Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarmelova wrote:Ja specjalnie "z okazji ciąży" kupiłam Lactacyd bo niby taki dobry. Tak mnie po nim piekło że po kąpieli musiałam się pół godziny wietrzyć
Teraz używam Soraya Lactissima dla kobiet w ciąży i jest ok. -
nick nieaktualnyPatrycja27 wrote:Hej dziewczyny ja trafiłam dzisiaj do szpitala z plamieniami różowymi nie wiedzą od czego to może być bo krwiaka nie mam z dzidziusiem wszystko wporzadku mam lezec i zostawili mnie na obserwacji odezwę się jak będę coś wiedziala bo pobierali mi krew i badali mocz o 20 ma być obchod trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 22:53
Patrycja27 lubi tę wiadomość
-
no, w końcu mam chwilę, żeby napisać.. Dzisiaj zaczęliśmy 12 tc i z tej okazji zaliczyliśmy wizytę
. Fasol ma się dobrze. Ma 4,5 cm i serducho 170 uderzeń/min. Waga od 5 tygodni stoi w miejscu, dziś dokładnie tyle samo co ostatnio na wizycie. Mdłości, czasem wymioty i bóle głowy nie opuszczają.. Kolejny podgląd na prenatalnych w następną środę, a wizyta 07.08.
Patrycja27, kate88:), Morwa, Krokodylica, Nadin lubią tę wiadomość
-
Po wczorajszych prenatalnych wszystko ok . Przeziernosc 0.9 , serduszko bije 155 , kość nosowa jest , wg usg to 13t5d i to się zgadza z dniem od owu. Mierzy 76 mm
.
Marzycielka111192, Aenu, kate88:), Karmelova, Patrycja27, ana167, Paula_29, helagazela, Morwa, Krokodylica, Myszk@, natki89 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry
Gratuluję wczorajszych wizyt.
Ja się w końcu doczekałam. To już dzisiaj oglądamy malucha. Tylko godziny nie jestem pewna, muszę dzwonić czy 18 czy 18.30.
Ja płyny używam jaki akurat kupię. Teraz mam AA sensitive i jestem zadowolona. Ostatnio miałam piankę z ziaji i jakoś mnie nie zachwyciła, pomimo ze firme lubię o dużo ich kosmetyków używam.FreshMm, Rybaaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
witam się w 13 tygodniu
Gratuluję wszystkich dobrych wieści z wczorajszych wizyt i mocno trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze
Witam nowe mamuśki
Ja jeszcze 5 dni do prenatalnych ale jutro jadziemy na 4 dni do mojej mamy więc jakoś zleci
Co do żeli tez używam od dawna lactacyd
Pappa robiłam w diagnostyce i koszt 200 zł
Miłego dnia mamuśkiAenu, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:no, w końcu mam chwilę, żeby napisać.. Dzisiaj zaczęliśmy 12 tc i z tej okazji zaliczyliśmy wizytę
. Fasol ma się dobrze. Ma 4,5 cm i serducho 170 uderzeń/min. Waga od 5 tygodni stoi w miejscu, dziś dokładnie tyle samo co ostatnio na wizycie. Mdłości, czasem wymioty i bóle głowy nie opuszczają.. Kolejny podgląd na prenatalnych w następną środę, a wizyta 07.08.
Rybaaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam o 15 więc już niedługo, ale odkąd mam detektor to tak się już nie stresuje wizytami więc to duża ulga dla mnie
Girl a jak u Ciebie z badaniem, nie było problemu? bo dzidziuś duży. Mi ostatnio doktorka powiedziała, że jak będę za dwa tygodnie to będzie ciężko zbadać bo dziecko będzie bardzo szaleć. Mam nadzieję że nie będzie problemu dlatego pytam jak u Ciebie