Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Gratuluję wszystkich dobrych wieści :* trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
My jesteśmy z moją mamą w szpitalu , bo ma mieć kardiowersję, trzymajcie kciuki
trzymam kciukiMorwa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Gratuluję wszystkich dobrych wieści :* trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
My jesteśmy z moją mamą w szpitalu , bo ma mieć kardiowersję, trzymajcie kciukiTo jest chyba taki zabieg, który nie jest obarczony zbyt dużym ryzykiem...
Mam nadzieję, że uda się przywrócić odpowiedni rytm matczynemu sercuByłby to fajny prezent na dzień matki
Morwa lubi tę wiadomość
-
Magdalenna wrote:Darin na boreliozę nie ma szczepionki. Jak jest rumień trzeba wziąć antybiotyk i tyle w temacie. Im szybciej tym lepiej.
Jeśli chodzi o metodę ilads to o ile mi wiadomo nie ma żadnego naukowego potwierdzenia. Nie polecamWg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Krokodylica gratulacje dla Franka i rodziców
niech zdrowo rośnie
Ja dopiero o 18 dziś... Ile czasu jeszcze.
Całe szczęście idę do promotorki, zakupy, obiad, jakoś zlecino i dziś chociaż trochę mdłości z rana powróciły więc i nadzieja jest że wszystko w porządku
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:S1985 kciuki!
Morwa powodzenia dla mamy.
Na boleriozie w ogóle się nie znam więc nie pomogę.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyHelka891 wrote:Popieram Magdę.
tak jak Dziewczyny radzą od razu antybiotyk - wtedy krętki mają mniejsze szanse rozsiać się po organizmie
w innych przypadkach często "siedzą sobie" uśpione i atakują w sprzyjających warunkach, można też nigdy nie zachorować ale po co ryzykować, zwłaszcza, że jesteś w ciąży -
Magdalenna wrote:Ratunku dziewczyny. Siedzę z babcią u lekarza i mnie nosi. Cyrki ja zwykle. A czemu ludzie tyle siedzą w gabinecie? A ona będzie szybciej. A ile można czekać?
Mam dosyć. Następnym razem wyśle z nią męża
Starość rządzi się swoimi prawami. Cierpliwość i wyrozumiałość - życzę Ci abyś jej zaznala na stare lata. Mój ukochany Dziadek niedawno mnie opuścił i oddalabym wiele żeby móc posłuchać choć raz jego "marudzenia". -
Tak. Tylko Tu są wszyscy ciężko chorzy. Ja na co dzień że starszymi ludźmi pracuje i mam do nich cierpliwość. A babcia tak się tylko w poczekalni zachowuje. Na co dzień jest sprawna i sanodzielna. Gdyby była dementywna to co innego. A to jest zwykłe narzekanie niezależne od wieku
.
A forum jest po to żeby się też wyżalic. Lepiej tu niż się na babci wyżyć. Takie moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 10:58
Agness12, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do boreliozy to od razu lecz antybiotykiem, ale jesli mozesz to bym sie wstrzymala jeszcze tydzien i zrobila nadania na borelioze bo taki rumień moze byc od ugryzienia komara lub muchy końckiej. Przynajmniej ja tak mam. Jak mnie giez ugryzł to miała rumień o rednicy kilka xcentymetrów przez 2 miesiace.
Przy boreliozie rumień najczęsciej wygląda jak okrąg - tylko na zewnatrz jest czerwone.
Badanie na boreliozy wykonuje sie 3 tyg po ugryzieniu. Przegadaj to jeszcze z ginem lub lekarzem rodzinnym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalenna wrote:Tak. Tylko Tu są wszyscy ciężko chorzy. Ja na co dzień że starszymi ludźmi pracuje i mam do nich cierpliwość. A babcia tak się tylko w poczekalni zachowuje. Na co dzień jest sprawna i sanodzielna. Gdyby była dementywna to co innego. A to jest zwykłe narzekanie niezależne od wieku
.
A forum jest po to żeby się też wyżalic. Lepiej tu niż się na babci wyżyć. Takie moje zdanie
ja dzisiaj nie wytrzymałam i powiedziałam mamie..... ucieszyła się... chciałam powiedziec jak bede miała 100% pewność że jest serduszko..... ale tak sie stresuje od wczoraj ze musiałam powiedzieć -
Magdalenna wrote:Tak. Tylko Tu są wszyscy ciężko chorzy. Ja na co dzień że starszymi ludźmi pracuje i mam do nich cierpliwość. A babcia tak się tylko w poczekalni zachowuje. Na co dzień jest sprawna i sanodzielna. Gdyby była dementywna to co innego. A to jest zwykłe narzekanie niezależne od wieku
.
A forum jest po to żeby się też wyżalic. Lepiej tu niż się na babci wyżyć. Takie moje zdanie -
Ja zwykle nawet nie muszę się hamować. Kwestia przyzwyczajenia. Ale lepiej moim zdaniem to z siebie wyrzucić tu niż się z babcią kłócić. Ale cóż łatwo oceniać, że jestem złożą i babci nie kocham. A ja wolę zagryżć zęby i siedzieć cicho, znosząc te dziwactwa.
Be_aduska jak chcesz robić burzę w szklance wody to powodzenia. Przeczytaj jeszcze raz że zrozumieniem. Ja się nie dam wciągnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 11:06
Agness12, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*Sylwia wrote:Co do boreliozy to od razu lecz antybiotykiem, ale jesli mozesz to bym sie wstrzymala jeszcze tydzien i zrobila nadania na borelioze bo taki rumień moze byc od ugryzienia komara lub muchy końckiej. Przynajmniej ja tak mam. Jak mnie giez ugryzł to miała rumień o rednicy kilka xcentymetrów przez 2 miesiace.
Przy boreliozie rumień najczęsciej wygląda jak okrąg - tylko na zewnatrz jest czerwone.
Badanie na boreliozy wykonuje sie 3 tyg po ugryzieniu. Przegadaj to jeszcze z ginem lub lekarzem rodzinnym