Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgness12 wrote:ja z poprzedniej zimy mam kurtke dosyc szeroką i mam nadzieje ze bedzie dobra
Dziewczyny ja mam pytanie hmm
od jakiegos czasu czuje takie jakby klucie szyjki macicy ;/ nie wiem czy to ona ale w tamtych okolicach... Myslicie ze to jest normalne ?
ja tak mam czasami, chyba nic niepokojącego się nie dziejeAgness12 lubi tę wiadomość
-
elize wrote:Chciałabym Was prosić o poradę co do ubrań ciążowych. Do tej pory mieściłam się we wszystkie swoje normalne ciuchy (poza stanikami, ale tę sytuację już ogarnęłam). Ale teraz zaczynam odczuwać, że spodnie cisną mnie w pasie, bluzeczki zaczynają być ciasne w biuście, nawet piżamy są już coraz mniej wygodne. Moje ubrania są raczej dopasowane, nigdy nie przepadałam za luźniejszymi.
Byłam w H&M, chciałam kupić spodnie. Jednak ten pas jest taki duży, źle się w tym czułam i wyszłam zawiedziona. Nie za bardzo wiem gdzie mam szukać czegoś na siebie. Czy sklepy z odzieżą typowo ciążową, czy może powinnam kupić po prostu rozmiar większe?
Ja zamówiłam na allegro leginsy ciazowe i jestem z nich bardzo zadowolona, ten sam rozmiar co noszę normalnie. No są świetne. Pas na brzuchu leży idealnie, nic mi się nie zwija....
Zamówiłam też drugie leginsy u drugiego sprzedajacego, mimo że praktycznie są takie same... Już ich nie lubię, ten pas na brzuch jest jakiś za duży i muszę go zwijać na pół.
Zamówię sobie jeszcze ze trzy pary od tego pierwszego sprzedawcy. -
Też was kluje w szyjce? Bo ja to jestem już tak przewrazliwiona na punkcie tej swojej szyjki ze dziś leżę jak kolek cały dzień na łóżku.
Tak się boję że ten szewek nie wytrzyma...
Jeszcze wczoraj 3 razy mi brzuch się stawial
Dobrze że jutro już mam wizytę u doktorki. Ehhh... -
justysia 90 wrote:Trzeba się trochę rozkręcić, otóż słyszałam, że odczyn moczu w okolicach 14 tygodnia mówi o płci, także pobawmy się ,macie które mają już dzieci , zobaczcie jaki u was był odczyn w okolicach tego tygodnia ☺ podobno do 6 dziewczynka, powyżej chłopiec. Ja muszy swoje poszukać tak z ciekawości ☺
))
-
Sprzedający to oasiallegro
Dokładnie kosztują 24,90
Na zdjęciu jest taka blondyneczka, jak nie znajdziecie to wyśle linka.
Wiadomo, że jakość może nie jakaś za specjalna... Ale dla mnie są boskie... bo właśnie ten pas na brzuchu leży super.
Za drugie płaciłam 50 zł+ wysyłka. Masakra. Dosyć, że kolor czarny jakiś wyblakniety.. moja mama skomentowała, że koło domu się nadadza, bo nikt mnie w nich nie będzie widział -
Krokodylica wrote:Ja w moją kurtkę zwykłą zimową wchodziłam w poprzedniej ciąży tyle że wtedy rodziłam w marcu. Zobaczymy jak będzie teraz.
Z grupy usunełam się od razu, bez komentarza.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012