Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane A polecacie jakiś konkretny detektor? Jeszcze nie wiem czy kupię Ale mocno się zastanawiam.
Ja biorę z kolei Pregna Plus. W składZie omega3,kw.tłuszczowe EPA i DHA, żelazo, kwas foliowy, jod i witamina D. Wcześniej brałam inne witaminy Ale bez jodu ze względu na tarczyce. Myślę ze przy zdrowej diecie i witaminy nie są konieczne
niemniej jednak wolę brać

-
Inez87 wrote:A miała któraś z Was bóle brzucha takie ciągniecie ala zakwasy ale na gorze brzucha? Dzisiaj cała dzień mam takie uczucie jak chodzę jakbym przesadziła z brzuszkami. Ktoś miał cos podobnego? Jeszcze czasami tez zdarza mi sie ukłucie w szyjce mam nadzieje ze to nic poważnego.
Ja tak miałam jakieś 2-3 tyg temu i trwało to z 1-2 tyg. Bardziej to czułam jako delikatny ból mięśni. Myślę zenmozesz być spokojna. To raczej mięśnie zaczynają się rozchodzi i robia miejsce na Dzidziusia:)
Inez87 lubi tę wiadomość

-
W przypadku prenatalu duo 2 tabletki, 600 to jest optymalna dawka dha. Ja biorę jedna z prenatalu i 2 omegamed czyli 800, spokojnie można brać do 1000, mi Gin zalecił wiecej że względu na wcześniejsze poronienia.WhyMe wrote:A DHA powinnam brac 1 czy 2 tabletki?
-
nick nieaktualnyhej!
Dzisiaj wyraźnie czułam ruchy
słuchajcie, kilka z was jest lekarzami. mam więc pytanie.
Jakies 2 tyg temu z Francji przyjechała siostra męża z synami. I własnie dzisiaj okazało się, że jeden jest chory na krztusiec.Wczesniej żadnen lekarz na to nie wpadł dopiero dzisiaj zrobili badania i wyszło dodatnie.
My oczywiście spędzalismy z nimi czas, synek sie bawił z tym chlopcem..... jestem przerażona.Mam nadzieję, że my tego nie zlapiemy
Co jesli zachoruję (niby byłam szczepiona w dzieciństwie).....? Czy ta choroba może wpłynac na płód? -
Didi powodzenia na wizycie:)
W Trójmieście od wczoraj nieustannie pada i pada. Już mogłoby przestać.
Paula właśnie chciałam jakiś zwykły byleby usłyszeć Maluszka
popatrze za nim.
Dziewczyny czy regularnie dostajecie kasę z zusu? Bo u mnie jest tragedia. Ostatnio miałam dostać 5 lipca A dostałam 18 lipca. Teraz miałam dostać w zeszły piątek a Kasy dalej nie ma
Didi_85 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyHej. Dobrego dnia życze i spokojnych wizyt❤❤❤ u nas leje trzeci dzien non stop
a detektor kupilam prosty tak abysmy mogli raz na jakis czas posluchac serduszka. Kupilam uzywany na allegro jeszcze jak bylam w ciazy z Gabrysiem czesto go nie uzywam ale uspokaja mnie ☺
-
A ja ciągle pracuje ale jeszcze 2 tygodnie

Od 14 sierpnia jadę na tydzień urlopu a potem na 1 dzień do pracy uporządkować biurko i zmykam na L4 już mam tak obgadane z lekarzem - oby tylko nie zmienił zdania. Czyli teoretycznie po połówkowym 21 wracam pod koniec marca 2019 roku
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
wronka wrote:Hejka u nas narazie świeci słonko,jestesmy na urlopie wiec cztam z doskoku.
Gratuluje udanych wizyt, trzymam kciuki za kolejne.
Jesli chodzi o kasę to ja mam spokoj z nimi mi caly czas placi zakład pracy mimo że od maja jestem na l4
U mnie też płaci zakład pracy i wszystko jest tak jak należy, żadnych opóźnień

[/link]