Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl25 wrote:Iza widzisz nie zawsze warto słuchać lekarzy oni niestety patrzą tak że każda kobieta ma owu do 15 dc i koniec . Zupełnie jakby niedopuszczali myśli ze możemy mieć później i my się później stresujemy
. Najważniejsze że jest dobrze
. Ja już nie mogę się doczekać drugiej wizyty 13 czerwca i nawet nie wiecie jak czas mi się wclecze... może też przez to ze nie pracuje już ale dzidzia jest dla mnie ważniejsze niż praca
izalika lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Izalika, ale super! Bardzo, bardzo się cieszę
Alexast, no właśnie ja progesteron mam dobry - między 30-40ng/ml, biorę luteinę 350mg, a plamienia są. Gin nie wie skąd, bo przy badaniu nic nie widać
Dzięki za słowa o tych pęcherzykach. Jak czytam, że z tego są dzieci to zaczynam wierzyć
Mama Ali, mój mąż bardzo podobnie jak Twój uczestniczy w wychowaniu synkaBardzo sobie to cenię i uważam, że jest cudownym ojcem, choć raczej mu o tym nie mówię :] Z racji wykształcenia i jakiegoś większego obycia z tematem, kwestię szczepionek, rozszerzania diety itp. ogarniam ja.
Mnie męczy ciągłe mulenie. Podobno świeży imbir pomaga. Właśnie kupiłam i zaraz będę testować. Niby ciąża to nie choroba, ale zdrowo to ja się nie czujęizalika lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
summersun wrote:Dziewczynki, dzisiaj zaczynam 7 tydzień (6t0d). Pęcherzyk 9.9 mm, zarodek 3.3 mm, nie widać ciałka zółtkowego, nie ma serduszka. Panikować...?
teraz mamy 8+4 I dwucentymetrowy dzidziuś
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Można dołączyć?
Od niedzieli cieszymy się II kreseczkami, wstępny termin z owu wychodzi na 30.01.
To moje 3 dziecko, mam już 2 córeczki 2.5 roku i 10.5 mca, więc nie powiem, ale liczymy na małego siurka
Gratuluję wszystkim mamusiom i życzę nudnych i bezproblemowych ciąż
Pozdrawiam.Marzycielka111192, emerald_m, Morwa, Magdalenna, FreshMm, Gosiak, BlackCatNorL, Ellasi, be_aduska, izalika, Krokodylica, Raven, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
summersun wrote:Dziewczynki, dzisiaj zaczynam 7 tydzień (6t0d). Pęcherzyk 9.9 mm, zarodek 3.3 mm, nie widać ciałka zółtkowego, nie ma serduszka. Panikować...?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Rybaaaa wrote:Hej dziewczyny
Można dołączyć?
Od niedzieli cieszymy się II kreseczkami, wstępny termin z owu wychodzi na 30.01.
To moje 3 dziecko, mam już 2 córeczki 2.5 roku i 10.5 mca, więc nie powiem, ale liczymy na małego siurka
Gratuluję wszystkim mamusiom i życzę nudnych i bezproblemowych ciąż
Pozdrawiam.
Hejoczywiście,że można a nawet trzeba
im nas więcej- tym lepiej.
Rybaaaa lubi tę wiadomość