Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:To dajcie mi też linka
przyjmij moje zaproszenie do przyjaciółek to dam ci namiary na swojego facebooka. Muszę mieć Cię w znajomych na Facebooku aby móc Cię dodać do naszej grupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 12:29
-
Lovilovi wrote:Faktycznie forum obumiera... No szkoda, że wszystkie się przenosicie.
Chyba muszę poszukać innego forum
Bo fb nie posiadam i nie będę zakładać.
Miło było was poznać -
Właśnie dziewczyny, nie uciekajcie z tego forum. Ja tu cały czas będę
z resztą ja jestem trochę sentymentalna lubię wracać tam gdzie jest miło
I też się nie udzielam jak nie mam o czymś pojęcia, a że to moja pierwsza ciąża to ogólnie rzecz biorąc to wiedzę mam marną
Sylwia obserwuj się czy nie będziesz miała zaburzeń widzenia, świadomości albo nudności (chyba że nadal masz typowe nudności ciążowe). Jeśli nic z podobnych objawów nie wystąpi to wydaje mi się że powinno być wszystko ok. Ale mamy na forum dwie lekarki więc niech może one się lepiej wypowiedzą.[/url]
-
Cześć. Wybaczcie że się tak rzadko udzielam. Mam teraz sajgon w pracy i w domu a co za tym idzie czasu mniej. Do tego mój synuś się pochorował więc nie mam czasu na nic. Muszę się jednak pochwalić bo jestem przeszczęsliwa. Wczoraj byłam na prenatalnych. Moja dzidzia ma 6,4 cm. Jest zdrowa i na dodatek wygląda na dziewczynkę!!! Moje marzenia się spełniają.
Co do grupy na fb jak mogę to też poprosze o dodanie mnie do członków, na fb dużo łatwiej się pisze czy wrzuca zdjęcia...kate88:), Jeżyna37, helagazela, Patrycja27, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Karmelova wrote:Morwa to w takim razie i ja poproszę o link do fb. Nie chciałam się tam przenosić bo tutaj jest trochę bardziej anonimowo ale cóż
Ja ostatnio odkryłam że mnie boli głowa jak mam niskie ciśnienie. Kilka dni temu miałam 95/60 i myślałam że padnę. Mała kawa na trochę pomogła a zapobiegawczo i ze skutkiem zaczęłam stosować spacery
Na ostatniej wizycie z tego wrażenia nawet nie zapytałam gdzie u mnie jest łożysko. Na następnej dopytam, chociaż kolejne usg mam dopiero 21 sierpnia więc kawał czasu.)
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
nick nieaktualny
-
Sylwia powiem szczerze, że nie mam pojęcia jakie jest postępowanie u ciężarnej w takiej sytuacji. Pewnie gdyby o mnie chodziło to poszlabym na IP dla pewności.
Ja się na fejsa nie planuję przenosić. Forum mi odpowiada i póki wątek działa to będę tutajjolka1222, Patrycja27, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:Nudnosci mialam rano ale zjadlam i jest ok. Troche boli mnie glowa ale nie musi byc od tego.... ehhhh nie wiem jak dotrwam do czwartku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 13:55
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
MoniaP wrote:Cześć. Wybaczcie że się tak rzadko udzielam. Mam teraz sajgon w pracy i w domu a co za tym idzie czasu mniej. Do tego mój synuś się pochorował więc nie mam czasu na nic. Muszę się jednak pochwalić bo jestem przeszczęsliwa. Wczoraj byłam na prenatalnych. Moja dzidzia ma 6,4 cm. Jest zdrowa i na dodatek wygląda na dziewczynkę!!! Moje marzenia się spełniają.
Co do grupy na fb jak mogę to też poprosze o dodanie mnie do członków, na fb dużo łatwiej się pisze czy wrzuca zdjęcia...MoniaP lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mi też dzisiaj głowa pęka
u nas jest straszny skwar. Pojechaliśmy z mężem na zakupy spożywcze to nawet mi się myśleć nie chciało, mówię do niego że ja to chyba tylko ciałem dzisiaj biorę udział w tych zakupach. Bo głowa nie myśli wcale
Ale już jesteśmy w domku i teraz tylko odpoczywać. Później zrobię sok ze szpinaku a na wieczorny deser maliny pod kruszonką z lodami -
Lovilovi wrote:Faktycznie forum obumiera... No szkoda, że wszystkie się przenosicie.
Chyba muszę poszukać innego forum
Bo fb nie posiadam i nie będę zakładać.
Miło było was poznać
To jest moja druga ciaza i dlatego jest mi latwiej nie mam tylu watpliwosci.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Sylwia moja siostra się zatruła gazem z piecyka, ona zemdlała jej współlokatorka nie, ale obie leżały 3 dni w szpitalu, pewnie dlatego, że było wezwane pogotowie i staż pożarna. Wiem, że podawali im tlen i jakieś kroplówki. Ale jeśli dobrze się czujecie to myślę, że w tak krótkim czasie raczej się nie zatrułaś.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny