Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessa ja nie miałam IUGR u mnie były mikrozakrzepy w łożysku.
Ja mam detektor taki najzwyklejszy i też nie wyobrażam sobie funkcjonować bez niego. Raz mi się zdarzyło nie znaleźć tętna ale wiem że tak być może więc sprawdziłam za parę godzin i już było.
Co do używania to nie prawda że jest szkodliwy, można używać nawet codziennie choć ja osobiście tego nie robię. Tu jest inna częstotliwość niż przy doplerze, dużo niższa -
Ja na razie mam tylko jeansowe haremki z Lidla. Mama upolowała zaraz po tym jak sie dowiedziała, ze bedzie babcią
. Na razie pas składam na 2 i układam na dole. Jestemz nich zadowolona, koleżankom tez sie podobają
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 16:50
-
nick nieaktualnyPrzyszly w koncu wyniki badan prenatalnych uffff i na szczescie ryzyko trisomii zmalalo po skorygowaniu. Trisomia 21 nie jest tak super jak w ciazy z synkiem ale i tak ladna jak na moj wiek. Paula acha rozumiem.
kate88:), Paula_29, ktosiowa, Lagostina, Krokodylica, natki89, Angela* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula przed skorygowaniem trisomia 21 mam 1:51 a po skorygowaniu mam 1:334. Mi profesor powiedzial ze wyniki pappa b.podwyzsza wiek ale najwazniejsze ze USG jest b.dobre. Teraz kolejny strach przed polowkowymi bo na nich dowiedzialam sie ze synek ma IUGR a pytalam czy to moze sie powtorzyc to jest duze prawdopodobienstwo tym bardziej ze moj maz tez hipotrofikiem byl. Ale trzeba byc dobrej mysli ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 17:46
Lagostina lubi tę wiadomość
-
A miała któraś z Was bóle brzucha takie ciągniecie ala zakwasy ale na gorze brzucha? Dzisiaj cała dzień mam takie uczucie jak chodzę jakbym przesadziła z brzuszkami. Ktoś miał cos podobnego? Jeszcze czasami tez zdarza mi sie ukłucie w szyjce mam nadzieje ze to nic poważnego.