przejmuj. Zobacz który ja mam tydzień a jeszcze ani razu nie rzygalam. Ostatnio nawet przez 3 dni miałam totalny zanik objawów ciążowych, nawet pisałam tutaj na forum że się strasznue martwię a wczoraj byłam na wizycie i piękny prawie 2 centymetrowy bobas
-
nick nieaktualny