Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:dobra zadzowniłam drugi raz i sie przepisałam na 30 czerwca na to zeby sie umówić na prenetalne czyli 30 czerwca bede 11t1d i po tygodniu badania chyba juz lepiej ?
jasne. 12tydz i 1 dzień jest idealnies1985, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Na 14:40 czyli już niedługo Aaaaa
Ja już w domku. Zupka się gotuje i mam czas dla siebie. Dawno tak krótko nie pracowałam, tylko do 12 no ale należy mi się
O 17 przyjedzie mąż i jedziemy na wizytę. Jeszcze tylko 4 godziny!alexast, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
To mi umknęło ze dopiero będzie się umawiac, na umawianie się za późno ale dobrze ze zmienilas s1985 . Mnie lakrz tak mówił ze to będzie 14 tc wg ostatniego usg a wg wcześniejszego 13t4/5d . Dzieciak mi szybko rośnie chyba
. Wg owulacji dziś jestem 10t4d a w dniu badania wg tego terminu będę 13t5d
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny
Czy macie duzo sluzu?
Nie wiem czy u mnie znowu infekcja czy co. Czasami troszke mniej czasami wiecej ale generalnie mam duzo i w kolorze zoltym. NIc za bardzo nie swedzie... i tak juz 2 tygodnie od czasu skonczenia antybiotyku. Cały czas biore tez provag.....
wizyte mma za tydzien we wtorek i nie wiem czy przekładac na czwartek teraz... -
Girl25 wrote:Morwa a duże opóźnienie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 14:43
-
*Sylwia wrote:czesc dziewczyny
Czy macie duzo sluzu?
Nie wiem czy u mnie znowu infekcja czy co. Czasami troszke mniej czasami wiecej ale generalnie mam duzo i w kolorze zoltym. NIc za bardzo nie swedzie... i tak juz 2 tygodnie od czasu skonczenia antybiotyku. Cały czas biore tez provag.....
wizyte mma za tydzien we wtorek i nie wiem czy przekładac na czwartek teraz...
Ja mam średnio na jeża. Raz bardzo dużo raz mniej. Myślę, że dopóki nic nie swędzi to to jest normalny ciążowy objaw. W ciąży tego śluzu jest więcej niż zazwyczaj.
Morwa Myślę o Tobie i mocno trzymam kciuki -
Morwa wrote:Haha jak to w Polsce. Przed chwileczką weszła dziewczyna ,która miałam na 13:40. Ma bliźniaki ,więc dłużej potrwa. Poza tym przede mną jeszcze jedna pani. Masakracja... to sobie posiedzę.
o matko... ja myślałam, że ty już w środku i lekarz już mierzy maluszka, a tu takie opóźnienie...
-
Morwa wrote:Haha jak to w Polsce. Przed chwileczką weszła dziewczyna ,która miałam na 13:40. Ma bliźniaki ,więc dłużej potrwa. Poza tym przede mną jeszcze jedna pani. Masakracja... to sobie posiedzę.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyalexast wrote:Ja mam średnio na jeża. Raz bardzo dużo raz mniej. Myślę, że dopóki nic nie swędzi to to jest normalny ciążowy objaw. W ciąży tego śluzu jest więcej niż zazwyczaj.
Morwa Myślę o Tobie i mocno trzymam kciuki
No mam nadzieje, bo się zachlastam jak znowu infekcja. Czasami cos tam troche swędzi, ale nie nasila sie nic
Czasami widze jakies grudki ale czasami w ogóle nie ma przez kilka dni. Ale żółty kolor może być?
Jutro mam wizyte u gina na nfz (licze na skierowanie na badania) - nie ufam mu ale może powie czy infekcja czy nie... -
nick nieaktualnybtw dzisiaj zaczynam 10ty tydzien.
nie wiem czy to przez duphaston ale mam mdlosci czesto...
mam tez dośc niskie cisnienie. jak nic nie robie w domu tzn nie wracam z zamupów ani nie jestem po pracy to dolene mam w granicach 60-65 a górne 90-105, tetno tez około 55-60. Musze gina zapytac bo to jest masakra....spac mi sie chce, kawa nie pomaga
-
Kurcze ja się obawiam że babka w rejestracji za wcześnie mnie umowila na prenatalne. Będzie to 11t3d. Teoretycznie ok, ale praktycznie dziecko może mieć mniej niż 45mm. Teraz nie wiem czy przełożyć o tydzień czy poczekać do piątku na zwykłą wizytę i zapytać lekarza czy będzie ok, tylko co jeśli później nie będzie terminu wolnego
(*) 01.2016 9 tc- cp
07.05.2017- II kreski
18.05.2017 fasolka ns USG
01.06.2017 bijące
Matko Boża, miej nas w opiece. -
nick nieaktualny