Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane!
Wszystkiego co najlpesze dla wszystkich Anulek!
Ktoras z Was pytala o detektor ... Pytalam wiele kobiet w pracy ktore juz urodzily i wszystkie odradzaja bo najadly sie mega strachu przez to urzadzenie, zrobisz jak uwazasz ale ja tez uwazam ze jest to zbedne urzadzenie bo jesli pomiar wychodzi zly to od razu sie czlowiek stresuje w 99% nie potrzebnieMarzycielka111192, Lagostina, natki89, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja mam detektor, zwykły bez wyświetlacza, odkupiony od innej mamusi. I dziękuję Bogu za ten wynalazek! Bez niego trzymali by mnie w psychiatryku. Miałam totalnie beobjawową ciaze, usg co 4 tygodnie i posłuchanie mojego dzieciaczka raz dziennie to dla mnie zbawienie. Już dokładnie wiem gdzie siedzi w brzuszku i tylko przyłoże i już go mam. Parę sekund posłucham i więcej go nie mecze. Naprawdę szczerze polecam
natki89, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
WhyMe wrote:Tak sie rozgladam po waszych suwaczkach i wychodzi na to ze moj dzidziulek jest najmlodszy
termin mam na 28.01
Mi termin z usg wyszedł na 29 styczenWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 12:53
WhyMe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszk@ wrote:Gdzie macie jesień? Toć ja dopiero zaczynam zapasy na zimę robić, zrobiłam dżem z borówek, wczoraj zrobiłam dżem z białej porzeczki, dziś muszę go jeszcze pogotować, bo dość luźny jest, a czekają mnie jeszcze produkty na małża ulubioną sałatkę w słoiki, dziś zamierzam zrobić. A jeszcze gruszki i jabłka wiszą na drzewach i dojrzewają, ale to dopiero we wrześniu, a jeszcze mnie korcił dżem z brzoskwini
A jeszcze czekam na maliny i ogórki gruntowe z własnego ogródka bo też za szalejęKrokodylica lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Ja też nie robię żadnych przetworow... kiedyś miałam taka ochotę żeby zrobić buraczki w słoiku tak do obiadu
ale po miesiącu wszystkie były do wyrzucenia. Marna ze mnie kucharka pod tym względem...
Ale za to mama robii zawsze coś przywiezie ze sobą
-
Mam wyniki badań moczu i jeszcze takich wzorcowych to nie miałam
wreszcie
Co do ubrań ja nam spodnie i leginsy ciazowe z h&m i dla mnie są mega wygodnetylko ze mam już sporawy bebzol
A włosy idę farbowac w piątekw pierwszym trymestrze się bałam ale teraz idę zrobić porządek
Krokodylica, emerald_m lubią tę wiadomość