Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ŚwinkaMinka wrote:witam
ja dziś krew upuściłam na tsh i ft4 - mam kontrole co miesiąc, jutro wyniki i wizyta u endo
z rana mam jeszcze wizytę u gina, ale bez podglądania, zapytam położnej czy chociaż ktg ma - może posłucham chociaż czy wszystko w porządku??
w piątek usg genetyczne - będę w 12t3d - dzidźka ostatnio była o dwa dni starsza więc rozmiar powinien być ok
czy któraś z Was już odczuwa pierwsze ruchy??
dziś też byłam na zakupach - trochę sobie poszalałam, ale też i olbrzymie promocje były, tak więc wstępnie jestem obkupiona na najbliższe 3-4 miesiące, później dokupie jeszcze staniki do karmienia i spodnie ciążowe na zimę
teraz chcę jeszcze leginsy kupić no i kilka sztuk bielizny i git
trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty
A w jakich sklepach kupiłaś te rzeczy ? Ja chodzę po sklepach i nic nie mogę znaleźć - oprócz HM i legginsów dla kobiet w ciąży. No i gdzie najlepiej kupić dopasowany stanik i figi?
New Baby
Julia -
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:hej!
ja kupowałam na allegro bluzki - najtaniej
mozna w happy mum bardzo ładene rzeczy tylko drogie.
Ja mam dzisiaj na 12 prenatalne...trzymajcie kciuki........
Kciuki !!! To cudowny moment
Na Allegro troche się boję, że nie trafię z rozmiarem - dziś stsnęłam na wadze i +2,5 kg. Nie wiem kiedy, bo do tej pory waga raczej malała. Kupiłam legginsy na Zalando, zostawiłam je, bo myślałam, że będą dobre, a jak ponoszę to uciskają żołądek ..
New Baby
Julia -
Dziewczyny, a jakiś sprawdzony krem na rozstępy ? Chciałabym zacząć systematycznie stosować - wybór jest ogromny. Niby wystarczy dobry krem nawilżający, aLe może macie jakiś swój top balsam, który Wam się super sprawdził? :>
Będę wszięczna za opinie
New Baby
Julia -
kasha86 wrote:A w jakich sklepach kupiłaś te rzeczy ? Ja chodzę po sklepach i nic nie mogę znaleźć - oprócz HM i legginsów dla kobiet w ciąży. No i gdzie najlepiej kupić dopasowany stanik i figi?
kasha86 lubi tę wiadomość
-
kasha86 wrote:Dziewczyny, a jakiś sprawdzony krem na rozstępy ? Chciałabym zacząć systematycznie stosować - wybór jest ogromny. Niby wystarczy dobry krem nawilżający, aLe może macie jakiś swój top balsam, który Wam się super sprawdził? :>
Będę wszięczna za opinie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja generalnie nie lubie sie niczym smarować. Kupiłam jakis czas temu palmersa na rozstępy - świetny na przesuszone pięty
. Zapach mnie odrzuca teraz (kakaowy)
ubrania ciążowe typu bluzki kupuje w takim rozmiarze jak nosze. Te dla cieżarnych mają przewidziany luz więc spokojnie.
Spodnie przymierzam i kupiłamw poprzedniej ciązy w hm z pasem na brzuch - musze je odnaleźć. Kupilam tez na ebay 1 pare spodni bazując na moim rozmiarze i sa z grubsza ok. troszke luźne
Sykienke na sylwestra tez kupiłam na allegro i dała rade za 39złrodziłam koniec stycznia więc brzuchol był ogromny
Powiem wam że większy brblme będzie zzimowymi butami. Bo mi nogi w ciązy tak spuchły że nie mogłam nmawet kozaków nosić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny