Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka111192 wrote:Lovilovi ja też już chyba się zamotalam w tym co piszesz bo na pierwszej stronie masz podane 5.01 więc jeszcze inaczej
ale nie ma co się zastanawiać. Nasze dzieciaczki i tak wyjdą wtedy kiedy będą chciały
No właśnie, bo to było z pierwszego usg i z om ten termin chyba... ostatecznie doktorka wybrała termin 01.01 -
nick nieaktualny
-
To ciekawe, bo moja córa mówi do brzucha, całuje go, mówi, że będzie się dzidzią opiekować, przytulać i pomagać mu zmieniać pieluszki. Każde dziecko inne. Zobaczymy też po porodzie jak to będzie. Czytałam gdzieś bardzo mądry tekst. Że rodzice powinni sobie wyobrazić, że np. mąż przychodzi i mówi: kochanie, tak bardzo Cię kocham, że postanowiłem wziąć sobie młodszą, ładniejszą żonę - zamieszka z nami i będę ją kochał tak samo jak Ciebie. Potem przychodzi i mówi: będzie spała teraz ze mną w moim łóżku, a Ty się przenieś do drugiego pokoju, potem mówi: daj jej swojego laptopa i telefon, bo ona też chce pokorzystać z internetu (porównanie do zabawek). Właśnie tak czuje się starsze dziecko. Trzeba to sobie wyobrazić i wtedy na pewno będzie się miało więcej cierpliwości i czułości do tego starszego nawet jak się będzie bardzo źle zachowywać.
Jeżyna37, helagazela, Magdalenna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.ja mam prenetalne na 19 tego i to będzie 12+5 i zastanawiam się czy nie za późno bo dzidzia niby o 4 dni starsza.Ale umawiałam się na początku ciąży więc już teraz inne terminy zajęte.nie wiem co teraz.
Natki co do płci też tak uważam.U nas jest podobnie
Aenu super wieści
ŚwinkaMinka u nas podobnie i nawet pyta czemu masz taki duży brzuszek.co tam jest?
Dziewczyny co do apetytu. Czy któraś z Was ma może napady głodu?
Ja jestem tak głodna że nie wytrzymuje 2 h bez jedzenia. A jak nie zjem to mi słabo i kręci się w głowie.nawet w nocy wstaje głodna i muszę zjeść bo inaczej nie mogę zasnąć. Wcześnie tak nie miałam.nie wiem co robić,jak to powstrzymać tym bardziej że mam skłonności do tycianatki89 lubi tę wiadomość
-
Polaj wrote:Moj mlody tez tak mowi jednak jak slyszy placz dziecka to zatyka uszy...
A artykul fajnie napisany. -
Nadin wrote:O jakie dobre wieści z wizyt
Ja dziś wstąpiłam do Smyka i nie mogłam się oprzeć-kupiłam czapeczki dla Ludzikawiem że tam drogo i strasznie nie poszaleje ale już bym chciała coś dla naszego maluszka kupić
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny.ja mam prenetalne na 19 tego i to będzie 12+5 i zastanawiam się czy nie za późno bo dzidzia niby o 4 dni starsza.Ale umawiałam się na początku ciąży więc już teraz inne terminy zajęte.nie wiem co teraz.
Natki co do płci też tak uważam.U nas jest podobnie
Aenu super wieści
ŚwinkaMinka u nas podobnie i nawet pyta czemu masz taki duży brzuszek.co tam jest?
Dziewczyny co do apetytu. Czy któraś z Was ma może napady głodu?
Ja jestem tak głodna że nie wytrzymuje 2 h bez jedzenia. A jak nie zjem to mi słabo i kręci się w głowie.nawet w nocy wstaje głodna i muszę zjeść bo inaczej nie mogę zasnąć. Wcześnie tak nie miałam.nie wiem co robić,jak to powstrzymać tym bardziej że mam skłonności do tycia
Ja co chwilę coś podjadam ;P wiecznie jestem głodna... -
Gratuluję dziewuszki udanych "wizytów"! Ja siedzę w poczekalni ale lekkie opóźnionko jak zwykle grrr Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 18:28
Aenu, kasha86, natki89, moniczko., Morwa, Ikarzyca, Krokodylica lubią tę wiadomość