Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka wrote:Ja też mam wizytę na 9 rano 26 ale nie wiem jak to będzie jak nie wyjdę ze szpitala na prenatalne musiałabym jechać 100 km ewentualnie prywatnie u mnie w mieście zrobić no xobaczymy co to będzie
Kochana Ty nadal w szpitalu ? Jeśli wyjdziesz do tego czasu , a daj Wam Bóg, to lepiej nie ryzykuj tak długą jazdą
Trzymam mocno za Was kciuki -
emerald_m wrote:Dzięki dziewczyny
Mam prenatalne 28.06.o 13.45. 22 pobierają mi krew na biochemię, więc wyniki będą u lekarki na usg. Na razie jestem spokojna, ale podejrzewam, że moja noc 27/28 też będzie ciężka.emerald_m lubi tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Dziewczyny mam pytanie, chyba narozrabiałam buuu
Z uwagi na potworną bladość wpadłam na cudowny pomysł żeby się trochę samoopalaczem w mgiełce " psiuknąć" ... Po fakcie czytam, że zdania są podzielone w tej sprawie i że tego typu produkty mogą szkodzić w ciąży
Macie jakąś szerszą wiedzę w tym temacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 21:46
-
Dzień dobry
Jak nocka?
U mnie średnio. Strasznie się wczoraj obżarłam i było mi potwornie ciężko. Ugotowałam sobie gar bobu i zjadłam ponad pół kilo.
Dziś od rana męczą mnie mdłości, co rzadko się zdarza, bo zwykle pojawiają się po południu.
Plus taki, że patrzę za okno i zza chmur wychodzi słońce
Wszystkim życzę słoneczka i miłej niedzieli, bez mdłości i wymiotów.ktosiowa lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Hejka dziewczyny:-)
Widzę że nie jestem sama z tym lataniem do toalety w nocy 4 razy . Z córką nie pamiętam żeby na początku ciąży tak latałam pamiętam że na końcu ciąży to co 5 min. Ja 27 na wizytę do lekarza a na lepsze usg dopiero 17 lipca bo chodzę państwowo.