Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka111192 wrote:Chyba znalazłam serduszko!
od razu jak się obudziłam przełożyłam, 5 minut i jest
wydaje mi się tylko że trochę wolno ale może jeszcze śpi
Ja też za pierwszym razem nie mogłam znaleźć serduszka i obraziłam się na detektor i schowałam go do szafyAle nie dawało mi to spokoju i znowu zaczęłam... i już znalazłam
z tym że tylko przez chwilę właśnie, bo jakby Bobo uciekł gdzieś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 10:42
-
Ja też już krew oddałam
Wyniki teoretycznie mogę sprawdzić dzisiaj na koncie w Invicta, ale musiałabym się przyjechać wyrobić jakaś kartę, która udostępni mi dane do konta on-line. Ale nie chce mi się
Odbiorę jutro chyba, że moja mama zdąży sprawdzić, bo jest pielęgniarką i to u niej pobieram zawszeZależy o której wyjdzie z pracy
Dzisiaj chyba odpalę pierwszy raz płytę Lewandowskiej dla kobiet w ciąży.Trzeba trochę zacząć się ruszać po tych 3 miesiącach. Zawsze byłam aktywna fizycznie, ale odpuściłam w początkowej fazie ciąży.
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
-
Krokodylica wrote:Kurcze mam nadzieję że przestanę do wieczora wymiotować, bo męczy mnie od rana a trzeba jakoś na wizytę dojechać.
Ja nie wiem jak Ty dajesz rade w tymi wymiotami...ja jak na złość wchodze w dobry czas i znów wymiotowałam. Najgorsze że wcale nie jest lepiej. Do tego ból głowy i już mi sie płakać chce, bo wczoraj tez mega mdłosci a przedwczoraj też wymioty.
-
hey
super, ze wszystkie wczorajsze wizyty udane
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
ja dziś kierunek lekarz bo wczoraj zaczełam kaszlec a dzis mnie ucho pobolewa.. od naczelniczki usłyszałam dzis, zę :ciazą to nie choroba" jak jej powiedziałam ze moze wyjsc ze pojde na zwolnienie na kilka nid.. a tak mnie wspierala jak sie o ciazy dowiedziala.. no trudno -
A ja dzisiaj dostałam pismo-ostrzeżenie od odpowiednika polskiego ZUSu że mam wracać do pracy bo jestem 2 mce na L4 i ciąża to nie choroba...i że przestaną mi wypłacać chorobowe. Nie wiem co zrobię bo to stresująca praca fizyczna. Cały czas pod górę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 12:43
-
Inez87 wrote:A ja dzisiaj dostałam pismo-ostrzeżenie od odpowiednika polskiego ZUSu że mam wracać do pracy bo jestem 2 mce na L4 i ciąża to nie choroba...i że przestaną mi wypłacać chorobowe. Nie wiem co zrobię bo to stresująca praca fizyczna. Cały czas pod górę
Coooo? To jakieś jaja chybamasakra !
-
Lovilovi wrote:Coooo? To jakieś jaja chyba
masakra !
A wiecie co mi wczoraj powiedziała lekarka rodzinna (polka) jak zapytałam czemu nie ma badan prenatalnych: selekcja naturalna. No załamka normalnie. -
annaki wrote:Witam, jestem nowa, termin 20.01.2018
Czeeść!
Ja dziś z rana musiałam śmignąć do biura na spotkanie z szefem. Poinformowałam go o ciąży, ale w sumie ze spokojem to przyjęli - mam takie stanowisko (i jeszcze na własnej DG), że w sumie mogę pracować do końca ciąży nawet z łóżka w domu, a jak zniknę na trochę po porodzie, to pewnie też się firma nie zawali.Przynajmniej taką mam nadzieję...
Ale za to teraz mam spadek energii, jeszcze duszno strasznie mam w domu, a leje i burza, więc nie da się przewietrzyć...