Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem juz po wizycie
Wszystko oki , dzieci maja kolo 11cm i waza 103g i 120ga zdjęcie 4D mam pleckow i boku
hi hi
BlackCatNorL, inessa, Paula_29, Marzycielka111192, Myszk@, kate88:), Vilu, Jeżyna37, helagazela, Rybaaaa, Morwa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wspolczuje..taki mlody...
Jesli dasz rade to idz ale nie ogladaj zmarlego bo wtedy emocje moga zrobic swoje a jakis zabobon o tym tez jest choc ja tak z przymruzeniem oka na te zabobony jestem.
Angela ale masz duze te dzieciaki, ja jestem duzo dalej i 8,7 ma dziecko ale cos wlasnie lekarz powiedzial ze male a brzuch tez spory?
-
michalina92 wrote:Wspolczuje..taki mlody...
Jesli dasz rade to idz ale nie ogladaj zmarlego bo wtedy emocje moga zrobic swoje a jakis zabobon o tym tez jest choc ja tak z przymruzeniem oka na te zabobony jestem.
Angela ale masz duze te dzieciaki, ja jestem duzo dalej i 8,7 ma dziecko ale cos wlasnie lekarz powiedzial ze male a brzuch tez spory?
Kochana ja mam 2 dzieci w brzuszku i brzuszek mam widoczny juz, ale bez przesadyprzytylam 3kg narazie
-
michalina92 wrote:Wspolczuje..taki mlody...
Angela ale masz duze te dzieciaki, ja jestem duzo dalej i 8,7 ma dziecko ale cos wlasnie lekarz powiedzial ze male a brzuch tez spory?Bo rozumiem ,ze na suwaczki Angeli czas ciąży jest liczony od transferu, tak?
Więc na naszych suwaczkach by było 15+4
Chyba,że się mylę
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Helka891 wrote:Michalina, teoretycznie nie jesteś dalej od Angeli
Bo rozumiem ,ze na suwaczki Angeli czas ciąży jest liczony od transferu, tak?
Więc na naszych suwaczkach by było 15+4
Chyba,że się mylę
Kochana takmoje dzieci wedlug USG maja 15ti1d i 14t i 5dni
ja dokładnie nie wiem jak sie to liczy ale moj suwak jest ustawiony od ostatniej miesiaczki ...
nie rozumiem
wiem że termin porodu wedlug usg naklada mi sie na 29.12
-
Angela* wrote:Kochana tak
moje dzieci wedlug USG maja 15ti1d i 14t i 5dni
ja dokładnie nie wiem jak sie to liczy ale moj suwak jest ustawiony od ostatniej miesiaczki ...
nie rozumiem
wiem że termin porodu wedlug usg naklada mi sie na 29.12
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Marzycielka - ja byłam na pogrzebie w zeszłym tygodniu - bliska rodzina.
Nie ma czegoś takiego jak nie wypada kobiecie w ciąży - ciąża to element życia tak samo jak śmierć, a ważniejsze niż jakieś wierzenia albo zabobony jest właśnie pożegnanie ludzi którzy byli dla nas ważni.helagazela, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja też już po. Mamy dwie ręce, dwie nogi i wszystko inne na swoim miejscu. Długość 5,2 cm
z USG 12/13 tydz. Pomiary w porządku. Wyniki ok, cała reszta też.
Teraz czekamy do 16.08
Gratulacje dla pozostałych wizytującychkate88:), Ikarzyca, Aenu, Angela*, Marzycielka111192, FreshMm, Paula_29, Vilu, inessa, madzia8lenka, helagazela, Patrycja27, Morwa, Nadin, BlackCatNorL, Krokodylica lubią tę wiadomość